Servant x Service

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2949

    Servant x Service

    Servant x Service


    Režisierius: Yasutaka Yamamoto
    Studija:A-1 Pictures Inc.
    Žanrai: komedija, romantika
    Transliacija: 05.07.2013 - 27.09.2013
    MAL reitingas: 7.84
    Trukmė: TV 13 ser. x 25 min.
    YouTube:
    Opening / Ending / AMV



    Aprašymas: Vardo svarbą gyvenime pervertinti yra sunku. Pavyzdžiui laivai....sakoma, kaip pavadinsi taip ir plauks. Su žmonėmis irgi panašiai. Todėl ir tėvai vardą vaikams renka atsakingai. Deja ne visi. Vienos merginos tėvai negalėjo išsirinkit ir paklausė aplinkinių nuomonės. Taip buvo surinkas nemažas vardų sąrašas, bet kaip išsirinkit iš jų? Ir tas geras ir anas... Tada jie kilo "geniali" mintis duoti dukrai visus vardus - Lucy Kimiko Akie Airi Shiori Rinne Yoshiho Ayano Tomika Chitose Sanae Mikiko Ichika. Ar bereikia sakyti, kad vaikystė mergaitei buvo tikras pragaras? Vaikai žiaurūs padarai ir iš bet kokio vardo gali įžeidimą padaryti, o čia net stengtis nereikia. Vis tik mergina užaugo ir įsidarbino į valstybinę tarnybą vien dėl to, kad surastų/nubaustų tą klerką, kuris registruodamas Lucy vardus net nepyrstelėjo. Būtų bent jau paklausęs tėvų ar jie tikrai įsitikinę....


    Net nežinau kaip šis anime prasprūdo pro mano akis. Gal pasirodė, kad tai dar vienas anime apie vaikiškos darbo jėgos išnaudojimą.... Netikėta, bet čia vaikučių čia nėra. Na kaip nėra...yra pora antraeilių malalietkių, bet jos čia ne esmė. Vis tik neskubėkite stipriai džiaugtis. Nors veikėjai vyresni, bet nepasakyčiau, kad Servant x Service labai jau skiriasi nuo kokio nors Working!!. Tikro valstybės tarnautojų darbo mums neparodo. Krapštosi su popieriukais, kartais nueina pasikrapštyt į archyvą ar pabendrauju su atėjusiais žmonėmis. Visą likusį laiką išnaudoja visokiems plepalams ir "santykiavimams", o Saya atrodo daugiau nieko neveikia tik klausosi vienos senutės plepalų. Ar ne per didelė prabanga? O labiausiai man užkliuvo viršininkas, kuris yra toks drovus, kad į darbą eina kaip rožinis kiškutis....Kam visa tai? Vaikučiams šis anime vis tiek nelabai patiks, o suaugusiems tas kiškutis nafig nereikalingas. Vis tik iš pradžių anime man labai patiko ir pirmiausia dėl personažų. Ypač patiko pagrindinė porelė. Yutaka iš pradžių pasirodė niekam tikęs, bet tai atrodo tik iš pirmo žvilgsnio. Tiesiog vaikinas yra per daug geras savo darbui ir dėl to turi daug laisvo laiko.^^ Lusy patiko dėl pap...tfu...sruogos, kuri visada išduoda vidinę merginos būseną. Ir šiaip mergina kawaina ir labai juokingai reaguodavo į Yutaka asistavimą. Humoras lengvas ir padorus. Juoku kaimynu neprižadinsi, bet šypsena nuo veido nedingsta. Vidurys truputi prailgo, nes pradėjo buksuoti istorija ir kai pabaigoje vėl pajudėjo serialas pasibaigė.

    Reziumė: Serialas yra ne toks suaugęs koks galėjo būti, bet dėl to nebūtina jo vengti. Linksmas anime, kuris gali palinksminti kelis vakarus.


    Pasirodo biudžetininkų ir Japonijoje nemėgsta....^^


    Spoileris:

    6
    5
    50.00%
    3
    4
    16.67%
    1
    3
    16.67%
    1
    2
    16.67%
    1
    1
    0%
    0
  • Chloras
    Metalbending prodigy

    • 2011 05 01
    • 108

    #2
    Žiūrėjau šitą anime prieš pora metų maždaug, nes kažkas parekomendavo. Iš pradžių, pamenu, nelabai jis man patiko, bet vėliau kažkaip įsivažiavau ir antra anime pusė susižiūrėjo labai neblogai. Bajeriai nebuvo visai lėkšti, o ir veikėjai gan įdomūs.
    Heavy Metal Maniac.

    Comment

    • Miesto_Druidas
      the journeyman



      • 2010 08 17
      • 1691

      #3
      Aš buvau benusiviliąs šituo serialu, bet porelės man jį išgelbėjo. Atskleista Megumi pora man buvo maloniausias serialo siurprizas (gal aš vienas toks, bet to visiškai nesitikėjau) ir nuo to momento būtent romantinė situacijų komedija orientuota apie poreles nupirko mano 7 šitam serialui, visa kita pasirodė blankoka ir vietomis visiškai prasukama.

      Comment

      • Red_Elf
        pandų karai :D


        • 2009 05 07
        • 1115

        #4
        Man Servant x Service tikrai patiko. Pradžioje gan sunkiai užkabino, bet kai suteikiau jam antrą šansą, to tikrai nesigailėjau.
        Kaip komedija gal serialas labai sklandžiai ir neišmanevruotų savo laivo humoro vandenynuose, tiesiog pasiklystų Bermuduose kaip daugelis kitų, bet romantinė serialo dalis labai sklandžiai dirba su komedijine ir saugiai išplukdo jį iš pilkos, vientisos masės.

        Hasebe ir Lucy santykiai tikrai praskaidrino nuotaiką kiekvienos serijos metu. Galėjo dar kokias dvis serijas parodyti kaip viskas vėliau rutuliojasi, vaikinukas išvis vienas geresnių per visus 2013 metus buvo.
        Megumi Chihaya atsipalaidavimo lygis ir otakiškumas taip pat neprasprūdo pro akis, ar matėt kiek cosplay ji daro (pasižvalgykit ir už raudono apskritimo)



        Zuikutis man buvo visiškai ne į temą, absoliučiai išplaukė iš konteksto. Apsiėjus be aktyviosios jaunesniosios sesers serialas irgi nebūtų daug ko praradęs. Užtat miela bobutė, valandų valandas kankinanti ir peršanti su anūku vargšę Saya, yra patas tikroviškiausias žmogus, visi bent po vieną tokia žinom (:

        Vienu žodžiu serialas geras, ne stebuklas, bet nei minutės nesigailiu jį žiūrėjusi.

        Comment

        Working...