Prison School

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2949

    Prison School

    Prison School


    Režisierius: Tsutomu Mizushimacolor
    Studija: J.C. Staff
    Žanrai: komedija, erotika
    Transliacija: 11.07.2015 - 26.09.2015
    MAL reitingas: 8.19
    Trukmė: TV 12 ser. x 25 min.
    YouTube:
    Opening / Ending / AMV



    Aprašymas: Ech, kad mane taip dabar į mergaičių mokyklą.... Jei būtų galimybė taip pagalvotų kiekvienas paauglys. Kur ten paauglys, pasvajotų net ir viena koja karste esantis senelis. Hachimitsu privati mergaičių mokykla suteikė realią galimybę lengvai sukurti savo haremą kai pakeitė savo įstatus. Taip joje atsirado penki berniukai ir iškart susidūrė su žiauria realybe. Reikalas tas, kad mergaičių per daug, o berniukų per mažai ir dėl kažkaip nedrąsu. Pagaliau Kiyoshi'ui pavyksta užmegzti dialogą su klasės drauge ir iškart užsimezga abipusė simpatija, bet jei draugai siūlo pašnipinėti mergas persirengimo kambaryje tai kodėl nesutikus? Tai yra vienas iš tų dalykų, kurį privalo padaryti kiekvienas bernas. O jei ir pagaus tai ką jiems padarys? Pasodins į kalėjimą? Jūs nepatikėsite, bet taip ir atsitiko. Operacija žlugo ir hormonų audrų aukos dabar turės išpirkti savo kaltes.



    Šis serialas sugebėjo mane nustebinti, o tai nėra taip jau ir paprasta. Ir kaltininkas nėra humoras. Na jis juodas, labai juodas...Labai nešvankus. Toks nešvalkus, kad terminas "tualetinis humoras" įgavo naujų spalvų. Bet jis manęs nenustebino. Aš to tikėjausi. Pamatęs studiją tikėjausi kokybiško vaizdo ir tai gavau. Kai reikia piešimas rimtas, o kai reikia hiperboliškas. Smurtas nupieštas žiauriai, bet kažkodėl pasišlykštėjimo nesukelia. Nepadorūs ir "netikėti" kameros rakursai verčia šypsotis ir kartu baisėtis. Gal ir gerai, kad yra toks dalykas kaip cenzūra? Net ir su ja kažkaip nepadoru..... Nenustebino ir vyriški personažai. Ne, jie geri ir ryškūs. Juos norisi palaikyti ir dėl jų pergyventi. Nes jie iš principo nekalti. Negali gi kaltinti berniukų, kad jie yra berniukai. Bet jie nestebina visai. Na gerai, Reiji dizainas labai originalus, bet čia smulkmena. Atskirai paminėsiu direktorių ir jo kalbėjimo manierą. Tiesiog nuostabu ir ne kitaip. Nestebina moteriškai personažai. Nes ir taip aišku, kad ne visos mergaitės yra princesės. Nestebina ir pati istorija. Ji yra absoliučiai absurdiška. Kalėjimas mokykloje? Visiška nesąmonė. Na mokykla dar tarkim, bet tėvams nerūpi, kad jų vaikai mėnesį negrįžta namo? Absurdiška, bet nestebina. Mat pats pavadinimas kaip ir viską išduoda.
    Nustebino mane tai kas glūdi giliau. Nepatikėsit, bet čia yra siužetas. Ir ne šiaip kažkoks kreivas/šleivas ir dėl vaizdo, bet toks, kad ir rimti anime blokbasteriai gali pavydėti. Čia yra intriga, protų kovai ir azartas. Netikėta ir tai, kad šis anime yra ne apie papus, šiknas, analines angas ir mazochizmą, o apie tikrą vyrišką draugystę ir pasiaukojimą. Ir ,čia jau visai nepatikėsit,....meilę! Taip, nedaug, bet romantikos čia irgi yra.
    Pabaiga žadą tęsinį. Sunkiai įsivaizduoju, bet ne prieš. Jį pažiūrėčiau vien tik dėl karatistės.

    Reziumė: Kaip juodoji komedija serialas vertas 6-7 balų. Taip, absurdiškas analinis humoras kartais priverčia nusikvatoti, bet to aukštesniam balui neužtenka. Į aukštesnį lygį šį anime pakelia siužetas, kuris laiko įtampoje visą antrą serialo dalį. Iki idealo trūko nebent daugiau draivo ir įvairesnio humoro.


    Man kažkaip papai svarbiau už užpakalį buvo, bet dabar suabejojau......^^


    Spoileris:

    P.S. radę klaidą praneškite man asmenine žinute. Ačiū.
    15
    5
    66.67%
    10
    4
    20.00%
    3
    3
    13.33%
    2
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
  • Miesto_Druidas
    the journeyman



    • 2010 08 17
    • 1691

    #2
    O mane stebino nemažai kas. Stebino ekspresyvus ir kokybiškas piešimas, jau vien ko vaikinų stilizuotos reakcijos vertos. Serialas visai net neatrodo įprastai "J.C. Staff'iškai". Stebino puikiai prie to priderintas veikėjų įgarsinimas. Stebino Gakuto, vienas įdomesnių personažų apskritai, su savo archajiška kalbėsena, kartais impulsyviu ir nenuspėjamu charakteriu, bei unikaliu mąstymu. Bet tiesa, labiausiai ir mane stebino greita istorijos tėkmė ir jos pateikimas. Nebuvo nė minutei nuobodu, kiekvienoje serijoje vyko tiek daug visko, kad net nuspėti iki kokio extreme'o istorija pasieks kitoje, buvo neįmanoma, kūrėjų fantazija liejosi beveik per kraštus.
    Nežinau kiek tiksliai chapter'is į chapter'į manga buvo adaptuota, bet, pasirodė, kad viskas atlikta su atsidavimu ir jei buvo kažkokių suskubinimų, viskas išėjo daugmaž į naudą. Asmeniškai nesitikėjau visiškai, bet čia bus vienas iš sezono geriausių serialų man. Ir bent jau arka užbaigta tvarkingai su nuoroda į sekantį sezoną.
    Paskutinis pakeitimas nuo Miesto_Druidas; 2015-09-28, 08:23.

    Comment

    • Miglaja
      Cute potato ~


      • 2007 12 16
      • 560

      #3
      Įsimintinas. Nepadorus. Prasilenkiantis su logika. Nenuspėjamas
      Čia tik keli būdvardžiai, tinkantys apibūdinti vieną geriausių sezono anime.

      Labai stipri animacija ir veikėjų dizainas. Kažkuo tas storas outline priminė Attack on Titan. Istorijos tėkmė dinamiška, su daug nenuspėjamų įvykių ir nemenka juodo humoro bomba.
      Veikėjai charakteringi ir puikiai atskleisti. Tiesa, ta didžiapapė prižiūrėtoja erzino. Pirmą kartą džiaugiausi, kad yra cenzūra O tai riba tarp šitokio nepadoraus anime ir hentai buvo labai labai plonytė...

      Užsikabinau ir jau pradėjau skaityti mangą. Jei bus antras sezonas - sulauksim ne ką prastesnių įvykių.
      Anime & Manga// Knygos // Muzika // Filmai

      Comment

      • Miesto_Druidas
        the journeyman



        • 2010 08 17
        • 1691

        #4
        Keista, nes aš galvojau, jog čia merginoms visiškas tabu turėtų būti , per daug matyt nuvertinau.

        Comment

        • taven
          Forumo maniakas

          • 2010 06 12
          • 433

          #5
          Absurdo viršūnė bet tuo ir geras. Senai nebuvau taip žvengęs, ypač toj vietoj su išmestu muilu duše.

          Comment

          • Miglaja
            Cute potato ~


            • 2007 12 16
            • 560

            #6
            Autorius Miesto_Druidas
            Keista, nes aš galvojau, jog čia merginoms visiškas tabu turėtų būti , per daug matyt nuvertinau.
            Na man iš pradžių nepatiko, nes akivaizdžiai matėsi, kad anime skirtas paganyt akis vaikinams. BET čia šalia to buvo gerai sukalta istorija, kuri ir lėmė mano simpatijas

            Autorius taven
            Absurdo viršūnė bet tuo ir geras. Senai nebuvau taip žvengęs, ypač toj vietoj su išmestu muilu duše.
            Nuo tos scenos mane ir pramušė ant garsaus juoko. O tokių, priverčiančių juoktis scenų buvo tikrai nemažai
            Anime & Manga// Knygos // Muzika // Filmai

            Comment

            • Killerbee
              Iškrypęs dėdulė





              • 2006 12 11
              • 2949

              #7
              Ech, sugadino visą balsavimą...

              Autorius Miesto_Druidas
              Keista, nes aš galvojau, jog čia merginoms visiškas tabu turėtų būti , per daug matyt nuvertinau.
              Taip ir yra, o išimtis tik patvirtina taisyklę.
              Paskutinis pakeitimas nuo Killerbee; 2015-09-29, 20:08.

              Comment

              • Buiwis
                \(⌒ヮ⌒)/


                • 2008 07 22
                • 123

                #8
                Greičiausiai geriausia metų komedija. Po pirmos serijos bojojau kad greitai išsisems ir atsibos, tačiau kiekvienas epizodas vienas už kitą geresnis. Kai jau galvoji, kad matei viską ką Prison Shcool gali pasiųlyti, lieki maloniai nustebintas. Dažnai juokeliai būna tokie, kad net svetimą gėdą pradedi jaust.

                Beveik visi personažai užsitarnavo lopinėlį atmintyje ilgam laikui. Tiek nupiešti, tiek įgarsinti nepriekaištingai.
                Gal cenzūra vietomis kiek erzino, bet tik dėl to kaip ji pateikta. Buvo galima ką nors geriau padaryti, nei baltus plėmus per trečdalį ekrano uždėti (juolab kad kartais ten nelabai buvo ką cenzūruoti), bet kaip kitaip užsidirbsi iš Blue-Ray pardavimų?

                Ech, 10/10

                Comment

                • arna
                  emptiness

                  • 2006 06 20
                  • 1069

                  #9
                  Šis anime bet kam atims 'nekaltybę', todėl gerai pagalvokite ar tikrai jums reikia jį žiūrėti.

                  Šiame anime tikriausiai sudėtas visas specializuotų Japonijos viešnamių sado-mazo-bondage ir dar visokio kitokio š.... asortimentas. Kitokios mintys neateina. Greičiausiai visa ta realybė perkelta į anime pasaulį; jei nebūtų cenzūros, čia gautusi kietas, žiaurus hentajus, soft porno kategorijos. Juokingas jis man nepasirodė. Tiksliau pirma pusė serijų buvo labai žiaurios savo juodu specifiniu jumoru; kita pusė ne tokia kruvina.
                  Žiūrėjau prisivertęs vien dėl teigiamų apie jį az komentarų. Skanu nebuvo. Tikriausiai todėl, kad ne mano skonio visi tie, švelniai tariant, nukrypimai. Jei kas ir pasirodė man juokingiausiai, tai tik tas epizodinis mokyklos direktorius. Visa kita - visiškas hard'as su cenzūra. Nors nelabai suprantu kam šiam anime cenzūruoti krūtų spenelius, jei kituose "normaliuose" animuose jie rodomi?

                  Kad suprastumėte apie ką realiai šis anime peržiūrėkite m.f. "Salò, or the 120 Days of Sodom"(1975). Pradžiai užteks.... Turėsite susidarę bendrą supratimą apie šio anime esmę ir galėsite kibti į jo žiūrėjimą.

                  Žiūrėdamas šį anime galvojau kam jis skirtas. Mintyse priėjau išvadą kad tai turėtų būti 30-60metų japonas (pliusminus 5metai) į darbą vaikščiojantis kostiumu, o vakarais... Gal būtent šie japonai susibūrę į uždarus klubus ir prodiusavo šį anime, nes nelabai suprantu kam gali ateiti mintis išleisti į eterį tokį žiauriai specifinį produktą nehentajiškam(?) žanre.

                  Reziumuojant: patiks visiems tiems kas turite slaptų labai jau nestandartinių skausmingų erotinių fantazijų.
                  Įvertis: joks. š... nevertinu, nors kai kas ir sako kad tai geras š...

                  Comment

                  • Killerbee
                    Iškrypęs dėdulė





                    • 2006 12 11
                    • 2949

                    #10
                    Autorius arna
                    [B]
                    Kad suprastumėte apie ką realiai šis anime peržiūrėkite m.f. "Salò, or the 120 Days of Sodom"(1975). Pradžiai užteks.... Turėsite susidarę bendrą supratimą apie šio anime esmę ir galėsite kibti į jo žiūrėjimą.
                    Nežinau, pagal mane užtenka užtenka pažiūrėti kokį nors "Detroit Metal City". Jei patiko šitas tai patiks ir PS. Aš gal ir visai jau žlugęs žmogus, bet nieko tokio labai jau baisaus nemačiau....

                    Comment

                    • arna
                      emptiness

                      • 2006 06 20
                      • 1069

                      #11
                      Autorius Killerbee
                      Nežinau, pagal mane užtenka užtenka pažiūrėti kokį nors "Detroit Metal City". Jei patiko šitas tai patiks ir PS. Aš gal ir visai jau žlugęs žmogus, bet nieko tokio labai jau baisaus nemačiau....
                      Nežinau Killerbee, tai gal aš davatka į senatvę pasidariau, jei manęs neveža tokie dalykėliai
                      P.s.: užmesiu akį į tavo filmą.

                      Comment

                      • arna
                        emptiness

                        • 2006 06 20
                        • 1069

                        #12
                        Tiems kam patiko anime "Prison School", galite pradėti žiūrėti ir jos 2015m. "movie tv" adaptaciją "Kangoku Gakuen: Prison School":
                        http://asianwiki.com/Prison_School
                        Jau išleistos 4serijos .

                        Comment

                        • Killerbee
                          Iškrypęs dėdulė





                          • 2006 12 11
                          • 2949

                          #13
                          Užmečiau akį į treilerį....kažkaip ir norisi ir kartu baisu.... Įtariu, kad nei dešimtos dalies pošlybių ten nebus, o siužetas jau kaip ir žinomas.

                          Comment

                          • Miesto_Druidas
                            the journeyman



                            • 2010 08 17
                            • 1691

                            #14
                            Nėra esmės žiūrėti vaidybinės adaptacijos kai yra anime, nebent norisi švelnesnės versijos. Galbūt tempas ten geresnis, nėra toks suskubintas pradžioje, toliau jau nebegaišau laiko, vistiek tai tebuvo tik praskip'inimas pažiūrėti kaip viskas live-action'e padaryta.

                            Comment

                            Working...