Monster Musume no Iru Nichijou

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2949

    Monster Musume no Iru Nichijou

    Monster Musume no Iru Nichijou


    Režisierius: Tatsuya Yoshihara
    Studija: Lerche
    Žanrai: fantazija, komedija, erotika, haremas
    Transliacija: 08.07.2015 - 23.09.2015
    MAL reitingas: 7.56
    Trukmė: TV 12 ser. x 25 min.
    YouTube:
    Opening / Ending / AMV



    Aprašymas: Rytas, žadintuvas, šalia miega graži mergina...Ar gali būti banaliau? Turbūt negali. Juk taip buvo atsitikę turbūt kiekvienam vaikinui. O jeigu šalia mieganti mergaitė yra tik pusiau mergaitė? Kaip čia taip? Va taip, viršutinė pusė mergaitės, o apatinė gyvatės. Mat atsitiko taip, kad Japonijos valdžiai nusibodo slėpti visokius nelabai žmogiškus padarus ir nusprendė suorganizuoti "kultūrinius" mainus. Taip sakant integruoti tas būtybes į žmonių pasaulį. Buvo sudarytos griežtos taisyklės, o padarais rūpinosi tam tikros šeimos. Vienas iš tokių globėjų ir nevisai savo noru yra Kimihito Kurusu. Na gyvatė yra visai miela mergaitė, bet nelabai supranta žmogiškojo kūno trapumo. Vaikinas pastoviai yra smaugiamas ir laužiamas. Lyg to būtų mažai prie kompanijos prisideda kvaila kaip višta harpija ir samurajiško charakterio kentaurė. Ir tai dar tikrai ne pabaiga. Kiek vargšui globėjui prireiks gyvybių? Vienos katės tikrai neužteks.



    Kokių tik filijų pas mus nebuvo. Nebent tik monstrofilijos nebuvo. Ir aš nekalbu apie mergaites su kačiuko ausytėmis arba visokias mistines būtybes, kurios atrodo ir elgiasi kaip žmonės. Sunku tikėtis iš šio žanro, bet monstriški reikalai nėra tik dėl vaizdo. Pavyzdžiui Miia yra pusiau gyvatė ir šaltakraujis padaras. Dėl to nelabai mėgsta šaltą orą ir kartais meta odą. Papi yra harpija ir kaip visi paukščiai nepasižymi protiniais sugebėjimais ir atmintimi. Kūrėjai išvaizda neapsiribojo ir monstrmergaitėms davė atitinkamus charakterius. Čia gal net labiau tiktų žodis "tinkamus". Juk kas gali būti mieliau už undinę, kuri tiesiog be proto mėgsta nelaimingas meilės istorijas? Tai gi, mergaitės yra kaip ir standartinės, bet su savo ypatumais. Haremų žanras yra toks konservatyvus, kad vien tokių mergaičių užtektų teigiamam įvertinimui, bet serialas turi ir daugiau privalumų. Vaikinas yra visai padorus. Pagarba jam vien už gerą smūgi į chuligano snukį, bet susikeisti vietomis šį kartą nenorėčiau. Sulūžčiau per penkias minutes.^^ Ir nesugebėčiau prisiūti papą zombiui, kiaušai pas mane ne akmeniniai. Kartais realiai gaila būdavo, kartais pavydu. Bet dažniau gaila. Erotikos daug ir ji jau visai ant pornografijos ribos, bet cenzūra yra tokia gudri, kad beveik netrukdo. Humoro yra pakankamai. Kaimynus savo juoku nepažadinsit, bet liūdna nebus. Ypač užskaitau seriją su orkais. Tie kas temoje tie supras.^^ Piešimas geras ir matosi, kad darbo įdėta daug. Siužetas? Na kartais prie haremo kažkokį nykų siužetėlį prisiuva, bet jis tik trukdo. Monster Musume net neapsimetinėja. Nėra čia nei vienos rimtos serijos. Net ir pačioje pabaigoje. Ir tai yra gerai. Pabaigai palikau kozirį, kuris jus galutinai įtikins - tik čia galima sudalyvauti harpijos kiaušinio dėjime.

    Reziumė: Dar vienas įrodymas, kad net haremų žanre dar galima rasti deimančiukų. Pasirodo ne tiek daug reikia. Reikia tik geros idėjos ir gero jos išpildymo. Na ir aišku rankų, kurios auga iš teisingų vietų. Šį kartą žvaigždės buvo palankios. Žanro mėgėjams žiūrėti būtina.

    Vienos favoritės neturėjau. Man net voragyvis patiko, o vorų aš nemėgstu


    Spoileris:

    P.S. radę klaidą praneškite man asmenine žinute. Ačiū.
    9
    5
    22.22%
    2
    4
    55.56%
    5
    3
    22.22%
    2
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
  • dfsafsaf
    Beautiful Lies

    • 2010 05 13
    • 265

    #2
    Kadangi skaitau mangą, tai atsiribojau nuo žiūrėjimo censored anime versijos ir laukiu BD ripo (nors kiek žinau, ta cenzūra šitam anime labai gerai padaryta ir visiškai akių nebado, tiesa sakant kiek mačiau screenshotų, kai kuriose vietose gal net geriau atrodo, bet aišku čia jau nuo žmogaus priklauso).

    Žanro megėjams, tai kaip Killerbee ir parašė, tikrai būtina šitą pažiūrėt. Aišku nebent turit kažką prieš tas monstraites. Net ne žanro megėjams, patarčiau pažiūrėt, nes tos monstraitės tikrai to vertos, o ir komedija čia nebloga.

    Comment

    • Nolikita

      #3
      Šiaip nesu didelė haremų megėja (arba tiksliau gal net nemegėja visai), bet Monster Musume tikrai laukiau, kadangi mangą skaitau jau ilgai ilgai. Ir visai nenuvylė. Kaip ir minėta, cenzūra labai kokybiška ir visiškai į temą, o ne su nesąmoningais šešėliais ar saulės juostom per pusę ekrano. Siužeto čia nelabai ir turėtų būti, per daug gilintis nereikia . Kokybiška animacija, spalvingi (ir tiesiogiai, heh) characters - man tai nieko netrūko . Gavau to, ko ir tikėjausi.

      Net nuliūdau, kai paskutinę seriją air'ino, kažkaip pasiilgstu tų monster girls

      Comment

      • Nightwister
        Rimtas forumo narys

        • 2008 05 27
        • 117

        #4
        Manga skaitau tai tikiuosi, kad bus 2 sezonas, nes liūdnais vakarais šis anime pats tas nuotaikai pralinksminti

        Comment

        • arna
          emptiness

          • 2006 06 20
          • 1069

          #5
          Pasakysiu atvirai - hentajų nemėgstu. O šis anime tai hentajus be hentajaus. Jumoro čia daug, bet visas jumoras - "pošlas". 1serija ir viskas. Daugiau žiūrėti negalėjau.

          P.s.: merginoms siūlyčiau pažiūrėti "Orenchi no Furo Jijou" (2014). Jei Monster Musume patiko, tai šitas tuo labiau patiks; man užteko tik 1serijos.
          Paskutinis pakeitimas nuo arna; 2015-10-19, 18:22.

          Comment

          • prifke
            Narys
            • 2015 01 04
            • 35

            #6
            Užteko screenshotu nuspręsti ar žiūrėt šį multiką (nežiūrėti).
            (prieš spausdami būkit prisijungę prie facebook!)

            Comment

            Working...