Zero kara Hajimeru Mahou no Sho

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2949

    Zero kara Hajimeru Mahou no Sho

    Zero kara Hajimeru Mahou no Sho


    Režisierius: Tetsuo Hirakawa
    Studija: White Fox
    Žanrai: nuotykiai, fantazija
    Transliacija: 10.04.2017 - 26.06.2017
    MAL reitingas: 7.24
    Trukmė: TV 12 ser. x 25 min.
    YouTube:
    Opening / Ending / AMV



    Aprašymas: Venias karalystė turi problemų su raganomis ir raganiais. Ir problemos čia yra visai realios, ne kaip mūsų pasaulyje viduramžiais. Viskas prasidėjo nuo maro, dėl kurio buvo apkaltinta ir sudeginta Sorena. Ši ragana buvo išimtinai gera ir toks jos likimas supykdė kitas raganas. Kažkas ir toliau bandė taikiai sugyventi su žmonėmis, bet buvo daug ir tokių, kurie už blogą norėjo atsilyginti blogiu. Žmonės savo ruožtu paskelbė raganų medžioklę. Tam tikslui labai tiko žvėriažmogiai. Žmonės jų prisibijojo, bet nevengė naudotis jų didele fizine jėga ir neapykanta raganoms. Youhei yra pusiau žmogus pusiau tigras, o Zero ragana. Nelabai suderinama porelė? Gal ir taip, bet dievo keliai nežinomi....



    Šis serialas galėjo būti geru fantasy road movie, bet kažkas nepasistengė. Greičiausiai studija. Keista, pas juos rankos lyg ir ne iš šiknos auga. Bet pradžioje apie pliusus, tiksliau vieną. Ne taip seniai "Sukasuka" aprašyme skundžiausi, kad porelė turi problemų su chemija. Tiksliau jos apskritai nėra. Ta va, Youhei ir Zero ne tik turi pakankamai, bet dar ir su kitais galėtų pasidalinti. Kodėl? Pirmiausia todėl, kad jie ir vieni yra pakankamai įdomūs. Pradžioje labai abejojau dėl Youhei, kvepėjo man čia kažkokia zoofilija ir šiaip Guin Saga dar senais laikais dropinta buvo. Bijojau be reikalo. Laukui bėgant kažkaip pamiršti, kad Youhei yra nelabai žmogus. Didelis, stiprus ir patikimas. Be to, pats anime nevengia pašiepti personažo žvėriškus.....ypatumus. Zero, nors ir ne mano skonio, bet irgi yra tikrai simpatiška mergaitė. Aišku naivoka, bet patys pabandykit gimti ir užaugti kažkokioje oloje.^^ Ir kažkodėl šiame seriale į ryšį tarp personažų aš tikiu. Galbūt tai ir ne visai romantika, bet kažkas čia yra.
    Toliau eina vieni minusai. Tranformacijų su Hordemu apskritai nesupratau. Manau niekas nesuprato. Galima aišku bandyti, bet aš net nebandysiu. Globalus konfliktas nevykęs ir nereikalingas, o paskutinės trys serijos yra vienas didelis "feispalmas". Gal paprasčiau viską reikėjo padaryti? Dabar gi užsimojo plačiai, o smūgis praėjo pro šalį. Kitaip ir būti negalėjo, su 12 serijų trukme. Blogietis atrodo kaip reta padorus, bet taip tik atrodo. Albus apskritai nulis, nesukėlė man jokių emocijų. Anime iškelia daug rimtų klausimų, bet nelabai duoda peno pamąstymams. Viskas kaip per užuolaidą ir atmestinai. Piešimu anime pasigirti irgi negali, viskas gal net žemiau 2016-2017 metų vidurkio.

    Reziumė: Tikrai ne Spice and Wolf lygis, galite skirstytis. Labai vidutiniškas serialas, kurį verta žiūrėti nebent dėl vienos porelės. Na nebent dar labai pasiilgote fantasy žanro.


    Dar iškrypęs drabužių pardavėjas pralinksmino.


    Spoileris:

    P.S. radę klaidą praneškite man asmenine žinute. Ačiū.
    6
    5
    0%
    0
    4
    33.33%
    2
    3
    66.67%
    4
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
Working...