Oushitsu Kyoushi Haine

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2949

    Oushitsu Kyoushi Haine

    Oushitsu Kyoushi Haine


    Režisierius: Katsuya Kikuchi
    Studija: Bridge
    Žanrai: komedija
    Transliacija: 05.04.2017 - 21.06.2017
    MAL reitingas: 7.61
    Trukmė: TV 12 ser. x 25 min.
    YouTube:
    Opening / AMV



    Aprašymas: Grannzreicho karalystė išgyvena aukso amžių. Karų seniai jau nebuvo, ekonominė padėtis stipri ir žmonės optimistiškai žiūri į ateitį. Aišku visada gali būti ir geriau, bet gyventi tikrai galima. Deja ne vienas aukso amžius baigėsi su monarcho mirtimi. Taip, su karališkais palikuoniais būna bėdų. Jų gali tiesiog nebūti, bet jei jų ir yra tai jie gali būti niekam tikę. Iš pirmo žvilgsnio Grannzreichui toks likimas negresia. Vyriausias sūnus yra labiau nei tiesiog tinkamas kandidatas. Deja, su tais princais visaip būna ir visada geriau turėti atsarginį variantą. Va čia ir yra velnias pasislėpęs. Keturi jaunesnieji princai yra gan sunkaus charakterio ir karalius nusprendžia šia problema užsiimti iš esmės. Taip princų repetitoriumi tampa Heine Wittgenstein.



    Su manimi tikrai kažkas negerai. Kaip jau visi žino aš pakęsti negaliu bobiškų anime, bet nors aš juos ir vadinu bobiškais skirti jie yra berniukams. Iš vienos pusės aš tai suprantu. Berniukams gi patinka žiūrėti į kawainas mergaites, bet man tokie anime yra kaip haremas, iš kurio išmetė centrinį vyrišką personažą. Žiūrėjimas tokio anime man neturi jokios prasmės. Ir čia dar tik pusė bėdos. Va jei iš atvirkštinio haremo išmestume pagrindinį moterišką personažą tai man bus viskas ok. Nors ir žanras tada tampa absoliučiai mergaitišku. Toks yra ir Oushitsu Kyoushi Haine. Absoliučiai mergaitiškas, bet nepasakyčiau, kad man nepatiko.
    Trūkumų čia yra daugybė. Personažai banalūs, mokytojas tiesiog karikatūriškai mažas, karalius per jaunas, siužetas kvailas ir primityvus, daug fanserviso ir t.t. Yra net vietinė vyriškos lyties tsunderė. Vaizdelis tikrai ne silpnų nervų žiūrovams, bet man jis net kartais atrodė visai mielas.^^Užtat serialas yra labai teigiamas, linksmas, neįpareigojantis ir dar su šokia tokia mintimi. Mėgstu kai anime yra su kažkokia morale. Teigiamą įspūdį man sugadino tik pabaiga. Aš tikėjausi kažkokios rimtesnės kovos, o gavau tik patosiškus riksmus. Už tai drąsiai minus balas.

    Reziumė: Griežtai princų mėgėjoms. Normaliems berniukams ir vyrams nerekomenduoju. Nors nepasakyčiau, kad labai gėjiškas.


    Vienos serijos endinge pasirodė gyvi aktoriai. Vos neapvėmiau monitoriaus. Gal aš dar turiu vilčių?^^


    Spoileris:

    P.S. radę klaidą praneškite man asmenine žinute. Ačiū.
    1
    5
    0%
    0
    4
    0%
    0
    3
    100.00%
    1
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
  • Miesto_Druidas
    the journeyman



    • 2010 08 17
    • 1691

    #2
    Tai pala, jei reverse hareme nėra merginos, tai kieno čia haremas, mokytojo? Ar jis jų nemokino kaip susirasti princesę?

    Comment

    • Killerbee
      Iškrypęs dėdulė





      • 2006 12 11
      • 2949

      #3
      Autorius Miesto_Druidas
      Tai pala, jei reverse hareme nėra merginos, tai kieno čia haremas, mokytojo? Ar jis jų nemokino kaip susirasti princesę?
      Nea, jis juos mokino kaip tapti gerais karaliais.

      Comment

      Working...