Code:Breaker

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2949

    Code:Breaker

    Code:Breaker


    Režisierius: Yasuhiro Irie
    Studija: Cinema Citrus
    Žanrai: nuotykiai, mistika, drama
    Transliacija: 07.10.2012 - 23.12.2012
    MAL reitingas: 7.26
    Trukmė: TV 13 ser. x 25 min.
    YouTube:
    Opening / Ending / AMV



    Aprašymas: Sakura yra sportininkė, komjaunuolė ir šeip graži mergaitė. Tiesiog mokyklos miss'ė. Visi berniukai dėl jos svaigsta, o mergaitės nori draugauti. Vieną naktį pro visuomeninio transporto (aha, Zuoko pas juos dar nėra) langą ji pamato kaip parke dega grupė žmonių. Gražiai dega, mėlyna liepsna. Veiksmo centre ir visai nekaltai stovėjo nepažįstamas berniukas. Sakura buvo atsakinga ir gera mergaitė tai net iškvietė policiją, bet "nusikaltimo" vietoje nerado nieko. Visiškai nieko, net ir pelenai kažkur dingo. Nu maža ką, gal nemiegojus ir šeip maistas pašvinkęs buvo, galėjo ir pasivaidenti. Ką kitą ryta Sakura sutinka savo klasėje? Teisingai, kaip ir priklauso, ta patį nusikaltėlį Rei. Mūsų angelėlis iškart ima jį už ragų - pasikviečia rimtam pokalbiui ir šiaip visaip priekabiauja. Deja, visos pastangos atsimuša kaip į sieną. Įtariamasis meistriškai ginasi, o prokurorė neturi įkalčių. Rezultatas tik tas, kad mokykloje pasklinda gandai. Įtarimai pasitvirtina, kai Sakura užstoja skriaudžiama bomžą. Tikrai drąsi merga, prieš dešimt vyrų šokt... Ją išgelbėja tas pats Rei, padegdamas visus ta pačia gražia mėlyna liepsna. Dabar nedorėlis tikrai neišsisuks....


    Aš esu piktas, gana priekabus, bet kantrus ir tokiais žodžiais kaip šunšūdis, nesąmonė, debilizmas, šlamštas, pagimdykite mane atgal (ir t.t.) nesimėtau. Šį kartą teks, yra to vertas taikinys. Pradėkime nuo stilistikos. Kodėl čia yra visa krūva bišių? Kas juos išleido iš shoujo zoologijos sodo? Sakot, kad čia ir yra shoujo? Na yra čia dar ir merga aplink kuria jie malasi, bet tai atmetus lieka grynas shounenas su super galiomis. Ir romantikos irgi čia nerasit. Nei lašo. Taigi dar kartą klausiu - KODĖL??? Na aš turiu vieną variantą - kūrėjai bandė atsisėsti su savo didele subine ant dviejų kėdžių. Neatlaikė abi ir buvo didelis bei garsus keberiokšt. Koks silpnaprotis rašė siužetą ir dialogus? 5 metų vaikas? Be ašarų į tai žiūrėti neįmanoma. Jau jau paminėjau debilizmą tai reikia jums pristatyti ir Sakurą. Jeigu ji dalyvautu kvailių konkurse tai užimtų antrą vietą, nes yra kvaila kaip šūdais aplipęs kaliošas. Šiaip nevirškinu pacifizmo ir nemėgstu net visų mylimojo Vash'o, bet ten buvo viena lengvinanti aplinkybė. Vaikinas viską darė savo rankomis ir pats atsakė už savo veiksmus. Sakura gi tik inkščia, moralizuoja ir bando perauklėti visus kas tik po ranka papuola. Kas keisčiausiai...tai veikia!!! Nesvarbu, kad tas žmogus prie valandą į gabalus pjaustė mažus vaikus. Po aistringos gražuolės kalbos jis ima nuoširdžiai atgailauti!!! Dabar pabandykit įsivaizduoti tokią situaciją...nemanau, kad tai įmanoma, bet vis dėl to... Tarkim jis ir ji įsiveržia į kambarį kuriame mafijozai rezga savo bjaurius planus. Ji, kambaryje pamačiusi porą policininkų, apsidžiaugia:
    - Brangusis, atsipalaiduok... Čia yra policininkai! Jie blogiečius ir taip suims!
    Kur mano feispalmo smailikas? Tokių nesąmonių ten yra daug. Gal čia toks juodas humoras? Gal ir taip, bet serialas laiko save absoliučiai rimtu. Na gera, Sakura gal jaunutė ir nekaltutė mergaitė. Šiltnamio sąlygomis užaugusi ir tikro gyvenimo nemačiusi. Ten dar vaikystėje kažkas negero atsitiko, bet žmonės tuo ir skiriasi nuo kažkada gyvenusių dinozaurų - jie sugeba mastyti, analizuoti ir prisitaikyti prie aplinkos. Merga gi kaip kokia tarybinė moteris, net tankai jai nebaisūs. Normalūs žmonės dar turi savisaugos jausmą. Aha, normalūs.... Sakurai jis nereikalingas. O kam? Ji žino karatė, džiudžitsu, dziudo ir dar daug kitų baisių žodžių. Dar sakoma, kad durniams sekasi. Po šio serialo tikiu...
    Kas dar liko? Kompozitorius irgi niekam tikęs. Muzika groja sau, nekreipdama dėmesio kas vyksta ekrane. Kartais tyla yra gera byla. Kas čia yra gero? Man visai patiko super galios ir kovos. Tai kaip ir viskas.

    Reziumė: Kol rašiau aprašymą susinervinau dar kartą ir balą nuleidau iki 3, bet užtat palengvėjo. Mergaitės dar gali bandyt žiūrėti nebent dėl gražuoliukų. Visiems kitiems nerekomenduoju. Nebent gerai išgersit ar parūkysit. Gal bent jau pasijuoksit. Nors ne, po vieną nepadės. Reikia geriant dar ir rūkyt.^^


    Dabar aš į visas Sakuras žiūrėsiu kreivai.....


    Spoileris:

    19
    5
    5.26%
    1
    4
    21.05%
    4
    3
    31.58%
    6
    2
    42.11%
    8
    1
    0%
    0
  • Miesto_Druidas
    the journeyman



    • 2010 08 17
    • 1691

    #2
    Meginau pirmas dvi serijas, bet visai nebuvo įdomu, pagal mane standartinis shounen'as su kokiu tai kietu vaikinu ir mergina, kaip atsvara jam, bet vėliau ji kaip suprantu nusirita iki paprasčiausio siužeto elemento - nuolat patekti į bėdą ir būti išgelbėjamai pagrindinio veikėjo (čia visgi sprendžiu tik iš MAL forumų post'ų apie mangą, anime drop'intas nežinau ar tikrai tiesa). Jau nebeįdomu darosi tokie dalykai.

    Comment

    • Killerbee
      Iškrypęs dėdulė





      • 2006 12 11
      • 2949

      #3
      Autorius Miesto_Druidas
      Meginau pirmas dvi serijas, bet visai nebuvo įdomu, pagal mane standartinis shounen'as su kokiu tai kietu vaikinu ir mergina, kaip atsvara jam, bet vėliau ji kaip suprantu nusirita iki paprasčiausio siužeto elemento - nuolat patekti į bėdą ir būti išgelbėjamai pagrindinio veikėjo (čia visgi sprendžiu tik iš MAL forumų post'ų apie mangą, anime drop'intas nežinau ar tikrai tiesa). Jau nebeįdomu darosi tokie dalykai.
      Vėliau jos net rimtai nebegelbėja...vis tiek nieko blogo neatsitiks. Kaip atsvara merga visai niekam tikus ir neatlaiko kritikos...

      Comment

      • Viktoras
        Rimtas forumo narys


        • 2008 03 17
        • 190

        #4
        Retas atvejis, kai ką postinu, bet vien aprašymas ir Killerbee emocijos prajuokino mane iki ašarų... Iš naujų serialų labai retai ką bežiūriu, oh Japan, Japan... rofl

        Comment

        • taven
          Forumo maniakas

          • 2010 06 12
          • 433

          #5
          Mečiau po 3 epizodo.Užkniso mergiotė savo kvailumu
          Spoileris:
          dėl bomžašunio muštis su gauja banditų...
          .Tokį žiūrėt, kaip teisingai killerbee išsireiškė galima tik girtam ir apsirūkiusiam.

          Comment

          • Aeval
            Rašytojas


            • 2009 01 12
            • 259

            #6
            Skaičiau mangą (ją sutvėrė ta pati mangaka, kuri ir Samurai deeper Kyo nupaišė). Būtent dėl Sakuros mečiau. Nežiūrėt animo dėl tos pačios priežasties,matyt, buvo teisingas sprendimas.

            Comment

            • Kazuya
              Nusipelnes
              • 2011 04 03
              • 42

              #7
              I dont mean anything bad, but this time I give this one 3/5. Jauciu ko ne mano maziausias ivertinimas. Na bet tureciau duoti 1, bet kadangi graziai padaryta, nupiesta tai duodu 3.

              Comment

              • wajietaus
                Narys
                • 2012 03 18
                • 38

                #8
                is pazystamo girdejau kad tai Mangos The Breaker atmaina, bet sis anime visiskai nevykes produktas
                Spoileris:
                Spoileris:
                Spoileris:
                Spoileris:
                Spoileris:
                Spoileris:

                Comment

                • heawenangel
                  Rimtas forumo narys

                  • 2012 04 16
                  • 169

                  #9
                  Na, čia žiauriai dėjot anime į šuns dienas. Jame kažko truputį gal ir norėjosi daugiau, bet jis nėra TOKS blogas. Taip, tai shonenas. Toks jo žanras, todėl ir vertinti jį reikėtų kaip tokį. Man asmeniškai šitas anime atrodė daug geresnis nei Guilty Crown (atsiprašau fanų) kurį mečiau po šešių serijų bei už Sword Art Online(vėl gi atsiprašau jei ką įžeidžiu), kurį mečiau po 11kos ar 12kos serijų.
                  Dėl veikėjų tai galiu tik tiek pasakyti kad veikėjai ir turėtų būti skirtingi (net jeigu mums ir nepatinka)
                  Nesupraskit manęs neteisingai, aš irgi noriu daug kuo skųstis. PVZ: kodėl pagrindinė veikėja turi būti dešimtukininkė IR "kovotoja? ir kaip jau pastebėta "kodėl ji daro tokią didžiulę įtaką?"


                  Bet neskubėkit vaikams kurto anime malti su žemėm vien dėl to kad jis kurtas vaikams

                  Comment

                  Working...