Kyoukai no Kanata / Beyond the Boundary (2013)

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Miglaja
    Cute potato ~


    • 2007 12 16
    • 560

    Kyoukai no Kanata / Beyond the Boundary (2013)


    Beyond the Boundary
    Kyoukai no Kanata


    Režisierius: Taichi Ishidate
    Studija: Kyoto Animation, Lantis, Pony Canyon, TBS
    Žanrai: fantasy, slice of life, supernatural
    Transliacija: nuo 2013-10-3 iki 2013-12-19
    Formatas: TV serijos
    Trukmė: 12ep. x 24 min.
    MAL reitingas: 7.84

    YouTube resursai:
    Traileris || OP

    Papildoma Info:


    Įsivaizduokite, kad ant mokyklos stogo pamatote gražią mergaitę, kuri tuoj nušoks. Ką darote ? Staiga šioje istorijoje pasirodo iš pirmo žvilgsnio niekuo neišsiskiriantis vaikinas Akihito. Jis ne didvyris, bet nusprendžia išgelbėti merginą. Tačiau vietoj padėkos už bandymą išgelbėti, sulaukia dūrio į krūtinę...Ne iš paprasto peilio, bet iš sustingusio kraujo kardo. Negana to, vaikinas nekenčia mirštančiojo agonijos, bet nusišypso ir prasitaria, jog jis - nemirtingas.






    Technologijos tobulėja, tad nieko keisto, kad 2013m. sulaikėme daugybės anime, kurie tikrai gali pasigirti gražia animacija, tad Kyoukai no Kanata ne išimtis. Šalia malonumo akimis gauname ir gražų garso takelį, kuris kartkartėm primena magišką Hario Poterio filmų soundtrack'ą. Tačiau, kad ir koks gali būti geras garso takelis ar animacija - tai negali užgožti istorijos. Visa laimė, šiame anime taip nenutiko. Gauname magišką, kartais komišką ar net dramatišką draugystės istoriją apie mergaitę Mirai, paskutinę iš savo klano, kuri sugeba kontroliuoti savo kraują ir pusiau demoną/monstrą Akihito, kuris išvis neturėtų egzistuoti... Šalia jų sukiojasi ir kiti lygiai tokie pat įdomūs veikėjai, turintys magiškų galių, kurių susitikimai visada baigiasi itin komiškai, arba itin dramatiškai.
    Apibendrinimas: Trumpa, bet įdomi magiška istorija, kurioje netrūksta nei efektingų kovų, nei iki ašarų priverčiančių juoktis momentų. Kam patinka kawaiinos mergaitės ir tokie pat vaikinai - čia jų užtektinai. Nusistebėjau, kad čia nėra itin bukų ar silpnų veikėjų. Lengvas ir šiltas anime šaltiems žiemos vakarams, daviau net 9/10 (vien tik dėl to, kad pabaiga šiek tiek nuvylė).





    Siųstis: kickass.to

    29
    5 (Puikiai)
    27.59%
    8
    4
    37.93%
    11
    3
    24.14%
    7
    2
    10.34%
    3
    1 (Blogai)
    0%
    0
    Anime & Manga// Knygos // Muzika // Filmai
Working...