Koe No Katachi

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • ciombiukas
    Forumo maniakas




    • 2009 09 18
    • 470

    Koe No Katachi


    Koe No Katachi
    A Silent Voice



    Režisierius: Naoko YAMADA
    Studija: Kyoto Animation
    Žanrai: Drama, gyvenimiškas, mokyklinis, psichologinis, patyčios
    Transliacija: 17.09.2016
    Trukmė: 2h10min
    AniDB reitingas: 9.35
    MAL reitingas: 9.13

    Kurčia pradinės mokyklos mergaitė, Nishimiya Shoko, pakeitusi mokyklą susitinka su savo nauju klasioku, Ishida Shoya, kuris pradeda vesti didžiają klasės dalį link Shoko užgauliojimo, įžeidinėjimo ir tyčiojimosi. Tačiau, kai patyčios perlipo ribas, klasė pradėjo tyčiotis iš pačio Shoyo's dėl Shoko užgauliojimo.
    Po pradinės baigimo, Shoko ir Shoya nekalbėjo ilgą laiką, tačiau, graužiamas sažinės Shoya nusprendžia susitikti su Shoko dar kartą ir atsiprašyti už tai ką padarė vaikystėje.









    Taigi, tai vienas puikiausių pastarojo laiko anime, kuris, dėja nebuvo įvertintas nuo pat pradžių, nes turėjo labai stiprų konkurentą, tačiau, bėgant laikui, kaip matome, jo reitingas pranoko visų lūkesčius.
    Taip tai puikus filmas, herojai nuostabiai perteikti, jų gyvenimo išbandymai ir negandos stebėtoją įtraukai nuo pirmų minučių, istorija netikėta, pasinerianti į apmastymus, piešimas, puikus, šiltas, labai gerai priderintas ir puikiai perteikia visą atmosferą.
    Nors istorija tikrai puiki, netikėtumų daug, tačiau, buvo jausmas, kad iki pabaigos buvo pribėgta staigokai, gal tai man taip pasirodė, tačiau, romantinė linija staigiai nutraukta ir neišpildyta iki galo, jausmas lyg norėta kažko neįtikėtino, tačiau tam pritrūko ar laiko ar idėjos, nežinia, o ir kai kurie antraplaniai veikėjai, stebėtinai prastai perteikti, tačiau, tai tikrai nedaro didelės įtakos. Pagrindinis minusas, kaip ir minėjau, romatinės linijos neišpildymas.
    Šie keli minusiukai, kurie galbūt minusiukai tik man, tikrai nesugadina šio puikaus filmo.
    WARNING!!!


    Šis anime kiekvienam žiūrinčiąjam iškels dileminių klausimų, tai garantuoju. Šio anime negalima žiūrėti tik pasileidus fone, jis pasineria į labai gyvenimiškas problemas, bei jų prastus sprendimų būdus, veikėjų vidines emocijas, taip pat, negalima, greižtai negalima žiūrėti jo prastos kokybės, nes sugadinsite visą filmo atmosferą.
    Kiekvienas save gerbiantis anime fanas turi pažiūrėti šį meno kūrinį ir jį įvertinti savo akimis...





    Overall, tikrai nuostabaus gėrio filmas, kurį įvertins keikvienas ir tikrai pajus visokiausius jausmus jį bežiūrėdamas, nuo šilumos, pykčio iki sumišimo ir nustebimo.




    15
    5
    73.33%
    11
    4
    13.33%
    2
    3
    13.33%
    2
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0

    Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
  • bithuthe
    Last Frame Studio



    • 2003 11 14
    • 399

    #2
    Šitą esu skaičius kaip mangą. Bet prie progos reiktų ir anime pasižiūrėti. Iš ties ne standartinio siužeto istorija.

    Comment

    • Killerbee
      Iškrypęs dėdulė





      • 2006 12 11
      • 2949

      #3
      Pagrindinė filmo problema man buvo netikroviškumas ir banali atomazga. Kūrėjai per daug tirštino spalvas, o pabaigoje viską per daug paprastai išsprendė. Bet vaikučiams gal ir bus naudinga.....nors ką aš čia....nebus.
      Bet 8 balus galima duoti.

      Comment

      • Shenn
        Forumo ligonis


        • 2009 09 21
        • 544

        #4
        Nors, kaip ir dauguma dramų, persūdyta, sutirštinta, bet vis tiek, viena iš labiausiai širdį sušildžiusių anime, kokia esu matęs.

        Comment

        • Miglaja
          Cute potato ~


          • 2007 12 16
          • 560

          #5
          Nusivyliau.

          Perdėtas dramatiškumas manęs niekad nežavėjo. Kai imi slice of life žanrą, tikiesi realistiškumo. Kas reiškia, kad bus stipri istorija, veikėjų tarpusavio santykiai ir gražus piešimas. Čia gauni visišką prasilenkimą su realybe. Nei man verkt norėjos, nei kažką palaikyti.

          Na taip, buvo nemalonių scenų, kurios sukelia pasišlykštėjimą patyčiomis (todėl visai pravartu rodyti mokyklose), tačiau "nejaučiau" istorijos. Niekaip. Gal prie to ir nuobodūs veikėjai prisidėjo: buvęs chuliganas kardinaliai tampa kažkokia užsisklendusia mėme; juodaplaukė pana(Naoko) lyg pabėgus iš psichiatrinės, bet vis vien žmonės su ja bendrauja...Visi kiti blankūs ,o pagrindinė mergaitė yra tokia perdėtai gera ir naivi, kad išvis jos bendravimas su kitais man su logika prasilenkia (nu nebūna taip).

          Jei ieškoti pliusų tai patiko soundtrack'as, spalvinga animacija ir gal absurdiškai juokingas Tomohiro ir ta tomboy'iška fotografė.

          Aš pikta ant tokio aukšto MAL įvertinimo, nes jis mane apgavo....
          Anime & Manga// Knygos // Muzika // Filmai

          Comment

          Working...