Akagami No Shirayuki-hime

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Miglaja
    Cute potato ~


    • 2007 12 16
    • 560

    Akagami No Shirayuki-hime


    Akagami no Shirayuki-hime
    Snow White with the Red Hair


    Studija: Bones, FUNimation Entertainment
    Žanrai: romantika, drama, fantazija
    Transliacija: nuo 2015-07-07 iki 2015-09-22
    Formatas: TV serijos
    Trukmė: 12 x 24 min.
    MAL reitingas: 7,93


    YouTube resursai:
    OP || AMV

    Papildoma Info:


    Seniai seniai gyveno neįprastos išvaizdos mergina -lyg prisirpęs obuolys, žibėjo jos plaukai raudoniu. Nebuvo ji nei turtinga dama, nei žinoma ponia, o džiaugėsi būdama paprasta vaistininke. Karalystėje ji buvo tokia vienintelė, tad neužilgo susilaukė dėmesio net iš karalystės princo Radži. Jis mat ją(o gal greičiau jos plaukus) įsimylėjo iš pirmo žvilgsnio ir užsigeidė ją vesti, o gal tiesiog laikyti pilyje lyg trofėjų...Pasirodo mergina nėra princo gerbėja, o tuo labiau nenori būti uždaryta prieš savo valią, todėl - nusirėžia savo gražiuosius plaukus ir pabėga kuo toliau į kitą karalystę. Bekeliaujant šitaip sutinka sužeistą vaikiną Zen, kurį pradeda slaugyti apleistame name. Princas nebūtų princas, jei nesusektų savo pabėgusio trofėjo, tad iš to pykčio nusiunčia raudonplaukei dovanų - obuolių pintinę. Obuoliai aišku užnuodyti, tačiau juos suvalgo ne raudonplaukė, o slaugomas vaikinukas Zen....Tik tas vaikinukas nėra šiaip sau valstietis, o gerbiamas kitos karalystės princas...





    Pasaka ne apie Snieguolę. Tik pirmas epizodas tokias asociacijas gali sukelti. Juk japonai turi madą kažką iš Vakarų pasisavint ir perverst savaip...Bet neneigsiu, kad čia yra pasakaitė. Apie žavingus princus, ištikimus draugus, sąmokslus keliančius turtuolius...Viskas gražu, šilta ir romantiška. Tiek animacijos atžvilgiu, tiek pačios istorijos tėkmės. Bet man vis vien nebuvo per saldu. Atmosferiškai priminė Soredemo Sekai wa Utsukushii.
    Žinoma, trūko daugiau dramos. Visi epizodai tokie saugūs. Viskas visad baigias gražiai ir laimingai lyg nieko nebūtų įvykę. Veiksmo nereikalausiu, nes oficialiai čia lyg ir mergaitėms anime. Tačiau ir romantikos nebuvo čia jau labai daug. Gal dėl to, kad pagrindinė raudonplaukė čia padaryta tokio pat stipraus charakterio kaip vyrai...Turinti tvirtą nuomonę, drąsi ir darbšti - tikrai stipriai atrodo lyginant su visais tais charming princes.
    Žiemą nusimato ir antrasis sezonas. Tikiuosi bus daugiau dramos. Nu bent jau meilės trikampis...



    Apibendrinimas: Istorija lengva ir maloni lyg vasariškas vėjelis. Patiks prijaučiantiems Disney fairytale žanrui arba tiems, kurie ieško kažko jaukaus ir neįpareigojančio.



    Siųstis: kickass.to

    14
    5 (Puiku)
    42.86%
    6
    4
    14.29%
    2
    3
    28.57%
    4
    2
    14.29%
    2
    1 (nevertas dėmesio)
    0%
    0
    Anime & Manga// Knygos // Muzika // Filmai
  • Miesto_Druidas
    the journeyman



    • 2010 08 17
    • 1691

    #2
    Buvo nuobodoka. Seriale per visą sezoną taip visiškai nieko įdomaus ir neįvyko. Veikėjai irgi neišsiskyrė niekuo. Man asmeniškai nereikia jokių meilės trikampių ar visur besiliejančių jausmų, jie jau turėjo visai neblogą idėją - merginos profesiją, apie kurią tikėjausi ir suksis visas serialas. Gaila, kad tai buvo nukišta beveik į foną. Su garsu ir vaizdu viskas labai tvarkinga (Bones), bet to deja nelabai užtenka, kad aš norėčiau įsijungti antrąją dalį.

    Comment

    • Nightwister
      Rimtas forumo narys

      • 2008 05 27
      • 117

      #3
      O man patiko. Labai nedaug anime išeina kur būtų romantika, drama ir fantazija. Nes bent man atsibosta anime kur yra romantika, komedija, haremas.

      Comment

      • Miglaja
        Cute potato ~


        • 2007 12 16
        • 560

        #4
        Autorius Nightwister
        O man patiko. Labai nedaug anime išeina kur būtų romantika, drama ir fantazija. Nes bent man atsibosta anime kur yra romantika, komedija, haremas.
        Būtent. Nusibodo ir man, kad jei romantika, tai būtinai tik mokyklinėj dramoj.
        Anime & Manga// Knygos // Muzika // Filmai

        Comment

        • Killerbee
          Iškrypęs dėdulė





          • 2006 12 11
          • 2949

          #5
          Autorius Miglaja
          Būtent. Nusibodo ir man, kad jei romantika, tai būtinai tik mokyklinėj dramoj.
          Nu nežinau, pagal mane shoujo fantasy beveik taip pat banalu kaip ir shoujo mokyklinis. Bet tai nereiškia, kad aš prieš šitą žanrą.

          Pažiūrėjau. Na čia tikrai ne Soredemo Sekai wa Utsukushii, bet iš principo aš tokias romantiškas pasakaites mėgstu. Viską gadina pagrindinių personažų pora ir jau minėtas intrigos nebuvimas. Jei princas dar pusė velnio, tai merga kažkokia nyki gavosi. Tikiuosi antro sezono nebus.
          Paskutinis pakeitimas nuo Killerbee; 2015-12-14, 23:32.

          Comment

          Working...