Kenzen Robo Daimidaler

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2949

    Kenzen Robo Daimidaler

    Kenzen Robo Daimidaler


    Režisierius: Tetsuya Yanagisawa
    Studija: TNK
    Žanrai: komedija, parodija, erotikas, mecha
    Transliacija: 05.04.2014 - 21.06.2014
    MAL reitingas: 6.47
    Trukmė: TV 12 ser. x 25 min.
    YouTube:
    Opening / Ending / AMV



    Aprašymas: Netolimoje ateityje buvo atrasta nauja energijos rūšis - hi-ero dalelės. Jas, kaip turbūt jau ir patys iš pavadinimo supratot, išskiria erotiškai susijaudinę žmonės. Viskas būtų kaip ir gerai, bet savo dalies užsimano iš kažkur atsiradusi pingvinų imperija. Buvo galima ir taikiai susitarti, bet ateivių pasisveikinimo šokis buvo toks...chm...originalus, kad kai kuriems žmonijos lyderiams net pakriko sveikata. Nieko tokio, jei labai reikia ir neduoda tai galima pasiimti jėga. Taip pagalvojo ir pingvinai. Skubos tvarka buvo sukurta slapta organizacija, kuri turėjo kovoti prieš gigantiškus pingvinų robotus.
    Kouichi buvo anti romantiškas berniukas, kurio galvoje, kaip kokie tarakonai, veisėsi tik nepadorios mintys. Mokslai? Kam jie rūpi kai galima pakelti mergaitėms sijonus ar papriekabiauti prie didžiapapės mokytojos? Paaiškėjo, kad dėl savo gašlumo berniukas yra idealus mechos pilotas, bet tai didelė atsakomybė, rizika ir sunkus darbas. Aha, ieškokit durnių toliau. Iš pradžių Kouichi atsisako, bet sutikęs jis galės nebaudžiamas graibyti partnerės papus. Papai tai geruliai ir ištvirkėlis neturi pasirinkimo.



    Papai, mecha ir humoras...ar gali būti geriau? Jeigu ir gali tai sunkiai įsivaizduoju. Ką galima papasakoti apie šį anime? Pirmiausia tai, kad geriau vieną kartą pamatyti nei šimtą kartų išgirsti. Banalu, bet šiuo atveju tinka kaip niekada. Jau vien perdėm patosiškas pranešėjo balsas žada, kad trolinimo bus daug. Ir tikrai, serialas tyčiojasi stipriai, grubiai ir daug. Manėte, kad dar negimė toks anime kuris sugebės jus nustebinti? Suklydote. Vien ko verti priešai - humanoidiniai pingvinai su didžiuliais "stajakais", t.y. priekinėmis uodegomis. Jei jums neužtenka "uodegų" tai kaip jums didžiulė patranka roboto tarpkojyje? Pingvinai su Rikantz apskritai yra tikri fainuoliai ir labiau rūpinasi žmonėmis nei "geriečiai", kurių viršininkas gali padaryti bet ką dėl rezultato. Tai gi galima reziumuoti, kad serialas tikrai vykęs? Ne visai....
    Serialui labai trūksta įvairovės. Pirmos trys-keturios serijos buvo puikios, bet kad ir koks puikus būtų anekdotas, bet po penkto karto jau nebejuokinga. Pradėjau nuobodžiauti ir laukti pabaigos. Nepadėjo nei antra arka, nes po kelių serijų nusibodo ir nauja porelė. Šiuo klausimu visiškai palaikiau viršininką. Užmigti neleido tik kartais netikėtai išlendantys nauji bajeriai. Jų buvo nedaug, bet kai kurie buvo tokie geri, kad nors iš fotelio krisk ir tai tenka pripažinti. Pabaigos nepeiksiu. Spėju tai irgi tik parodija.

    Reziumė: Seikon no Qwaser su mechomis, primityviu piešimu ir humoru. Komedijos/parodijos žanrui yra labai svarbu įvairovė bei dinamika ir čia serialas suklupo. Daugiau nei 6 balų duoti negaliu. Rekomenduoju juodo humoro mėgėjams. Labai juodo....


    Humoras žemiau juostos....ir tiesiogine prasme.^^


    Spoileris:

    3
    5
    0%
    0
    4
    66.67%
    2
    3
    33.33%
    1
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
  • Net
    Spamintojas :)

    • 2009 01 21
    • 392

    #2
    http://i.minus.com/ibtDuXhsfpiqSA.gif

    kazkas panasaus ?

    Comment

    • Killerbee
      Iškrypęs dėdulė





      • 2006 12 11
      • 2949

      #3
      Autorius Net
      Panašaus....va taip
      https://www.youtube.com/watch?v=06GrQT-hH18

      Comment

      Working...