Yuusha ni Narenakatta Ore wa Shibushibu Shuushoku o Ketsui Shimashita

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2949

    Yuusha ni Narenakatta Ore wa Shibushibu Shuushoku o Ketsui Shimashita

    Yuusha ni Narenakatta Ore wa Shibushibu Shuushoku o Ketsui Shimashita


    Režisierius: Kinji Yoshimoto
    Studija: Asread
    Žanrai: komedija, erotika romantika, fantazija
    Transliacija: 05.10.2013 - 21.12.2013
    MAL reitingas: 7.15
    Trukmė: TV 12 ser. x 25 min.
    YouTube:
    Opening / Ending / Tentaklių fanams.....



    Aprašymas: Buvo kartą normali karalystė ir turėjo ji mirtiną priešą - Tamsos valdovą. Ar tai Demonų karalių....vienžo kaip pavadinsi taip nepagadinsi. Kovai su juo net buvo įkurta mokykla kuri mokė būsimus herojus, kurie su šituo blogiečiu bei jo pakalikais ir turėjo kautis. Raulis Chaser kaip tik tokioje mokykloje mokėsi ir ne šiaip mokėsi, bet teikė daug vilčių. Kas galėjo galėjo pagalvoti, kad mirtinas priešas netikėtai ims ir numirs? Jam turbūt kažkas padėjo, bet esmė yra ne tame. Esmė tame, kad beveik diplomuoti herojai atsidūrė gatvėje ir be diplomo ir be darbo ir be šlovės. Kam reikalingi kariai jei nėra su kuo kariauti? Niekam, galima nebent į kokį Topo Centrą pardavėju darbintis. Taip Raulis ir padarė. Toks darbas daug džiaugsmo neteikia, bet valgyti tai norisi. Lyg to būtų ne gana prekybos centre įsidarbina amžino atilsio Tamsos valdovo dukra Fino ir Raulis paskiriamas jos globėju. Liūdna dabar tikrai nebus.




    Gan kreivai žiūriu į anime apie darbą. Galiu garantuoti, kad tai yra kapitalistinė propaganda skirta nenorinčiam dirbti jaunimui. Tipo va, pažiūrėkit, kaip dirbti yra linksma, malonu ir dar net pinigus moka. Aha, taip ir patikėjau.... Na aš kaip ir ne prieš, bet kažkaip per daug paskutiniu metu. Negi nebe užtenka mokyklinių būrelių? Ten irgi grupė vaikučių nieko gero neveikia.
    Yuu-Shibu tėvas yra WORKING!!, o motina Hataraku Maou-sama!. Arba atvirkščiai, čia jau fig suprasi...^^ Iš vieno tėvo vaikas paėmė gėrio ir blogio konfliktą, o iš antro darbinius santykius. Aišku jokio blogio čia nėra. Yra tik tik gėris ir dar jo nenugalėti nesusipratėliai. Nėra ir darbinių santykių. Yra nebent visokie nepadorūs "santykiavimai" ir didžiuliai tešmenys. Užtat visai smagiai žiūrėjosi ir be didelių pretenzijų. Net kažkoks siužetas yra. Maloniai nustebino Fino. Kaip ir visai ne mano skonio mergaitė - žiopla, betarpiško ir vaikiško charakterio, bet jūs pažiūrėkit į tą snukutį, paklausykit to "pikto" juoko ir pamėginkit atsilaikyti prieš tyrą entuziazmą. Fino tiesiog neįmanomą nemylėti. Kartais net stebindavo jos adekvati reakcija. Dar patiko alternatyvus pasaulis, kuriame magija puikiai sugyvena su technika. Visa kitą jau matyta n kartų, o apie erotiką sunku spręsti dėl cenzūros. Kaip ir nieko įspūdingo, išsižiojus blue-ray ripo laukti neverta. Galiu pagirti dar nebent neblogą piešimą ir kartais "pramušantį" humorą.

    Reziumė: Sunkiai sekėsi apsispręsti dėl įvertinimo. Jeigu jau Working!! ir Hataraku Maou-sama! daviau 7 tai tiek pat teko duoti ir šitam serialui. Rekomenduoju nebent žanro....ką čia jau slėpti....haremų mėgėjams.


    Vis tiek kiečiausias čia diedukas su lemputėmis.^^ Ir kas čia per mada, kad pavadinimas turi buti toks ilgas, kad atskleistų beveik visą istoriją?


    Spoileris:

    9
    5
    11.11%
    1
    4
    55.56%
    5
    3
    33.33%
    3
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
  • taven
    Forumo maniakas

    • 2010 06 12
    • 433

    #2
    Žiūrėjau iki 4 epizodo.Paskui nusprendžiau palaukt kol išleis versiją be cenzūros

    Comment

    • maras250

      #3
      ilgai lauksi

      Comment

      Working...