Grisaia no Kajitsu

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2949

    Grisaia no Kajitsu

    Grisaia no Kajitsu


    Režisierius: Tensho
    Studija: 8bit
    Žanrai: romantika, komedija, drama, haremas
    Transliacija: 05.10.2014 - 28.12.2014
    MAL reitingas: 7.43
    Trukmė: TV 13 ser. x 25 min.
    YouTube:
    Opening / Opening / AMV



    Aprašymas: Yuuji yra dar labai jaunas, bet jau labai patyręs. Patyręs ne visai švariuose darbuose, bet mėšle plaukiojant galima užsinorėti pasideginti saulutėje. Užsinorėjo Yuuji normalaus mokyklinio gyvenimo. Ar čia darbdaviai buvo tokie supratingi, bet savotiškai suprantantys "normalų" mokyklinį gyvenimą ar tai buvo pačio vaikino iniciatyva, bet papuolė jis į privačią Mihama mokyklą. Joje (be Yuuji aišku) mokosi penkios mergaitės. Na yra dar viena mokytoja....Ir viskas!!! Nepaisant to pastatai didžiuliai, klasėse daugybė stalų ir kėdžių. Būtų tiesiog nuodėmė nesusisukti hareminio lizdelio, bet ne viskas taip paprasta. Nors mergaitės yra gražios ir visiems skoniams, bet kiekviena turi bent po viena didelį, baisų ir smirdintį skeletą spintoje. Mokosi šioje mokykloje jos ne šiaip, o dėl didelių problemų. Normalioje mokykloje jos paprasčiausiai nepritaptų. Va tokia keista čia mokykla....



    Nepavyko susidaryti rimtesnės nuomonės apie šį serialą. Kažkoks jis man neaiškus, nors tema kaip ir mano. Haremai, kaip ir mechos, pro mano rankas niekad neprasprūsta. Vaikinas irgi mano skonio. Kietas kaip Džeimsas Bondas, nebaisus jam net King Kongas. Be to, neapsigaukit jo gerumu. Geras tai geras, bet jei reikia tai ir nužudyti gali. Siužetas idealiai tinka haremui, bet per daug nerealus. Aš jau jau nekalbų apie jaunąjį spec-agentą. Čia gi anime, keistas jei pensininkas būtų. Bet jau ta mokykla....nu tarkim mentalitetas ir turčių įpročiai kitokie, bet tokia didžiulė mokykla penkiems žmonėms?! Mergaitės gal ir simpatiškos, bet "wow" efekto nesukelia. Ir problemos pas jas ne tokios jau ir baisios. Yra tik viena išimtis. Serialas bando būti dramatišku, bet jam nelabai pavyksta. Bent jau manęs visokiais kačiukais ir vaikiškomis problemomis nesugraudinsi. Tarnaitė ir su skirtingomis kojinėmis apskritai yra nereikalingos, matyt tiesiog dėl skaičiaus. Yumiko kažkokia psichė, su peiliu puolanti nieko dėtus žmones. Tokią seniai reikėjo į psichuškę uždaryt. Gerai, kad dar pas taikinį geri refleksai buvo... Užtat thunderėm aš jaučiu silpnybę tai apsimetėlė žiūrėjosi smagiai. Yuuji dar ją atsakingai patrolindavo. Amane yra ta pati išimtis. "Išgyvenimo" arka buvo vienintelė kuri padarė man įspūdį. Tokia netikroviškai tikroviška. Tikroviškai parodyta žmonių degradacija ekstremalioje situacijoje. Netikroviška pati situacija. Kažkaip abejoju, kad Japonijoje yra tokių laukinių vietų, iš kurių bent per porą dienų nebūtų galima nueiti bent iki kažkokio kelio. Ypač kai vienas yra tiesiai virš galvos. Bet gal aš ir klystu...

    Reziumė: Keistas serialas. Nei labai rimtas nei labai juokingas nei labai įdomus, bet tuo pačiu kaip ir neblogas. Atrodo banalybės ir triūsikai, bet kartais tenka nustebti. Šitam chaosui duodu 6. Pradžiai manau užteks.


    Sysiojo kažkaip daugokai...


    Spoileris:

    11
    5
    18.18%
    2
    4
    36.36%
    4
    3
    36.36%
    4
    2
    9.09%
    1
    1
    0%
    0
  • Net
    Spamintojas :)

    • 2009 01 21
    • 392

    #2
    na ka as galiu pasakyti kad jiems isejo hibridas vietomis atrodo viskas gerai ir norisi dar, kita karta jau nori ji mesti i drop sarasa ir tiketis kad gal kada nors as ji vis isdrisiu paziureti. WoW yra arba jis bandomas parodyti zodziu paziurekit ir suprasit 7/10

    PS laukiu antro sezono
    Paskutinis pakeitimas nuo Net; 2015-01-03, 21:00.

    Comment

    • Hikari_
      Mental

      • 2008 02 27
      • 981

      #3
      Prisidėsiu prie tų, kuriems šis anime pasirodė keistas, taip sakant ''nei žuvis, nei mėsa''. Nei rimtas, istoriją turintis anime, nei kvailas hareminis echis. Be to, nepavadinčiau personažų istorijomis vaikiškomis, vis dėl to tai gan rimtos gyvenimo traumos, bet visą tą rimtą atmosferą nuolatos gadino tas perdėtas, kvailas echis ar tai buvo tik fanservisas? Jei taip, tai žiauriai persistengė. Kūrėjams reikėjo apsispresti arba ryškus echis arba rimtas anime, o dabar gavosi kažkokia makalynė. Tarsi cirko palapinėj stebėtum operos spektaklį, kažkaip ne į temą... Net keista, kad antrą sezoną turės... Bet vis gi ilgai ilgai pagalvojus, duosiu 3/5, ketverto duoti po tam tikrų ten vykusių nesąmoniu vis gi ranka nekyla...

      Comment

      • Miesto_Druidas
        the journeyman



        • 2010 08 17
        • 1691

        #4
        Šiaip visa VN trilogija bus (pirmas žaidimas jau išleistas) išleista Steam'e tai kam prieš širdies Visual Novel formatas, greičiausiai turėtų rinktis optimalų variantą - žaisti žaidimus, kai jie bus oficialiai išleisti (nors tikriausiai yra fanų vertimai kur nors internete). Bent jau forumuose žmonės nėra patenkinti adaptacija, o žaidimą labai giria. Tiek, kad žaidimas eroge tipo su hentai scenom, tai aišku tiks ir patiks nevisiems .

        Pats anime tai pusėtinas, porai merginų davė vos po vieną epizodą, kas greičiau jautėsi kaip santrauka, o ne normalus pasakojimas. Tarkim Yumiko istorija gal ir visai būtų puiki, jei pateikta būtų tinkamai, o dabar nulis istorijos ar veikėjos vystymo (o ir pati Yumiko OP'e, keista, bet šmėžavo kone daugiausiai). Kitos istorijos žiūrimos, gal tarnaitės istorija buvo pati neįdomiausia nes per vieną epizodą nieko gero ir negalėjo išstenėt. Pagrindinis veikėjas, kaip ir gelbėjo visą šitą reikalą, mano nuomone jis labai tiko tokios nuotaikos seriale, o ir problemas sprendė savo stiliumi, gaila, kad tiek mažai jo praeities ir darbelių istorijos teatskleidė.

        Apipavidalinimas irgi trenktas. Ale koks reikalas duoti tą įmantrų aspect ratio, kaip kino filme, jei net ir rimtose scenose švysčioja panty-shot'ai, nu taip negalima........ Greičiausiai liekanos iš žaidimo, ko greičiausiai buvo galima mėginti atsisakyti jei rinktasi tokį kinematišką pateikimą.

        Japoniškai ekscentriškas apipavidalinimas ir pusėtinas turinys, žiūrėt galima jei nėra ką veikt. Na bent jau tęsiniai atrodo turėtų būti įdomesni. Et... po Clannad ir Little Busters jau kaip ir pripratau perlipti pro tuos nuobodžius VN adaptacijų pirmus sezonus, kad sulaukti to gerojo turinio. Tikiuos bus čia jo.
        Paskutinis pakeitimas nuo Miesto_Druidas; 2015-06-12, 15:02.

        Comment

        • Killerbee
          Iškrypęs dėdulė





          • 2006 12 11
          • 2949

          #5
          Netikėtai užsiroviau ant antro sezono. Netikėtai nes net pavadinimas truputi pasikeitęs - Grisaia no Rakuen. Pradžia apie globėją net visai patiko, bet kai prasidėjo operacija Y tai ranka nuo veido beveik nenusiimdavo. Nerekomenduoju.

          Comment

          • Froxas
            Narys


            • 2012 05 26
            • 64

            #6
            negaliu daug ka ir pasakyt. net neisejo pilnai pirmos serijos praziureti, o ir antra greit bandziau prasukt, bet ir tai tik echhi per prievarta i akys lindo.
            butu tilpes bent i vidituni anime jei ne ecchi, kuris buvo tiesiog kisamas per prievarta ir per daug atvirai su visu tuo pantsu.
            pvz 3 nuotrauka aprasyme. jokio subtilumo. net porno turi izanga ir koju iskart nepraskecia
            kaip sakant teske kaip su slapiu skuduru per veida be emociju. vienintelis dalykas animacija patiko, gaila, kad jos budzetas buvo isnaudojamas tam
            ||
            \ /
            Spoileris:

            Comment

            Working...