The Unlimited Hyobu Kyosuke

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Miesto_Druidas
    the journeyman



    • 2010 08 17
    • 1691

    The Unlimited Hyobu Kyosuke

    The Unlimited Hyobu Kyosuke
    Courtesy of Zettai Karen Children: The Unlimited - Hyoubu Kyousuke

    Režisierius: Shishou Igarashi
    Adaptacija: Zettai Karen Children mangos/anime spin-off
    Studija: Manglobe
    Žanrai: Fantastika, veiksmas
    Transliacija: nuo 2013-01-08 iki 2013-03-26
    Trukmė: 12 x 23 min
    MAL reitingas: 7.66
    Video resursai: OP||AMV
    Papildoma Info:
    Pasaulyje egzistuoja ne vien paprasti normalūs žmogeliai, bet ir tie, kurie turi paranormalių gebėjimų - taip vadinami esperiai. Kaip ir kituose panašiuose scenarijuose žmonės esperių prisibijo, vengia, jų teises riboja ar net laiko juos pabaisomis. Kyousuke Hyoubu yra vienas galingiausių esperių, savo galiomis prilygstantis ar net pralenkiantis pačius stipriausius. Su savo suburta organizacija - P.A.N.D.R.A., jis siekia išgelbėti ir išvaduoti esperius, nevengdamas brutalios jėgos ir žmonių aukų. Į šią grupę priimamas Andy, kuris iš tikro yra slaptas agentas, turintis užduotį infiltruotis į P.A.N.D.R.A. Po truputį jis įgauna jos narių pasitikėjimą ir pradeda suprasti jų motyvus, o tai sukelia dvejones, ar tai ką jis daro yra gerai.

    Vienas iš kokybiškesnių 2013 metų žiemos sezono serialų greičiausiai daugelio liko nepastebėtas galbūt todėl, kad yra įvardijamas kaip Zettai Karen Children spin-off'as/tęsinys, sudarydamas įspūdį, jog nežinant originalo geriau nelįsti ir į šį serialą. Tai nėra visai tiesa. Norint žiūrėti Unlimited su originalu susipažinti nėra būtina, atvirkščiai galbūt jis ir paskatins jus juo pasidomėti. ZKC pasakojo apie tris itin galingas mergaites esperes, kurios gelbėja, gina žmones bandant su jais kartu sugyventi, o titulinis naujojo serialo veikėjas buvo vienas iš pagrindinių mangos/anime 'antagonistų'. Tačiau tikrai nėra būtina ryžtis žiūrėti per 50 epizodų užimantį serialą, kuris dar ir patiks toli gražu ne visiems.
    Unlimited siužetas nėra kažkuo išskirtinis. Pasaulio, kuriame kartu gyvena žmonės ir paranormalių gebėjimų turintieji, tematiką jau plėtojo ne vienas anime ar kitokio pobūdžio kūrinys. Kaip pavyzdį galima imti pavyzdžiui, kad ir Darker Than Black ar amerikietiškus X-Men. Todėl Unlimited nėra kažkas ypatingo. Serialas pradžioje įsibėgėja su keletu epizodinių istorijų, kurios įskaitant ir pačia premjerą vis dėlto yra silpnokos ir nelabai įdomios, joms tiesiog trūksta normalių pamatų, viskas vyksta greitai netgi per daug paskubintai. Tačiau neužilgo pradedama dėti pamatus didesnei istorijai ir jos ašimi tampa du pagrindiniai veikėjai Kyousuke Hyoubu ir Andy.
    Pats titulinis serialo veikėjas - Kyousuke, būdamas beveik 'anti-herojus', vis dėlto turi kilnių siekių apginti saviškius ar kitus esperius, bet jam visiškai nesunku panaudoti savo galias ir sunaikinti priešiškai nusiteikusius normalius žmones, jei jie painiojasi jo kelyje, prieš kuriuos Hyoubu yra itin neigiamai nusistatęs. Tačiau jo grupės nariai kuo puikiausiai juo pasitiki ir gerbia. Iš kitos pusės turime Andy. Jo misija apibrėžiama iškart, vis dėlto jau galima numanyti, kad ilgainiui gyvendamas tarp grupuotės narių jis pradeda vis labiau prie jų prisirišti ir vyruką pradeda kankinti moralinės dvejonės, o kuri gi pusė vis dėlto čia yra teisi. Nors šalutinių veikėjų čia nemažai, bet jie negauna labai daug laiko ir vietos pasireikšti, tad ir nėra kažkokie labai įdomūs. O tie kurie matė ZKC, greičiausiai bus patenkinti pamatydami pažįstamų veidų.
    Serialą kūrė Manglobe. Ir nors studijai dabar ne patys geriausi laikai, ji vistiek geba pateikti kokybišką animaciją, dinamiškas veiksmo scenas ir papildyti savo serialą kokybišku muzikiniu takeliu, tad reginys daugiau ar mažiau išlieka išties solidus.
    Apibendrinant: Jei serialas patraukė jūsų dėmesį, žiūrėti ar skaityti originalųjį Zettai Karen Children pirma tikrai nėra būtina. Šis spin-off'as suteikia reikiamą informaciją, tad naujokai nesijaus pasiklydę. Anime taip pat yra kokybiškai apipavidalintas, turi neblogo veiksmo ir nors neatrodo kažkuo labai išskirtinai, bet kuo puikiausiai tinka lengvam laisvo laiko praleidimui, kad po kurio laiko greičiausiai ir pasimirš.

    9
    5 (puikus!)
    22.22%
    2
    4
    77.78%
    7
    3
    0%
    0
    2
    0%
    0
    1 (nevertas dėmesio)
    0%
    0
    Paskutinis pakeitimas nuo Miesto_Druidas; 2023-09-24, 21:45.
  • Augis24
    AZ rėmėjas




    • 2009 03 29
    • 769

    #2
    Neziurejau originalo ir kazkaip manes netraukia jis, gal del piesimo, o gal del dar kazkokios tai priezasties. Bet kalbant apie sita- nors ir nemates originalo as tikrai nesijauciu pasimetes paciam anime, viskas gan konkreciai ir aiskiai isdestyta, atrodo lyg visiskai naujas anime, net nesigilinus, kad jis kazkoks tai spinoff nuo kito. Graziai nupiesta (nuojauta kuzda, kad mergaites cia graziu berniuku yaoi gaude), daug veiksmo, sakydamas daug- tai reiskias tikrai daug! Kazkodel biski asocijavosi su black lagoon, gal del tos laivu tematikos, to kariuomenes akcentavimo.. Bet super! neprailgo laikas ziurint, grazi technine puse ir neblogas muzikinis takelis. Galbut retkarciais atrode lekstas kai kuriuose vietose, bet, kaip lengvas veiksmo anime- tikrai rekomenduociau visiems megejams paziuret.

    Comment

    Working...