No Game No Life

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2949

    No Game No Life

    No Game No Life


    Režisierius: Atsuko Ishizuka
    Studija: Madhouse
    Žanrai: nuotykiai, fantazija, komedija, parodija
    Transliacija: 09.04.2014 - 25.06.2014
    MAL reitingas: 8.80
    Trukmė: TV 12 ser. x 25 min.
    YouTube:
    Opening / Ending / Kawaiiiiiiii.....



    Aprašymas: Kiekvienas geimeris ankščiau ar vėliau suranda priešininką kurio negali nugalėti. Kartais atrodo, kad tai yra neįmanoma. Ką tada daro normalus geimeris? Variantų yra nedaug. Pirmiausia galima tą bjaurybę apkaltinti čytinimu. Nesvarbu, kad ir tyliai ir be įrodymų. Vis ne toks skaudus bus pralaimėjimas. Aišku galima pavydėti laisvo laiko, įgūdžių ir žinių. Ką jau čia, kartais net galima panaudoti žodį "talentas". O gal geriau užjausti? Normalus žmogus su draugais, darbu, šeima ir bent jau minimaliais socialiniais poreikiais tiesiog negali turėti tiek laiko. Sora su savo seserimi Shiro yra vieni iš tos prarastos kartos, kuri savaitėmis gali neišeiti iš namų. Sora nusprendė, kad realaus gyvenimo grafika nuostabi, bet siužetas siaubingas ir apskritai jokios prasmės neturi. Shiro yra tiesiog per daug protinga. Sesutė ir broliukas yra interneto legenda. Juos tiesiog neįmanoma nugalėti ir nesvarbu koks tai žaidimas. Šachmatai, strategija, pasimatymų simuliatorius, mmorpg? Galite čytinti, eksploitinti ar verstis per galvą, bet "tuštieji" (vietoj nikų pas juos visada tuščia) atspardys jums šikną. Taip jie gyveno kol pats dievas pasiūlė jiems sužaisti šachmatų partiją.



    Be jokių abejonių - vienas geriausių 2014 metų anime. Visi kas mano kitaip gali eiti......šieno ravėti. Objektyviai čia nėra nei vieno realaus minuso. Pradėkim nuo personažų. Čia kiekvienas suras sau mėgstamą. Arba bus kaip man - daugiau mažiau pamėgs visus. Na gerai, priedurnis dievukas nesiskaito.^^ Sora yra nerealiai kietas. Visokiems lelušams ir kiroms iki jo yra taip toli kaip man iki Papua Naujosios Gvinėjos. Jei jūs manot, kad maždaug įsivaizduojat tą kietumą tai tą įsivaizdavimą padauginkite iš dešimties ir gausit Sora. Jei broliukas yra labiau užsiėmęs taktika ir strategija tai Širo yra nepakeičiama ir nepakartojama pagalbininkė, planų vykdytoja ir šiaip kawaina mergaitė. Jūs tik įsivaizduokit - mergaitei šachmatų žaidimas savo sunkumu nesiskiria nuo kryžiukų/nuliukų!!! Porėlė gavosi atominė. Stephanie atrodo kaip eilinis personažas tiesiog for fun, kad pagrindiniai dar kietesni atrodytų, bet tai yra ne visai tiesa. Mergina yra išsilavinusi, atsidavusi savo tautai ir kartais net demonstruoja sumanumą, tuo didžiai nustebindama genijų porelę. O Jibril? Velnias, o ne merga. Visomis prasmėmis. Pasirodžius Izunai mano kawaimetras neatlaikė ir tiesiog susprogo.
    Genijų porelė yra per daug kieti ir dėl to visi loginiai žaidimai yra neįdomūs? Juk rezultatas vis tiek yra aiškus iš anksto. O va ir ne. Nežinau kaip, bet kūrėjams pavyko kovas padaryti azartiškomis ir įdomiomis. O kur dar šaunus humoras ir daugybė nuorodų į kitus anime....Kai kurios serijos yra apskritai genialios. Yra ir siužetas, kuris deja į 12 serijų nesutilpo. Gali užkliūti piešimas, tiksliau spalvos. Labai jau jos ryškios, gali net akys pradėt skaudėt, bet mano nuomone šiam fantasy pasauliui tokios spalvos visai tinka. Ir taip, nors mergaitiški personažai ir dominuoja, bet haremo šiame seriale nėra. Beveik.^^ Tas pats ir su incestu.

    Reziumė: Be abejo, ir čia galima rasti prie ko prisikabinti, bet kažkaip nesinori. Dėl konkrečios vietos galima ginčytis, bet į dešimtuką 2014 geriausių No Game No Life papuola. Mano nuomone maždaug į viduriuką. Bent jau kol nepasibaigė rudens sezonas.


    No Loli No Life!!! Aha, jau pačiam baisu darosi. Maniau, kad sendamas užsinorėsiu kabrioleto...^^


    Spoileris:

    47
    5
    57.45%
    27
    4
    25.53%
    12
    3
    12.77%
    6
    2
    4.26%
    2
    1
    0%
    0
  • Hikari_
    Mental

    • 2008 02 27
    • 981

    #2
    This one is the best! Daugiau nėra ką pridurti
    Jibril patenka į mano mėgstamiausių personažų sąrašą

    Comment

    • juoz357
      Naujokas
      • 2013 05 11
      • 11

      #3
      Mano to sezono favoritas. vienintelis anime kurio laukdavau kiekviena savaite. Labai patiko visi veikejai ir praktiskai viskas, nebuvo prie ko prisikabint. Dar ending song isitraukiau i savo playlist. Patiko humoras ir pats siuzetas tikrai neeilinis anime buvo tikiuosi kad bus antras sezonas, nors ir negeri gandai sklando. 5/5

      Comment

      • Miesto_Druidas
        the journeyman



        • 2010 08 17
        • 1691

        #4
        Absurdo kupina ir (dalinai) smagi komedija, bet ne daugiau. Patiko kaip atrodo paprastas žaidimas išsirutulioja į didžiausią nesąmonę kokia tik begali būti, ką iš dalies smagu žiūrėti, bet po paskutinio žaidimo šūvių dodge'inimo metodo tai manau absurdui ribos irgi turėtų būti. Ir man atvirkščiai visai nepatiko veikėjai. Aš už balansą ir skirtingus ir įdomius antraplanius personažus. O čia jų praktiškai ir nėra. Be pagrindinės porelės visa kita tik priemonės siužetui vystyti arba komedijai sukurti, kaip sakant kvailių vietoje. Ką čia besakyt kai visa žmonių rasė ten, atsiprašant, debilai. Net normalaus antagonisto nėra, kas galbūt būtų šiek tiek pagerinę visą reikalą. Patiko apipavidalinimas, išskirtinis aplinkų piešimas ir spalvinimas. Bet kad būtų šis anime kažkoks nerealiai geras tai nesutinku, o gaila, žaidimų ir gamble'inimo tematika man tikrai patinka.
        Paskutinis pakeitimas nuo Miesto_Druidas; 2014-07-29, 13:37.

        Comment

        • Red_Elf
          pandų karai :D


          • 2009 05 07
          • 1115

          #5
          Turiu pritarti Miesto_Druidui, serialas smagus, bet daugiau nelabai spaudžia. Taip, jis linksmas, dinamiškas, vietomis net labai įdomus ir stogą raunantis, bet kartu per daug vietomis neįtikinamas ir perspaustas. Sora man patiko, įtraukiantis charakteris, bet Shiro... Rei Ayanami tipo asmenybės man niekada nelipo, bet turiu pasakyti, jog jos atvejis kiek geresnis. Iš Stephanie būtų gavęsis normalus žmogus, bet ji čia naudojama tik kaip "papai", o gaila :/ Apskritai, serialas būtų daug geresnis be vienuolikmetės pantie shotų (absurdas totalus), vonios scenų su išdykėliu šampūnu ar kas ten buvo per velnias (???) ir papų, kurie turiu pasakyti nupiešti neblogai. Nesupraskite manęs ne taip, aš ne prieš ecchi, bet man šis serialas būtų buvęs geresnis be perdėto seksizmo.

          Bežiūrint kiekvieną seriją akys raibdavo nuo spalvų, man jos labai patiko, piešimui nieko blogo pasakyti negaliu (: Ir OP buvo fantastiškas, vienas geriausių šiais metais. Siužetas kabina, bet gaila, jog viskas neužbaigta, tikiuosi bus antras sezonas ir tai nėra tik novelės reklama, po kurios daugiau nieko nebegausim (vienkartinis special ar ova nesiskaito). Naudojuosi mokyklos sistema, kur 7 buvo vidutiniškai, 8 gerai, 9 labai gerai, o 10 puikiai, No game No Life rašau 8, iki 9 jam poli kaip iki Everesto. Serialas nepatenka į mano metų top, gal net ne į sezono (kur jam iki Haikyuu, Mushishi, Fairy Tail ar Break Blade...), bet buvo tikrai linksma.

          Comment

          • Squalleh
            .MØNSOON.



            • 2009 01 12
            • 1892

            #6
            Pabandysiu, bet jaučiu bus tokios pat problemos kaip ir kituose anime kur dominuoja fanservisas.

            Comment

            • Killerbee
              Iškrypęs dėdulė





              • 2006 12 11
              • 2949

              #7
              Autorius Miesto_Druidas
              Bet kad būtų šis anime kažkoks nerealiai geras tai nesutinku, o gaila, žaidimų ir gamble'inimo tematika man tikrai patinka.
              Leidžiu nesutikti, čia ne kiek pats anime nerealiai geras kiek konkurentai nykūs, bet čia jau ne NGNL problema. O kad tau patinka mėmės su super galiomis tai jau pastebėjau....
              Autorius Red_Elf
              kur jam iki Haikyuu, Mushishi, Fairy Tail ar Break Blade...), bet buvo tikrai linksma.
              Tai jau tikrai, kur jau jam iki niekam tikusios filmų kompiliacijos. Dropas po pirmos serijos. Haikyuu dar nepasibaigė, gal nesakom OP neperšokę....
              Mushishi filmukas flegmoms...
              Autorius slicKrox
              Tai man dabar eiti šieno ravėt?
              Aha, kaip tik ten... Nusivyliau tavimi - nei geimeris nei otaku...
              Paskutinis pakeitimas nuo Killerbee; 2014-07-30, 22:24.

              Comment

              • slicKrox
                Catching some Zzzzs...




                • 2012 08 01
                • 2161

                #8
                Tai man dabar eiti šieno ravėt? Anime vien tik ryškių spalvų gama pritraukia kaip lokį prie medaus. Mažiausiai tikėjausi kažkokios imantrios ar originalios istorijos ir visko ko laukiau: dozę skoningo fanserviso ir smagiai praleisti laiką.

                Patiko ir nepatiko: Be galo patiko anime tema, nes kaip ir dauguma šiuometinės kartos be interneto, kompiuterio ir kompiuterinių žaidimų pilnaverčio gyvenimo neįsivaizduoja. Personažai nutrūktgalviai ir autoriai neblogai padirbėjo ties spalvingu pasauliu. Galite pasijausti lyg tikrai esate pasakų krašte. Nors žaidimai tarp aponentų atrodė žadantys, tačiau kažkokios įdomios strategijos be to "koks aš cool" taip ir nesugebėjau įžvelgti. Nenuoseklūs ir prieštaraujantys.

                Reziumė Visą spalvingą ir pamišusią pasakėčia gadina per kraštus trykštantis fanservisas. "Serialas smagus, bet nesubrendęs. Linksminantis, tačiau ne išradingas. Idealistinis ir tuo pačiu veidmainiškas." Serialas galbūt labiau patiks užkietėjusiems otakams, cospleyeriams ir kompiuterinių žaidimų žaidėjams, o ieškantiems kažko originalaus, vėjuoto ir prasmingo, galbūt teks nusivilti. 5/10

                Autorius Killerbee
                Aha, kaip tik ten... Nusivyliau tavimi - nei geimeris nei otaku...
                Ir geimeris ir otaku, bet ne hardcorinio 100lev.
                Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2014-07-31, 20:55.

                Comment

                • Nolikita

                  #9
                  Hmmmm.... Labai daug, manau, pasakyti čia negalėčiau, sunku ką & bepridurti owo . Tikrai vienas geresnių anime, kuriuos esu mačius, per vieną kartą labai gražiai susižiūrėjo. Prieš žiūrint šitą maniau, kad jis bus kažkas panašaus į SAO ar Log Horizon, na, kadangi, game'ų tema, bet tada likau nustebinta, bet toli gražu ne nuvilta.
                  Veikėjai patiko daugiau ar mažiau visi manyčiau, Sora išvis nerealus, o sesutė irgi ne tiesiog kawaiinas priedukas, irgi ne iš kelmo spirta, švelniai tariant
                  Piešimas labai patiko. Iš pradžių buvo gan keistas, tokių.... ryškių spalvų net nežinau, ar mačiau iki šiol, bet man akies nerėžė & tik įdėjo daugiau žavesio į viską

                  Kadangi manau, kad viskam 12 epizodų buvo tikrai per mažai, tikiuosi & lauksiu antro sezono ^w^

                  Comment

                  • Klaudijus
                    Narys

                    • 2014 07 08
                    • 73

                    #10
                    Pirmos serijos man patiko, turėjau šiokių tokių vilčių, bet ... Per daug viso to fanservice, kūrėjai galėjo geresnio kažką parodyti nei vienuolikmetės apatinius (nuo kurių pristate Shiro), o jeigu rodo krūtis, tai ar sunku spenelius pridėti? O visas anime buvo tik reklama mangai, pabaiga tą įrodo, galit nesitikėt 2 sezono. Dėl animacijos ir muzikos priekaištų neturiu, patiko kaikūrių anime/kompiuterinių žaidimų parodijos/frazės. Be pagrindinių veikėjų visi kiti tik buvo tam, kad parodytų nuogas kūno vietas, arba tiesiog kokie brolis su seseremi yra protingi ir šaunūs ( žiūriu į tave Stephanie). O ta jų nerašyta taisyklė, kad ,,Blank" niekada nepralošia, tiesiog nervino, plius nuokada NEET'ai tapo tokie protingi ir turi kažkokius tai įgudžius, net to nesugeba to paaiškinti (panašiai kaip su ,,Btooom'' pagrindinio veikėjo įgudžiais ir neregėtu atletiškumu, kuris taip pat yra NEET'as). Pats Sora yra prastoka lelucho (code geass) kopija, be to ar Sora ne vienintelis vyriškosios lyties veikėjas, neskaitant to gauruoto senio paskutiniosiose serijose ir to dievo? O ir tas brolio/ sesers kompleksas nesužavėjo. Taigi, šis anime tikrai per daug pervertintas ir išliaupsintas, net MAl tai įrodo. Iš manes 6/10, apskritai jei kas duoda daugiau nei 7/10 arba tikras "fanboy", "otaku", arba nemates tikrai geru anime. Jeigu norite kažko kvailoko ir linksmo atsipalaidavimui tai gal ir tiks, haremo megėjams tūrėtų patikti. o jei tikites kažko rimtesnio, tai geriau ,,Welcome to NHK'' pažiūrėkit.
                    Paskutinis pakeitimas nuo Klaudijus; 2014-08-15, 01:31.

                    Comment

                    • Killerbee
                      Iškrypęs dėdulė





                      • 2006 12 11
                      • 2949

                      #11
                      Autorius Klaudijus
                      Iš manes 6/10, apskritai jei kas duoda daugiau nei 7/10 arba tikras "fanboy", "otaku", arba nemates tikrai geru anime. Jeigu norite kažko kvailoko ir linksmo atsipalaidavimui tai gal ir tiks, haremo megėjams tūrėtų patikti. o jei tikites kažko rimtesnio, tai geriau ,,Welcome to NHK'' pažiūrėkit.
                      O kaip charakterizuoti žmogų daranti tokius drąsius pareiškimus? O šiaip tikrai, šis anime ne zanūdoms. Jiems geriau žiūrėti ,,Welcome to NHK'', ten visas problemas tuščias pilvas išsprendžia.....

                      Comment

                      • Klaudijus
                        Narys

                        • 2014 07 08
                        • 73

                        #12
                        Autorius Killerbee
                        O kaip charakterizuoti žmogų daranti tokius drąsius pareiškimus? O šiaip tikrai, šis anime ne zanūdoms. Jiems geriau žiūrėti ,,Welcome to NHK'', ten visas problemas tuščias pilvas išsprendžia.....
                        Tą patį galėčiau pasakyti apie-
                        vienas geriausių 2014 metų anime. Visi kas mano kitaip gali eiti......šieno ravėti. Objektyviai čia nėra nei vieno realaus minuso.
                        ir t.t. manau čia jokio anime vertinimo nėra, tiesiog šališkas nusistatymas. Matau nuogos lolės ir prasti juokeliai, dabar labai populiaru ir tik pliusa duoda... Na pagal mane ne visi ,,10 out of 10" gali būti, o šiam tai tikrai iki tokio įvertinimo toli.

                        Comment

                        • Killerbee
                          Iškrypęs dėdulė





                          • 2006 12 11
                          • 2949

                          #13
                          Autorius Klaudijus
                          Tą patį galėčiau pasakyti apie- ir t.t. manau čia jokio anime vertinimo nėra, tiesiog šališkas nusistatymas. Matau nuogos lolės ir prasti juokeliai, dabar labai populiaru ir tik pliusa duoda... Na pagal mane ne visi ,,10 out of 10" gali būti, o šiam tai tikrai iki tokio įvertinimo toli.
                          Pagal mane šitam anime iki 10 irgi toli, max 8, bet kartais reikia pažiūrėti plačiau. Kiek apskritai šiais metais buvo vertų 8 ir daugiau?

                          Comment

                          • Klaudijus
                            Narys

                            • 2014 07 08
                            • 73

                            #14
                            Autorius Killerbee
                            Pagal mane šitam anime iki 10 irgi toli, max 8, bet kartais reikia pažiūrėti plačiau. Kiek apskritai šiais metais buvo vertų 8 ir daugiau?
                            Na gal daug ir nebuvo bet 2-3 tai tikrai tūrėtų būt, (asmeniškai visų nežiūrėjau) pvz ,,Ping Pong the Animation'', ,,Mushishi Zoku Shou'' ir ,,Zankyou no Terror'' kuris beje dar leidžiamas, bet nemanau, kad reikia jį vertinti iki tol kol nesibaigė, bet ankstesni to režisieriaus darbai suteikia vilčių, kad ir šis bus šio to vertas...

                            Comment

                            • Killerbee
                              Iškrypęs dėdulė





                              • 2006 12 11
                              • 2949

                              #15
                              Autorius Klaudijus
                              Na gal daug ir nebuvo bet 2-3 tai tikrai tūrėtų būt, (asmeniškai visų nežiūrėjau) pvz ,,Ping Pong the Animation'', ,,Mushishi Zoku Shou'' ir ,,Zankyou no Terror'' kuris beje dar leidžiamas, ber nemanau, kad reikia jį vertinti iki tol kol nesibaigė, bet ankstesni to režisieriaus darbai suteikia vilčių, kad ir šis bus šio to vertas...
                              Nu va, ne fontanas vienžo. No Game No Life aišku ne kiekvienam patiks, bet nematau priežasties dėl kurios jis negalėtų būti tarp geriausių. Haremo, lolių ir "kvailų juokelių" fanai irgi nusipelnė turėti bent vieną savo serialą....

                              P.S. Žiūriu dabar Ping Pong....Ką aš žinau....neblogas aišku, bet kol kas erekcijos (ne tiesiogine prasme) nesukėlė.

                              Comment

                              Working...