Demi-chan wa Kataritai

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2949

    Demi-chan wa Kataritai

    Demi-chan wa Kataritai


    Režisierius: Ryo Ando
    Studija: A-1 Pictures
    Žanrai: komedija, mokykla, fantazija, kasdieniškas
    Transliacija: 08.01.2017 - 26.03.2017
    MAL reitingas: 7.83
    Trukmė: TV 12 ser. x 25 min.
    YouTube:
    Opening / Ending / AMV



    Aprašymas: Šiuolaikiniame tolerantiškame pasaulyje atsirado vietos ir antžmogiams. Na jie egzistavo ir ankščiau, bet tik pasakose. Nors iš tikrųjų tai tik genetiniai nukrypimai. Šiais laikais visokie vampyrai gali gyventi beveik kaip normalūs žmonės. Aišku jei gerai elgiasi. Tetsuo Takahashi yra biologijos mokytojas ir jį visada domino demi. Toks yra madingas šių padarų pavadinimas. Deja, vien noro neužtenka. Pavyzdžiui dulahanai visame pasaulyje yra trys. Kiti demi nėra tokie reti, bet šansai, kad vienoje mokykloje bus net keturi tokie padarai yra lygūs beveik 0. Vis tik mokytojui pasiseka. Net vienas iš trijų dulahanų tampa Tetsuo mokine.



    Pozityvas. Taip vienu žodžiu galima apibūdinti šį serialą. Labai teigiamas mokytojas. Absoliučiai suaugęs, subrendęs ir normalus vyras. Kurį be abejo veikia moteriški kerai, bet kuris per daug rimtai žiūri į savo darbą, kad leistų sau kažką daugiau nei leidžia profesinė etika. Tetsuo nuoširdžiai rūpinasi mergaitėmis, bet tuo pačiu nepamiršta ir mokslo. Pozityvios ir mergaitės. Nors nedidelių problemų ir turi, bet visos jos yra nesunkiai sprendžiamos. Čia ir slypi pagrindinė serialo problema. Per daug jau jos normalios. Iš principo visas jas galima pakeisti kita rase ar kitais ypatumais ir niekas nepasikeistų. Išskirti galima nebent Kyouko, kuri tikrai išsiskiria. Ir tikrai, kokios galimybės reprodukciniuose reikaluose!!! Čia ne aš išsigalvojau, anime tai yra minima.^^ Dar patiko išsakyta mintis, kad ignoruoti žmonių skirtumus yra dar baisesnė diskriminacijos forma. Deja, "Demi-chan" yra per daug pozityvus, kad į tai labai gilintųsi. Gaila, kad papų (sukubo) tema liko visiškai neatskleista. Nu blyn, suaugę žmonės, o elgiasi kaip vaikai.... Dar vampyrės sesutės galėjo būti daugiau. Nepasakyčiau, kad buvo juokinga. Va ašarėlė vieną kartą pabėgo iš akies. Labai jau gražiai jautrus momentas buvo. Nupiešta viskas paprastai, tik scenoje su neštuvais matosi kažkokia dinamika.

    Reziumė: Pozityvus ir šviesus anime, kuris gali sušildyti šį šaltą lietuvišką pavasarį. Tik nesitikėkite čia jokio gilumo ir rimtumo. 6-7 balai tokiam serialui yra pats tas.


    Vampyras yra, o vilkolakio nėra. Diskriminacija!^^


    Spoileris:

    P.S. radę klaidą praneškite man asmenine žinute. Ačiū.
    4
    5
    50.00%
    2
    4
    25.00%
    1
    3
    25.00%
    1
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
  • Augis24
    AZ rėmėjas




    • 2009 03 29
    • 769

    #2
    Labai smagus, labai lengvas, labai mielas, bei komiskai vaikiskas anime, kuris tikrai buvo laukiamas kiekviena savaite ir leisdavo atsipalaiduot, bei megautis labai lengvu siuzetu.
    Jeigu kas ieskojo cia rimtumo is po pirmo ar antro episodo... Sorry, you are slightly retarded. Tikiuosi nieko neizeidziau siuo pasakymu.
    Rekomenduoju visiems, kurie nori kazko labai lengvo, linksmo, nuosirdaus ir neipareigojancio

    Comment

    • Klaudijus
      Narys

      • 2014 07 08
      • 73

      #3
      Trumpiau, vienas iš tų, kurių kiekvienais metais po kelis tuzinus išeina? Imi ir žiūri, nereikia net tų rekomendacijų, jeigu domina tokie.

      Beje, o dar niekas atsiliepimo apie 3-gatsu no Lion neparašė? Tris serijas buvau pažiūrėjęs, kai buvo pradėję rodyti, nesakau, kad absoliučiai nepatiko, pasirodė turintis kažkiek potencialo, bet vis atidėjau ir netęsiau.
      Paskutinis pakeitimas nuo Klaudijus; 2017-04-29, 18:35.

      Comment

      • Killerbee
        Iškrypęs dėdulė





        • 2006 12 11
        • 2949

        #4
        Autorius Klaudijus
        Beje, o dar niekas atsiliepimo apie 3-gatsu no Lion neparašė? Tris serijas buvau pažiūrėjęs, kai buvo pradėję rodyti, nesakau, kad absoliučiai nepatiko, pasirodė turintis kažkiek potencialo, bet vis atidėjau ir netęsiau.
        Kažkaip praleidau, bet būtinai užmesiu akį.

        Comment

        Working...