Baby Steps

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2949

    Baby Steps

    Baby Steps


    Režisierius: Masahiko Murata
    Studija: Studio Pierrot
    Žanrai: sportas, romantika
    Transliacija: 06.04.2014 - 21.09.2014
    MAL reitingas: 7.89
    Trukmė: TV 25 ser. x 25 min.
    YouTube:
    Opening / Ending



    Aprašymas: Moksliukai būna dviejų rūšių - genijai ir darbštuoliai. Pirmiems viskas sekasi natūraliai, o antriems dėl gerų pažymių reikia daug dirbti. Eiichirou Maruo priklauso "kalikų" kategorijai. Jei jis ir turi kažkokių talentų tai jais galėtų būti nebent užsispyrimas ir perfekcionizmas. Berniuko užrašai buvo legendiniai ir kartą jie pakliuvo į Natsu Takasaki, gražiausios mokyklos mergaitės, rankas. Natsu juos pavadino keistais. Nepanašu į komplimentą, bet Eiichirou per daug nesusireikšmino. Geri pažymiai aišku yra puiku, bet nereikia pamiršti ir kūno. Ne pagal metus brandžiai mastė mūsų botanikas. Be to, dar yra vienas laisva diena savaitėje. Kodėl ją neskyrus kokiam nors sportui, pvz lauko tenisui? Kaip tik gavo kvietimą nemokamai pamokai į netoliese esančią teniso mokyklą. Aišku, kad ten sportuoja ta pati Natsu yra tiesiog sutapimas ir Eiichirou visiškai nemotyvuoja.



    Baby Steps yra vienas iš nedaugelio ir su tuo nepasiginčysi. Galim ginčytis dėl daug ko, bet tik ne dėl realumo trūkumo. Nepatikėsit, bet čia neskraido meteoritai, nesproginėja žemė ir ugnies nespjaudo drakonai. Keista, ar ne? Žiūrint man nei karto neteko suabejoti tikroviškumu. Kovos čia nepanašios į super sajanų dvikovas ir tai yra didžiausias serialo pliusas. Normalios kovos, kur laimi labiau taktiškai, fiziškai ir techniškai pasiruošęs. Aš, šiek tiek suprantantis šį sportą, buvau maloniai nustebintas. Tikrai nesitikėjau sutikti anti Teniso Princą. Erzino nebent taisyklių aiškinimas. Taškų skaičiavimo principą aiškino bent 2 kartus. Nejaugi žiūrovas toks kvailas, kad iš pirmo karto nesupras? Nieko ten sudėtingo, tikrai ne nuošalė futbole. Aišku fantastikos visiškai išvengti nepavyko. Turbūt visi supranta, kad pradėti sportuoti 15-16 metų paaugliui yra per vėlu. Ta prasme ne apskritai sportuoti (mokytis ir sportuoti niekada ne per vėlu), o sportuoti profesionaliai. Eiichirou aišku dirbo daug ir sunkiai bei turi galvą ant pečių, bet progresas buvo nerealus. Ir tai dar tik pradžia.
    Romantika žanrų sąraše man nesižiūri, bet tarkim. Kaip sportiniam žanrui Baby Steps yra net labai romantiškas.^^ Silpniausia serialo vieta yra piešimas. Kartais animuotas ir nupieštas neblogai, bet tik "neblogai" ir tik "kartais". Dažniausiai viskas yra kreiva ir negražu, 2001 metų to pačio princo lygio. Ir kas čia per skiauterė pas Eiichirou? Kovos yra didžiausias pliusas, bet kartu ir nedidelis minusas. Jos yra per daug...kaip čia išsireiškus...akademiškos. Kovos primena šachmatus, o "specefektų" trūksta. Reikia tikėtis, kad serialas dar tik įsibėgėja ir viskas yra prieš akis. Bent jau pratęsimas 2015 metais jau pažadėtas. Džiugu, serialas turi nemažą potencialą.

    Reziumė: Ne Cross Game, bet į tą pusę. Ne visai standartinis pagrindinis personažas ir tikroviškumas išskiria Baby Steps iš pilkos masės. Azarto ir kvapą gniaužiančių kovų trūksta, bet serialas dar tik įsibėgėja. Bent jau aš tuo tikiu.


    Iš antraeilių personažų labiausiai patiko Kojirou Kageyama. Tikiuosi jis nukabins nuo Eiichirou "balastą".^^


    Spoileris:

    8
    5
    12.50%
    1
    4
    62.50%
    5
    3
    12.50%
    1
    2
    12.50%
    1
    1
    0%
    0
  • nemesis
    Super mega ultra rašytojas

    • 2010 11 08
    • 1186

    #2
    Kažkaip nekabino, tad žiūrėjimą baigiau ties 3 serija. Bent mišrios poros buvo? (čia apie tenisą( nes romance))

    Autorius Miyata
    Tai tu gal neziurek sports anime isvis tuomet jai nesupranti kur yra geras anime or kur yra sudinas. Paskaitau tavo komentarus per "kas naujo?" kai pamatau, visoki slamsta komentuoji bei ziuri, o cia rimtas bei geras anime ir meti po 3 epizodu. Nelabai man tavo prioritetai aiskus. Nuogos su superpowers skraidancios ir 102ZZZ boobs loli?

    Ir koki šlamšta, gerbiamasis, žiūriu? Ir kuom tą neišpasakytą gerumą kiekvieno anime matuoji? Kalbant apie šį konkretų pavyzdį, kur aš sakiau, kad Baby Steps prastas ar belekai geras. Tiesiog nežiūrėjau toliau, nes tiek laiko trūkumas, tiek natūrali sezono atranka tarp anime. Na, o paskutinis sakinys tikrai drąsus pareiškimas, nežinant mano požiūrio į tokio tipo darbus. Akivaizdžiai ieškai priekabių.
    Paskutinis pakeitimas nuo nemesis; 2014-09-28, 20:38.

    Comment

    • Killerbee
      Iškrypęs dėdulė





      • 2006 12 11
      • 2949

      #3
      Autorius nemesis
      Kažkaip nekabino, tad žiūrėjimą baigiau ties 3 serija. Bent mišrios poros buvo? (čia apie tęnisa( nes romance))
      Nei mišrių nei vienos lyties porų nebuvo.... Net neužsiminė apie tai.

      Comment

      • Killerbee
        Iškrypęs dėdulė





        • 2006 12 11
        • 2949

        #4
        Autorius Miyata
        @killerbee tai nusisnekejai, 15-16 nera per velu pradeti sporta profesionaliai. Yra zmoniu kurie pvz boxa pradejo kai jiem 23 buvo ir pasaulio chempionais tapo. Ir nevadinciau cia isimtimi.
        O aš pavadinčiau. Ypač šiais laikais. Tau pavadint čempionus kurie savo kelią pradėjo vos ne nuo darželio? O tas tavo čempionas iki 23 metų botanikas buvo, kuris po minutės bėgimo plaučiais spjaudėsi? Ar vis tik sportavo ankščiau ir gan rimtai? Ir atsargiau su žodynu ir asmeniškumais.

        Comment

        • Killerbee
          Iškrypęs dėdulė





          • 2006 12 11
          • 2949

          #5
          Autorius Miyata
          Nematau problemu su zodynu, jai verkt pradedi del to ka kazkas pasake forum'e, be izeidimu, cia jau pas psihologa reikia eiti. Ir prie kuo cia tavo botanikai? As kalbejau aplamai, kaip ir tu, apie pradedant sporta profesionaliai kai tau 15-16. Aiskiai nieko nesupranti. Dabar paligink 15 ir 23 metus. 23 cia as tau jau kaip extreme case parodziau. Jai pradedi 15-os, po 10 metu, kai 25, dar gali but in your prime, taigi maziau cia nesamoniu kalbek.


          Tuo labiau kai pasakiau nepavadinciau to exception as grizau prie anime, kalbant apie ta 15-metini pagrindini heroju. Pradedant nuo 23 ir but chempionu? Sure, retoka, palyginant su tais kurie anksti pradejo. Pradet nuo 15-os ir tapt chempionu? Nesvaik, visai nereta.
          Bet tai ant kiek bjaurus tu esi, arogancija ir pasikėlimas tiesiog nerealus. Ar man vienam taip atrodo? Deja, tokie banais nepagydomi, tai tiesiog praignoruosiu. Gyvenimas per trumpas, kad gadintis sau nuotaiką.

          P.S. Lietuviškomis raidėmis rašyti religija neleidžia?
          Paskutinis pakeitimas nuo Killerbee; 2014-09-28, 20:46.

          Comment

          • Net
            Spamintojas :)

            • 2009 01 21
            • 392

            #6
            dziaugiuosi kad ne tik man vienam patiko na cia ne prince of tennis kur galima atmusti 20 kamuoliuku vienu metu bet kovos ne kuo nenusileidzia intrigos daug ir neaisku kas laimes laukiu 2 sezono

            Comment

            • Shenn
              Forumo ligonis


              • 2009 09 21
              • 544

              #7
              Keistai man su sporto animem išeina. Jų matęs esu ne per daugiausiai, bet pastebejau, kad peržiūriu tik tuos kuriuose yra bent truputis potencialo romantikai. Nors niekada rezultatu nelieku patenkintas, ir nujačiu ,kad bus kaip visad, vistiek noriai lipu ant to paties grėblio. Vien tik kovos, treniruotės ir lašas humoro būtu per sausoka mano skoniui. Sportinė pusė tai pat ir man patiko savo realistiškumu. Gal tik į žaidimą prieš priešininką, kuris įsivaizdavo esąs dailininku aikštelėje, žiūrėjau kreiviau. Antro sezono tikrai laukiu.

              Comment

              • KYUBI
                Narys
                • 2009 07 11
                • 59

                #8
                Nepatrauklus piešimas kartais herojus atrodo vienaip kita kart kitaip. pvz pirma serija pažiūrėjęs galvojau mesiu šį anime. Manga mano galva geriau pasisekus...

                Comment

                • Killerbee
                  Iškrypęs dėdulė





                  • 2006 12 11
                  • 2949

                  #9
                  Sorry, bet teko pratrint. Diskusiją galit pratęsti per privatą.

                  Comment

                  • Killerbee
                    Iškrypęs dėdulė





                    • 2006 12 11
                    • 2949

                    #10
                    Na ir įsibėgėjo serialas. Jei bent truputi patiko pirmas sezonas tada tikrai nepaleiskite antro. Ne tokiais jau ir mažais žingsneliais jis juda... Net ir meilės reikalai pajudėjo, kas man buvo visai netikėta. 8 balus duosiu drąsiai ir noriu dar.

                    Comment

                    Working...