Ryuugajou Nanana no Maizoukin

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2949

    Ryuugajou Nanana no Maizoukin

    Ryuugajou Nanana no Maizoukin


    Režisierius: Kanta Kamei
    Studija: A-1 Pictures
    Žanrai: komedija, nuotykiai
    Transliacija: 11.04.2014 - 20.06.2014
    MAL reitingas: 7.48
    Trukmė: TV 11 ser. x 25 min.
    YouTube:
    Opening / Ending / AMV



    Aprašymas: Nanae yra dirbtinė sala, visa atiduota mokiniams ir studentams. Čia yra daug mokyklų ir bendrabučių, o jaunatviška energija tiesiog liejasi per kraštus. Į šią salą dėl šeimyninių aplinkybių atvyksta Juugo Yama. Galima sakyti berniukas pabėgo iš namų. Pirmiausia reikėjo susirasti stogą virš galvos. Surado nesunkiai, bet netikėtai paaiškėjo, kad alkoholikė šeimininkė su dideliais papais yra ne vienintelė problema. Kita problema yra jo bute gyvenanti mergaitė-vaiduoklis Nanana Ryuugajou. Kambariokė berniuko visiškai nesužavėjo, bet dėtis jau nėra kur, pinigai tai jau sumokėti. Nanana yra ne šiaip kažkoks paprastas vaiduoklis. Dar gyva būdama mergaitė buvo viena iš Nanae salos įkūrėjų ir per savo trumpą gyvenimą surinkusi daugybę stebuklingų artefaktų, kurie dar ir dabar ne visi yra surasti. Deja Nanana buvo nužudyta tame pačiame kambaryje kuriame ir vaidenasi. Žudikas taip ir nebuvo rastas ir matyt dėl to vaiduoklis negali palikti gyvųjų pasaulį.



    Ranobe reklama? Jei ir taip tai nelabai vykusi. Visko čia yra labai daug, bet bent truputi sveiko proto pridėti taip ir užmiršo, o sudedamąsias dalis tarpusavyje suderinti taip ir nepavyko. Vaikučiai genijai sugebantys pastatyti dirbtinę salą? Kas čia per vaiduoklis kurio paliesti negalima, bet galima atvirkščiai? Kodėl vaiduoklis tonomis valgo pudingą? Na aš nei vieno vaiduoklio nepažįstu ir jų gyvenimo ypatumų nežinau. Tarkim... O kaip Juugo Yama? Normaliai šio personažo taip ir neatskleidė. Tipo blogas ir žmonių nemėgsta, bet veiksmai rodo kitą. Kodėl susipyko su tėvu? Tipo nesutiko su tėvo politine linija, bet kodėl nesutiko? Pagal flashback'ą iš vaikystės taip buvo ne visada. Stiprus fiziškai ir gerai apmokytas, bet leidžiasi mergų mušamas. Ne lepšis, bet kai įjungia patoso rėžimą tai nors veidą denkis. Geriau jau kumščiais mojuotų, o ne kalbėtų. Tensai Ikkyuu didelių priekaištų neturiu, nebent dėl loliškumo....Oi ne, turiu - nafig tąsosi su tuo iškrypėliu? Vaikučiai gi žiūri.... Antraeiliai personažai yra visiškas kartonas. Ypač užkliuvo alkoholikė. Kas čia per anime mada tokia? Tipo "for fun"? Nuo kada alkoholizmas tokiu patapo? Nu geria mergina nuo ryto iki vakaro ir visiems kažkaip dzin. Ją reikėjo gelbėti, o ne kažkokį vaiduoklį kuriam gyvenimas ir taip baigtas. Siužetas yra kažkur anapus, o istorija lieka kabėti ore. Pliusai? Na visumoje pagrindinių personažų santykiavimas paliko malonų įspūdį. Apskritai mergaitės yra simpatiškos. Piešimas geras ir dinamiškos (nors jų ir nedaug) kovos. Galvosūkiai paprasti, bet truputi paįvairina veiksmą.

    Reziumė: Noitamina kanalo fanai nusivils - serialo kalibras ne tas..... Šį anime puikiai galima rodyti ir ryte. Rekomendacijos? Žiūrėti galima, bet smegenis reikia išjungti, atsipalaiduoti ir nekelti didelių reikalavimų.
    Reklama ir tiek....Jei ne tai kūrėjams rankos ne iš ten auga.


    Kodėl jei jau geria tai iškart ir papai dideli? Mergaitės dar pagalvos, kad nuo alaus užauga...


    Spoileris:

    10
    5
    0%
    0
    4
    50.00%
    5
    3
    40.00%
    4
    2
    10.00%
    1
    1
    0%
    0
  • Miesto_Druidas
    the journeyman



    • 2010 08 17
    • 1691

    #2
    O man patiko, smagiai susižiūrėjo ir visai įdomu kartais buvo. Ir intrigą užsuko, ir siužetas nebuvo prėskas buvo įdomių twistų ir veikėjai nebuvo pliki šablonai, kai kurie turėjo savų slaptų tikslų ir ketinimų. Aišku gaila kad noitaminoj apsilankė neužbaigta LN adaptacija, nes pabaiga buvo silpna ir visų mūsų 'nuostabai' nieko nė trupučio nepaaiškinanti. Bet nieko, užskaitau aš ir lengvesnį žiūralą šitoj rubrikoj, ypač kai idėjų jis turi. O ir apipavidalinimas buvo akiai tikrai malonus. Noitamina jau suplanuota iki kitų metų pavasario, tad greičiausiai antro sezono išvis nebus, jei būtų - mielai įsijungčiau.

    Comment

    Working...