Witch Craft Works (2014)

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2949

    Witch Craft Works (2014)

    Witch Craft Works


    Režisierius: Tsutomu Mizushima
    Studija: J.C. Staff
    Žanrai: komedija, fantazija, veiksmas
    Transliacija: 05.01.2014 - 23.03.2014
    MAL reitingas: 7.48
    Trukmė: TV 12 ser. x 25 min.
    YouTube:
    Opening / Ending / Treileris



    Aprašymas: Gyveno kartą berniukas vardu Honoka. Paprastas buvo ir niekuo neypatingas, bet užtat be akivaizdžių fizinių ar psichinių trūkumų. Berniukas ramiai sau būtų gyvenęs ir vargo nematęs jei ne Ayaka. Mergaitė yra gražuolė, pati stipriausia moksle/sporte ir dar turi mokyklos princesės titulą. Titulas ne šiaip kažkoks virtualus, bet pats tikriausias - pagal galias nusileidžiantis nebent direktoriui. Jau nekalbu apie biusto dydį. Prie ko čia Honoka? Kažkodėl mergaitė pastoviai yra kažkur netoliese. Kažkodėl į mokyklą važiuoja tuo pačiu autobusu ir minios gerbėjų šią kelionę labai apsunkina. Klasėje Ayaka kažkodėl sėdi irgi šalia. Nors šios priešingybės visiškai nebendrauja, bet Honokos beveik visa mokykla nekenčia. Vien dėl to. kad drįsta kvėpuoti tuo pačiu oru kaip ir deivė...
    Aha, kas nors patikėjo, kad visa tai tik atsitiktinumai?



    Nežinau kokius grybus valgė anime kūrėjai/mangos autorius, bet norėčiau žinoti kur tokie auga. Pradžioje jie paveikti haliucinogenų sumaišė pagrindinių personažų lytis. Juk kaip bežiūrėsi Ayaka yra bernas. Ir ne šiaip koks, o ugnies deivės ir Čako Noriso sūnus. Mažiausiai!!! Pridedam pokerfeisą, kurio nesutrikdytų net ir teigiamas nėštumo testas, ir gaunam vyrų vyrą. Na taip, su papais perlenkė lazdą, bet tai nėra didelė problema. Užtat Honoka yra tikra merga - silpnas, drovus ir "narsus" padarėlis, kurį reikia pastoviai gelbėti ir nešioti ant rankų. Kita vertus jis netoli nueina nuo eilinio mokyklinuko. Tokių būna kas antras. Juos net dažnai mergaitės įgarsina. Tikiu, kad Honoka gali nervinti žiūrovą, bet tik jei į jį (o tai daryti tikrai neverta) žiūrėsite rimtai.
    Pradžioje dar bandžiau gilintis į siužetą, bet supratęs, kad be tų pačių grybų nepavyks, spjoviau į visą tą ekrane vykstantį balaganą ir tiesiog linksmai praleidau laiką. Toks jau yra šis serialas - tiesiog for fun. Viskas čia yra absoliučiai nerimta. Net ir blogiečiai nerimti. O ką jūs manot apie kovinius triušiukus ar didesnį už godzilą pliušinį meškiuką? Įspėju - vaizdelis tikrai ne silpnų nervų žmonėms.^^ Netikėtai nudžiugino humoras. Keletą kartų buvo net beveik originalu. Kuo daugiau žiūriu tuo rečiau tai pasitaiko ir tuo labiau tai vertinu. Užtenka čia ir savi-ironijos, parodijos ir net visai padoraus veiksmo. J.C. Staff nekrito veidu į purvą ir gražiai nupiešė...beveik viską.

    Reziumė: Girdėjau pliatką, kad autorius pradžioje norėjo kurti lesbietišką mangą, bet apsigalvojo. Žiūrint į Ayaka aš linkęs tuo patikėti. Kita vertus viskas tik į gerą. Serialas pavyko ir dėl tradicinės orientacijos bus pasiekiamas didesnei auditorijai. Kažkodėl net sesutė su brolio kompleksu nenervino. Jei esate ne nuoboda, snobas ir su normaliu humoro jausmu tai galite žiūrėti drąsiai.


    Pasibaigusį tv sezoną tik pradėjau, bet abejoju ar surasiu kažką geriau šiame žanre.


    Spoileris:

    16
    5
    18.75%
    3
    4
    37.50%
    6
    3
    25.00%
    4
    2
    6.25%
    1
    1
    12.50%
    2
Working...