Renai Boukun

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2949

    Renai Boukun

    Renai Boukun


    Režisierius: Atsushi Nigorikawa
    Studija: EMT Squared
    Žanrai: komedija, haremas
    Transliacija: 07.04.2017 - 23.06.2017
    MAL reitingas:6.99
    Trukmė: TV 12 ser. x 25 min.
    YouTube:
    Opening / Ending / AMV



    Aprašymas: Sakoma, kad neklysta tik tie kurie nieko nedaro. Guri yra kupidonė kuri suklydo rašydama vardą į savo bučinių knyga ir dabar beldžiasi į Seiji Aino duris. Mat darbas turi būti padarytas iki galo. Jei ne tai Guri mirs, o Seiji nepavyks prarasti nekaltybę. Per visą gyveimą. Reikia tik įrašyti į knygą antrą vardą ir pabučiuoti. Atrodo nieko sudėtingo. Be to, Seiji jau senokai yra įsimylėjęs Akane Hiyama. Ir graži ir sportininkė ir dar su dideliais....privalumais. Pasirodo Akane irgi jau seniai myli Seiji. Tai viskas kaip ir ok? Nevisai, mergaitė su maniakiškais polinkiais ir tai ramaus gyvenimo nežada. Lyg to negana prie jos komplekte berniukas dar gauna ir Yuzu Kichougasaki. Su lesbietiškais polinkiais, bet kaip nemokamas priedas sueis. Na ir aišku nusipelno visų klasiokų neapykantos.



    Neišnaudotų galimybių anime. Tokie, kaip taisyklė, iš pradžių parodo savo galimybes, bet vėliau nuvilia. Renai Boukun irgi prasideda visai linksmai. Vietoje mirties knygos bučinių, trenkti personažai, nelabai į kupidoną panaši į Guri su savo gėjišku hobiu.... Ir visa šita kompanija turi kažkaip tarpusavyje sugyventi ir dar padėti kitiems. Pradžioje keistai atrodo janderė, bet vėliau kažkaip pripratau arba Akane sušvelnėjo. Į temą ir įvairūs parodijos elementai. O kur dar katinas su žmogaus veidu ir ištvirkęs pingvinas, kurio akyse viskas parašyta....
    Deja, anime jau po poros pirmų serijų ėmė ristis žemyn ir nusirito iki vidutiniško haremo. O gaila, nes kaip girdėjau, mangoje balansas yra parodijos pusėje. Na kaip, aš visai nesu prieš haremą. Jame yra net lygiai viena tikrai romantiška scena. Viena, bet užtat tikrai romantiška. Kita vertus aš suprantu žmonių pasipiktinimą - pradžia juk žadėjo linksmą komediją, o ne vaikišką haremą. Ir aš dar tos su rožiniais plaukais nesupratau. Per daug sudėtinga asmenybė tokiam serialui. Piešimu anime irgi niekuo pasigirti negali.

    Reziumė: Pradžią gali žiūrėti visi, bet iki galo pažiūrės nebent tik haremo mėgėjai.


    Pasirodo janderės irgi gali būti visai mielos....savotiškai....


    Spoileris:

    P.S. radę klaidą praneškite man asmenine žinute. Ačiū.
    2
    5
    0%
    0
    4
    50.00%
    1
    3
    50.00%
    1
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
Working...