Gangsta.

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2949

    Gangsta.

    Gangsta.


    Režisierius: Koichi Hatsumi
    Studija: Manglobe Inc.
    Žanrai: nuotykiai, veiksmas, drama
    Transliacija: 02.07.2015 - 24.09.2015
    MAL reitingas: 8.18
    Trukmė: TV 12 ser. x 25 min.
    YouTube:
    Opening / Ending / AMV



    Aprašymas: Ergastulumo mieste yra tiek daug visokio plauko chuliganų, banditų ir mafijozų, kad net obuoliui nėra kur nukrist. Policija nuo savo "globotinių" irgi nelabai skiriasi. Bet net ir šioje betvarkėje šiokie tokia tvarka yra, bet tai tik ramybės akimirka prieš audrą. Nicolas ir Worickas yra samdinių porelė, kuri nesibodi jokio darbo. Reikalingas remontas bute? Turite svarbų siuntinį ir bijot jį patikėti bet kam? Reikia kažkam duoti į snukį? Užsakovas yra policija, mafija ar paprastas pilietis? Šiems vyrams jokio skirtumo. Worickas dar uždarbiauja žigolo, o Nicolas yra nebylys "pažymėtasis". Taip vadinasi super kariai savo galias gavę eksperimentinių preparatų pagalba. Deja, bet viskas turi savo kainą. Pažymėtieji susimoka nedidele gyvenimo trukme. Yra tokių, kurie sumoka ir du kartus. Paskutinis darbelis dar turėjo ir malonų bonusą - prostitutę, kurią mūsų šaunuoliai kažkodėl pasibodėjo užmušti. Taip vyrai įsigijo sekretorę.



    Įspūdis apie šį anime priklauso nuo žiūrovo lūkesčių. Jei jis tikisi rimto kriminalinio anime, su mafija, blekdžeku ir šliundromis tai liks nusivylęs. Nusivylę liks ir tie kurie tikisi dar vieno Black Lagoon. Ir čia tikrai ne Baccano! su savo nepakartojamu draivu. Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti kitaip, bet skubu jus nuraminti. Gangsta yra šaunenas, su visais šio žanro ypatumais. Na taip, šis šounenas yra skirtas vyresniems ir vaikų čia nėra daug, bet ką tai keičia? Mažai ką.... Didžiausia problema yra ta, kad tokiame, iš pirmo žvilgsnio, rimtame anime supermenai kažkaip nesižiūri. Tie mutantai yra tiesiog per daug stiprūs. Dar ir kažkokią rangų sistemą įvedė. Kas juos ten egzaminuoja ir rangus priskiria taip ir lieka neaišku. O kai pasirodė merga su čiupa čiupsu tai net kažkaip juokinga ir kartu graudu pasidarė. Panašų jausmus sukėlė ir mafijozų taryba, kurioje be rimtų vyrų ir moterų yra ir kažkokia malalietkė. Turiu priekaištų ir Alex dėl perdėtai apvalių formų. Ir šiaip, kaip eilinė gatvės kekšė ji per daug gerai atrodo.^^ Apskritai personažai, be kelių išimčių, yra gan blankūs tai ir jų problemos manęs kažkaip nekasė. Miestas....o buvo tas miestas? Aš mačiau tik tuščius skersgatvius, kuriuose gyvena tik banditai ir viena senė, kuri kioske cigaretes pardavinėja. Siužetas originalumu irgi neblizga ir yra gan melancholiškas.
    Tai kas neliks nusivylęs? Neliks nusivylę tie, kuriems žiauriai užkniso mokykliniai anime apie būrelius, meilę ir visokį antgamintinį š..... Tokie žiūrovai gali atleisti daug ką ir aš buvau vienas iš tokių. Man patiko šio serialo melancholiška\tamsi atmosfera ir piešimo stilistika. Patiko kraupi Niko šypsena ir kartais nebloga dinamika kovų metu. Man apskritai visai patiko pagrindinių personažų porelė, o autoriaus idėja vieną iš jų padaryti nebyliu laikau beveik genialia. Patiko keli suaugusiems skirti epizodai. Mačiau daug priekaištų dėl muzikos, bet man pianinas fone visai netrukdė. Kažkaip nedaug tų "patiko", bet jie kompensuoja daugelį trūkumų.

    Reziumė: MAL'o reitingas vėl apie nieką. 8 balai šiam tipo rimtam anime yra lygiai vienu balu per daug nei šis serialas yra iš tikrųjų vertas. O gal net dviem....čia jau nedrįstu ginčytis.^^


    Kaip žiūrėjosi ongoing rėžimu? Spėju, kad nekaip....^^


    Spoileris:

    P.S. radę klaidą praneškite man asmenine žinute. Ačiū.
    17
    5
    47.06%
    8
    4
    17.65%
    3
    3
    29.41%
    5
    2
    5.88%
    1
    1
    0%
    0
  • Miglaja
    Cute potato ~


    • 2007 12 16
    • 560

    #2
    Visiškai overrated

    Siužetas blankus. Nėra jokio draivo. Ta prasme tikėjausi daugiau intrigos, detektyvo ar kažko subtilaus primenančio minėtą Baccano .

    Tiesa, samdinių porelė vis tik turi cinkelio. Nebylys ir dar protagonistas - wow, kažkas iš kosmoso. Naujas tipažas, kurio nesutiksi jokiam kitam anime. Tikrai pasiteisino.
    Bet kai po miestą laksto sakykim Briusas Ly ir Čakas Norisas tai labai aišku kuo kiekvienas "šaudom ir gaudom" baigsis. Per daug nuspėjama
    Anime & Manga// Knygos // Muzika // Filmai

    Comment

    • Bardakas
      Žmogus Ne





      • 2005 09 22
      • 1462

      #3
      Autorius Miglaja
      Tiesa, samdinių porelė vis tik turi cinkelio. Nebylys ir dar protagonistas - wow, kažkas iš kosmoso. Naujas tipažas, kurio nesutiksi jokiam kitam anime. Tikrai pasiteisino.
      Gungrave
      Maybe on Earth, Maybe in the Future
      sigpic
      Kurokawa idėjinis lyderis
      Lėtai keičiu slaptažodžius

      Comment

      • Miesto_Druidas
        the journeyman



        • 2010 08 17
        • 1691

        #4
        Šiaip neturiu ir ko pridurt, su apžvalga pilnai sutinku, lygiai taip pat atrodė ir man. O labai gaila, nes kažkaip po pirmos serijos gerą įspūdį susidariau apie korumpuotą nepagražintą pasaulį, su prostitucija, narkotikais ir visom blogybėm vienoje vietoje. Kur tau... Galutiniam įspūdžiui laukiu paskutinės serijos, labai jau miglotai visa istorija atrodo be finalo.
        Autorius Killerbee
        Kaip žiūrėjosi ongoing rėžimu? Spėju, kad nekaip....^^
        Asmeniškai tai nuobodžiai, ant vidurio neliko jokio kablio laukti serialo kas savaitę. O prisimenant visas tas šeimas ir veikėjus galimai galėjo kilti ir iškart viską žiūrintiems. Kai ekrane pasirodė Erica ir pradėjo minėti Delico, tai teko pakrapštyti galvą prisimenant kas jis toks ir kodėl man jis turėtų rūpėti .

        Comment

        • Killerbee
          Iškrypęs dėdulė





          • 2006 12 11
          • 2949

          #5
          Autorius Bardakas
          Gungrave
          Tai buvo per daug seniai, kad atsiminčiau. Ir ten kurčias kalbėjo kaip tikras kurčias?

          Comment

          • Nightwister
            Rimtas forumo narys

            • 2008 05 27
            • 117

            #6
            Geras animas, tik va pabaiga be pabaigos , aišku manga tebeeina, o dar kadangi studija bankrutavo tai jau 2 sezono tikėtis neverta

            Comment

            • Killerbee
              Iškrypęs dėdulė





              • 2006 12 11
              • 2949

              #7
              Autorius Nightwister
              Geras animas, tik va pabaiga be pabaigos , aišku manga tebeeina, o dar kadangi studija bankrutavo tai jau 2 sezono tikėtis neverta
              Manglobe bankrutavo???? Juokauji?

              Comment

              • dfsafsaf
                Beautiful Lies

                • 2010 05 13
                • 265

                #8
                Autorius Killerbee
                Manglobe bankrutavo???? Juokauji?
                deja ne
                http://myanimelist.net/forum/?topicid=1433800

                Comment

                • Miesto_Druidas
                  the journeyman



                  • 2010 08 17
                  • 1691

                  #9
                  Autorius Killerbee
                  Manglobe bankrutavo???? Juokauji?
                  Tituliniam puslapy dar naujiena įkelta
                  Nors šiaip, nėra čia labai netikėta. Menki pardavimai jos serialų pastaruoju metu buvo. Aišku gal atsities, bet nemanau, kad dėmesys tada bebus skirtas Gangsta tęsiniui. Melš pinigus iš The World God Only Knows ar pan. Na jeigu išvis ką bekurs.

                  Comment

                  • Tamsos_Elfe
                    Dreamer

                    • 2005 05 17
                    • 24

                    #10
                    Reziumė: MAL'o reitingas vėl apie nieką. 8 balai šiam tipo rimtam anime yra lygiai vienu balu per daug nei šis serialas yra iš tikrųjų vertas. O gal net dviem....
                    MAL'o reitingą užkėlė manga (bent jau aš taip spėju) na, ir vaikų kruvelė, kuriai "omg kokia awesome sex scena" ir pan. Visiškai pritariu, kad paskubomis prabėgti Gangsta. įvykiai anime neverti tokio įvertinimo, bet manga yra pakankamai aukšto lygio ir sakyčiau vienas iš malonumų pavargusiam nuo lolių, oppai, ir vaikų gelbstinčių pasaulį. O ir manga nėra vien iš rimtosios pusės, kaip bandė padaryti animėj. Labai gaila, kad animė neparodė kokie iš tikrųjų yra Benriya vyrukai linksmuoliai ir "nupezeliai". Patiko kažkieno apibūdinimas - "dorks" xD ir tai jiems labai tinka. Aišku kiekvienas skaito ir mato savaip, todėl man animėje trūko daug svarbių detalių.
                    Ir labai erzino, kad Nickolas kalbėjo su Worick. Jie puikiai supranta vienas kitą be žodžių, juk nuo vaikystės kartu mokėsi ženklų iš knygutės.
                    Skaitykit mangą, kam nors kiek patiko Gangsta. Nėra tiek daug chapter'ių, kad neįveiktumėte vienu prisėdimu, o vienu prisėdimu garantuotai norėsis perskaityti, nes Kohske nereali [reklama xD ]


                    p.s. neatsimenu, kad Gungrave turėtų kažką panašaus. Kiek žinau pagrindinis veikėjas buvo tik negalo tylus

                    Comment

                    Working...