Kuusen Madoushi Kouhosei no Kyoukan

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2949

    Kuusen Madoushi Kouhosei no Kyoukan

    Kuusen Madoushi Kouhosei no Kyoukan


    Režisierius: Takayuki Inagaki
    Studija: Diomedea
    Žanrai: fantazija, nuotykiai
    Transliacija: 09.07.2015 - 24.09.2015
    MAL reitingas: 6.56
    Trukmė: TV 12 ser. x 25 min.
    YouTube:
    Opening / Ending / AMV



    Aprašymas: Žemės paviršiuje gyventi yra neįmanoma - ten karaliauja vabalai. Todėl žmonės gyvena skraidančiuose miestuose, bet ir ten nėra visiškai saugūs. Jų saugumu rūpinasi magai. Norint tapti geru magu reikia daug teorinių bei praktinių užsiėmimų ir tokiu švietimu užsiima specialios mokyklos. Ten mokiniai padalinti į grupeles ir apie vieną iš tokių grupelių ir yra ši istorija. O šis kovinis vienetas yra legendinis! Deja, bet blogąją prasme. Šios mergaitės nelaimėjo nei vienos kovos, o ir šiaip pažymiai prasti. Nevykėles jau norėjo išmesti iš mokyklos kaip visai niekam tikusias, bet naujai paskirtas mentorius Kanata Age yra kitokios nuomonės. Jo auklėtinės yra be abejo labai talentingos. Joms tik reikia padėti atsiskleisti. Pats Kanata turi savo problemų ir yra turbūt labiausiai niekinamas žmogus mokykloje.



    Mano kolega prastai atsiliepė apie šį serialą tai aš visiškai nieko nesitikėjau. Maniau iškentėsiu max dvi serijas, o pažiūrėjau visą ir net savotiškai patiko. Taip, čia daug kas yra labai blogame, net gi tragiškame lygyje. Merga su duona dantyse atsitrenkianti į nieko dėtą berniuką yra net ne klišė, o pati klišiausia klišė iš visų klišių. Šitas "bajeris" jau ir prieš dešimt metų nebuvo originalus. Ką jau čia, šitas būdas supažindinti pagrindinius personažus nebuvo originalus kai dauguma skaitytojų nebuvo dar ir gimę. Jis apskritai buvo kažkada originalus?^^ Iškart į akis krenta labai jau biudžetinis ir primityvus piešimas bei animacija. Studija šį anime piešė už maistą? Akims visiškai nėra už ko užsikabinti, o vabalų dizainas ir primityvūs 3D kūnai kelią tik juoką. Kovų daug neparodė ir ačiū dievui. Su pasaulius niekas nesupažindina. Neaišku iš kur tie vabalai atsirado, iš kur atsirado magija ir tie skraidantys miestai. Norite daugiau detalių? O kam jums? Mergos banalios kaip sumuštinis su dešra pusryčiams. Išimtis yra nebent savimyla. Siužetas irgi matytas bent šimtą kartų. Humoro nedaug, erotika nyki ir romantikos čia yra tik užuomazgos. Ir vis tik man patiko. Vien dėl Kanatos. Vaikinas (berniuku vadinti net nesinori) yra visiškas poker feisas. Jį vadina iškrypėliu ir išdaviku, o nuo jo kaip nuo žąsies vanduo. Visa jo povyza tarsi sako "Sakykit ką norit, ankščiau ar vėliau vis tiek man kojas bučiuosit". Kanata dar ir puikus pedagogas ir psichologas. Man buvo įdomu žiūrėti į mergaičių auklėjimo procesą. Mentorius už rankutės nevedžiojo ir moralų neskaitė, o tik švelniai pastūmėdavo reikiama kryptimi. Ir labai gražiai mergaitėms galvutes glostė. Dar teigiamą pažymį galiu parašyti muzikai, kuri dažniausiai į temą grojo.

    Reziumė: Dar vienas geras haremas? Nei haremas nei geras. Nebent gana prastas sportinis anime. Vis tik čia yra labai geras pagrindinis personažas. Be to, šiais feminizmo laikais smagiai žiūrisi kaip protingas vaikinas auklėja kvailas mergas.^^ Ar to užtenka 7 balams? Tikrai ne, bet 6 duosiu.


    Taip ir nesupratau kodėl Kanatą išdaviku vadino. Seriale išvardintų priežasčių man buvo per mažai....


    Spoileris:

    P.S. radę klaidą praneškite man asmenine žinute. Ačiū.
    3
    5
    0%
    0
    4
    0%
    0
    3
    66.67%
    2
    2
    33.33%
    1
    1
    0%
    0
Working...