Classroom Crisis

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Miglaja
    Cute potato ~


    • 2007 12 16
    • 560

    Classroom Crisis


    Classroom Crisis
    Classroom☆Crisis


    Studija: Aniplex, Mainichi Broadcasting, Aniplex of America, Lay-duce
    Žanrai: sci-fi, drama, mokyklinis
    Transliacija: nuo 2015-07-04 iki 2015-09-26
    Formatas: TV serijos
    Trukmė: 13 x 24 min.
    MAL reitingas: 7,24


    YouTube resursai:
    OP || PROMO

    Papildoma Info:


    Žmonija sėkmingai kolonizuoja likusias Saulės sistemos planetas. Tarpgalaktinės kelionės teužtrunka vos kelias valandas, tad žmonija išsibarstė ir gyvena ne tik Žemėje, bet ir Marse. Būtent ten įkurtas modernus Tokijo miestas, kuriame veikia gabiems studentams įkurta mokykla. Žinoma, mokykla susijusi tik su naujausiomis technologijomis, tad ten mokosi protingi inžinieriai, būsimi erdvėlaivių pilotai ir visokie kitokie kompiuteristai. Tačiau korporacija, įkūrusi šią mokyklą, pradeda svarstyti mokyklos uždarymą...






    Gaila, kad tarpgalaktinių kelionių čia buvo itin mažai. Veiksmas pagrinde sukosi grynai apie inžinierius, tad kas nelabai gaudosi technologijose - geriau nežiūrėkit. Kas nemėgsta politikos - irgi nežiūrėkit. Čia jos buvo BAISIAI daug. Kadangi pati nelabai raukiu politikoj, tai kaikuriose serijose sėdėjau nelabai ką suprasdama. Rimtai, visai nesitikėjau temų apie politines partijas, rinkimus, biudžetų apkarpymus.. Tai tik įrodo, koks šis anime yra rimtas. Su realybe nelabai prasilenkta. Gal tik eilinį kart prašauta su merginų kiekiu tokioj mokslo įstaigoj. Kas matėt, kad pvz kokią mechatroniką studijuotų tokia gausybė merginų ? Tik nesupraskit klaidingai, veikėjai man patiko. Ypač mokytojas. Žiauriai maladec - kūrybiškas, tvirtas ir gana globėjiškas. O jo sesė Mizuki ir ne ką prastesnė. Visuomet palaikanti pozityvą ir gerą vibe.
    Beje, buvo čia ir lengvas romantikos siūlelis, tik kažin ar jis ten buvo reikalingas. Kažkaip nelabai realiai atrodė toks iš niekur atsiradęs, bet vis vien suvirpino mano širdį.
    Nors istorija prasidėjo lėtai bei gan nuobodžiai lyg dokumentinis filmas apie mokyklos priešistorę, tačiau einant į pabaigą pasirodė netikėtų istorijos posūkių bei žymiai daugiau dramos. Gali būti, kad iš vasaros sezono tai vienas rimčiausių ir realistiškiausių anime.

    Apibendrinimas: Pakankamai rimtas ir realistinis vaizdas iš netolimos žmonijos ateities. Tai ne įprasta mokyklinė drama, o greičiau kiek intelektualesniam žiūrovui skirtas reikalas su nemažai politikos, ekonomikos ir naujųjų technologijų.



    Siųstis: kickass.to

    4
    5 (Puiku)
    0%
    0
    4
    100.00%
    4
    3
    0%
    0
    2
    0%
    0
    1 (nevertas dėmesio)
    0%
    0
    Anime & Manga// Knygos // Muzika // Filmai
  • Miesto_Druidas
    the journeyman



    • 2010 08 17
    • 1691

    #2
    Šis tikrai atrodė kaip kažkas netipinio savam žanre, deja peržiūrą teko nutraukti, nes negalėjau prisiversti išsėdėti pirmo epizodo, žiauriai nuobodus. Dėkui už nuomonę, mėginsiu grįžti, nes nuojauta buvo, kad anime gali nustebinti, gal netinkamu laiku žiūrėjau ir kažko kito tikėjausi.

    Comment

    • Killerbee
      Iškrypęs dėdulė





      • 2006 12 11
      • 2949

      #3
      Serialas priminė Robotics;Notes ir tai yra nei pagyrimas nei priekaištas. Šiaip apskritai kažką konkrečiai peikti negaliu, viskas labai vidutinio lygio ir gan paviršutiniška, bet tuo pačiu kaip ir neblogai. 7 balai, žiūrėti galima.

      Comment

      Working...