Sword Art Online

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2949

    Sword Art Online

    221857.jpgSword Art Online



    Režisierius: Tomohiko Ito
    Studija: A-1 Pictures
    Žanrai: nuotykiai, fantastika, romantika, drama
    Transliacija: 08.07.2012 - 23.12.2012
    MAL reitingas: 8.35
    Trukmė: TV 25 ser. x 25 min.
    YouTube: Opening / Ending / AMV





    Aprašymas:
    Žaidimų industrijoje įvyko revoliucija kai buvo sukurtas virtualios realybės šalmas. Vienas genijus specialiai jam padarė mmorpg žaidimą "Sword art online". Pagaliau žaidėjams nebereikės gadinti akių prie monitoriaus, auginti kupras su pelėmis, klaviatūromis ir visokiais game padais. Dabar kiekvienas galės pasijausti tikru žaidimų herojumi. Tiesa, ne visi. Bilietų skaičius į stebuklų pasaulį yra ribotas ir norintys dar prieš pardavimo pradžią išsirikiavo į dideles eiles. Visai kaip mūsų laikais išleidus naują iphone ar ipadą....Kazuto jokiose eilėse stovėti nereikia, nes berniukas buvo vienas iš laimingųjų beta testerių. Pradžia nieko blogo nežadėjo. Kirito (Kazuto personažo vardas) truputi pasivaikščiojo, pamokė viena "nubą" pagrindų ir jau buvo nusiteikęs keliauti kai pamatė, kad meniu nėra išėjimo mygtuko. Žaidimo klaida? Va ir ne. Pasirodęs žaidimo administratorius paaiškino, kad jokios klaidos čia nėra. Išeiti iš žaidimo galima tik perėjus jį iki galo. Jei žaidime mirsi - mirsi iš tikrųjų. Jei kažkas realybėje bandys nuimti ar atjungti šalmą - mirsi. Žmonės sureagavo įvairiai. Vieni žudėsi, kiti bijojo kelti koją net iš pradinio miesto, o likusieji ėmė burtis į grupes ir klanus. Kirito pasirinko vienišiaus (solo) kelią, bet vienas lauke ne karys. Net jei tai yra Kirito.


    Žinot kas labiausiai juokiasi, kai filme kas nors bando įsilaužti į kompiuterį? Taip, tikrieji hakeriai. Kas labiausiai juokiasi žiūrėdamas žiūrėdami kaip aktoriai bando atjungti bombą? Taip, tikrieji išminuotojai. Su šiuo anime irgi tas pats. Serialas yra apie mmorpg, bet kaip tik mmorpg žaidėjai pastebės SAO žaidimo...kaip čia švelniau išsireiškus....trūkumus. Kaip tai nėra magijos? Kas čia per nesąmonė? Rasių nėra. Net klasių normalių nėra. Toks vaizdas, kad jas turi tik išrinktieji. Apie balansą išvis nekalbu. Kas čia per mmo su 10k žaidėjų. Kažkoks nudvėsęs serveriukas, o ne mmo. Ir kas per nesąmonė, kad realiam pasaulyje niekas taip ir nesugebėjo nutraukti žaidimo? Nu tarkim per dieną gal ir nepavyktų, bet čia blyn praėjo ne vieneri metai ir mirė žmonės!!! Čia jums ne mokykloje vieną klasę iššaudyt. Žaidėjų elgesys irgi nėra visai adekvatus. Žinant šiuolaikinius geimerius jie yra per daug drąsūs. Gerai, užteks bumbėt, esmė yra visiškai ne tame.
    Esmė yra tame, kad anime yra nerealiai gražus ir su nuostabiomis kovomis. Jų metu mano kūnu bėgiodavo šiurpuliukai ir atsilenkdavo apatinis žandikaulis. Tikras draivas....ech, kaip aš jo pasiilgau. Džiaugiasi ne tik akys, bet ir ausys - muzika irgi nuostabi. Džiugu, kad anime nėra paika blondinė ir nėra tuščiaviduris. Personažams jokių priekaištų neturiu, ypač patiko Kirito. Na taip, gal per daug kietas, bet kartu ir tikras fainuolis. Bučiau merga - tikrai įsimylėčiau. Na mergų jam ir taip netrūko. Humoras, fanservisas, drama, veiksmas, filosofija, pasitikėjimas, išdavystė.....visko čia yra. Su romantika yra niuansas. Nepatikėsit, man jos čia buvo per daug. Taip, man, kuriam jos pastoviai trūksta. Kirito ir Asunos santykiai pradžioje man labai patiko, bet jie kažkaip per greitai perėjo į antrą lygį ir prarado savo šarmą. Su siužetu irgi yra niuansas.
    Staigūs siužeto posūkiai būna dvejopi:
    1. Oho, kas galėjo pagalvot!!! Įdomu, kas bus toliau...
    2. WTF??? Kam to reikėjo???

    Šis anime, deja, turi antrą variantą. Problema ne tame, kad antra arka yra netikusi. Jei ir blogesnė tai visai nedaug. Problema tame, kad pirma arka nutrūko per daug netikėtai ir nepelnytai. Kaip kažkoks netyčinis nėštumas. Kyšt, myšt, ups.... Jau geriau du atskiri 2x sezonai nei viskas kažkaip dirbtinai sugrūsta į vieną.

    Reziumė:
    Pradžioje daviau 8 balus. Tada prisiminiau draivą ir gautas geras emocijas ir daviau 9. Tada prisiminiau visus minusus bei pabaigą ir sugrąžinau 8. Kaip ten bebūtų SAO yra vertas metų anime titulo. Tokie jau buvo tie 2012 metai - be šedevrų, bet užtat įdomių anime netrūko.

    Jei jau mano žmonai patiko, tai galiu rekomenduoti visiems. Nors snobų aišku atsiras...^^


    106
    5
    61.32%
    65
    4
    15.09%
    16
    3
    13.21%
    14
    2
    8.49%
    9
    1
    1.89%
    2
  • Hellsing_lover
    Purinsesu no Darukuneso




    • 2007 02 15
    • 1319

    #2
    Na taip,anime sukėlė panašius jausmus kaip ir Killerbee. Pirma arka patiko, antra pasirodė kažkokia per prievartą įspausta. Ir tų MMO elementų tikrai trūko. Ypač tas "kovojimas prieš sistema" ir kosminiai statusai... atleiskit, ir ne užkietėjusiems žaidimais per daug akivaizdu Tik antraip nei Killeriui, romantika kaip tik čia gerai. Žinot, užtenka tų šlepečių-kun ir tsunderių-san vaikų darželių, kartais norisi ir kažko įtikinamesnio ir patrauklesnio be sado-mazo santykių aiškinimosi Bendrai daviau 7/10 (čia 4/5). Patiko idėja, gražiai viskas padaryta, bet nestebino labai (nors turbūt vienas labiausiai vykusių šio sezono anime)

    Autorius Killerbee
    Čia jums ne mokykloje vieną klasę iššaudyt.
    Auč...

    Prieina Alucard'as su savo plačiakrašte skrybele prie Raudonkepuraitės ir sako: So, who's the the Little Red Riding Hood now?

    Comment

    • Killerbee
      Iškrypęs dėdulė





      • 2006 12 11
      • 2949

      #3
      Nu blyn, čia gi terorizmas ypač stambiu mastu....

      Comment

      • Miesto_Druidas
        the journeyman



        • 2010 08 17
        • 1691

        #4
        Autorius Killerbee
        Kaip ten bebūtų SAO yra vertas metų anime titulo.
        Labai, stipriai ir belenkaip kitaip nesutinku su šiuo teiginiu. Tokį anime paskelbti metų geriausiu ir išaukštinti virš tokių kaip Fate/Zero ar Sakamichi no Apollon (ar dar ko kito), labai subjektyvus dalykas, net ir atmetus antrą arką. Nors dėl skonio nesiginčiju. Bet siužeto klišės čia tiesiog akis badė, o galėjo tikrai geras darbelis gautis.

        Comment

        • Killerbee
          Iškrypęs dėdulė





          • 2006 12 11
          • 2949

          #5
          Autorius Miesto_Druidas
          Labai, stipriai ir belenkaip kitaip nesutinku su šiuo teiginiu. Tokį anime paskelbti metų geriausiu ir išaukštinti virš tokių kaip Fate/Zero ar Sakamichi no Apollon (ar dar ko kito), labai subjektyvus dalykas, net ir atmetus antrą arką. Nors dėl skonio nesiginčiju. Bet siužeto klišės čia tiesiog akis badė, o galėjo tikrai geras darbelis gautis.
          Turi teisę nesutikti, bet būtent tokie anime ir nusipelno geriausių įvertinimų. Nebūtinai anime, visur kitur tas pats. Kaip mes nenorėtume, bet pinigai valdo pasaulį.

          Comment

          • Shenn
            Forumo ligonis


            • 2009 09 21
            • 544

            #6
            Na, patinka mums ar ne, manau nereikia būt jokiu ekstrasensu, kad nuspėt, jog šis anime bus 2012 metų AZAR nugalėtojas. Kaip jau kažkur šiam forume minėjau, didžiausias šio anime trūkumas man buvo ,tai kad kai visko nors ir daug, bet po truputi, tai pilnai "nepasotino" nė vienas iš šiam anime esančių žanrų. Ir pati istorija dažnai buvo skubota, sukratoma žiūrovui kaip koks "greitas maistas". Dėl to ir įsijautimas į anime mano buvo tai pat paviršutiniškas. Bet apart šių minusų anime vistiek susižiūrėjo smagiai ir visai patiko, kad duočiau jam 4/5. P.S. kas jums labiau patiko, Asuna ar Kirito sesutė ?
            Paskutinis pakeitimas nuo Shenn; 2012-12-26, 23:28.

            Comment

            • Killerbee
              Iškrypęs dėdulė





              • 2006 12 11
              • 2949

              #7
              Autorius Shenn
              P.S. kas jums labiau patiko, Asuna ar Kirito sesutė ?
              Asuna į pabaigą jau pradėjo užknist tai persimečiau ant sesutės....

              Comment

              • Miyata
                Find your own sins, kid.



                • 2008 01 09
                • 452

                #8
                Of course Asuna, they had it going on for awhile. Nesuprantu kaip ji uzknist galetu, nei ji tsundere nei ka, tiesiog super elgiasi.
                O sesuo tai nesamone, beveik visa gyvenima galvojo kad tai jo brolis tai aiskiai nebuvo isimylejusi, poto suzino kad cousin tai isimyli iskart? Fucking bullshit, isvis tie japonai ne i tema ikiso ta sh, kaip fanservisa tiktais. Visada toki sh kisha jie, nors nusisauk.

                Ir kaip manie uzkniso sitie verkslianimai kad kazkuo neitiko anime. Tai zmones ziuri koki sh sako visai neblogai suejo, tai ziuri kazka gero ir poto apkeikia nezinia kaip. Seriously, wtf? Su tokiom nebutom kriterijom galit ir neziuret anime nes nieko atitinkancio nepamatysit.

                Autorius Killerbee
                Vai vai, o pats ėmei ir paverkšlenai....
                Bet tai ne del anime, ar ne? Tiesiog uzkniso, jau kiek kartu uzeinu i kokio anime aprasyma ir vis tie patys veidai stumia vis ta pati per ta pati apie kiekviena anime.
                O jaigu tu apie mano pirma paragrafa, tai cia nelabai palyginsi kur as apie japonus in general kalbu, o kur apie anime. Man tas ka paminejau nei ant kiek nepamaise ziuret anime, tiesiog kalba buvo apie merginas tai ir paaiskinau kodel as neuzka nebuciau ta seseri pasirinkes. Bet nemanau tu apie tai kalbejai.

                p.s. As ne tave tumerjau omeny jaigu ka. Ne apie ta sesers pasirinkima. Failinau ir nepaminejau, bet as turejau omeny apie stumima ant anime in general.
                Paskutinis pakeitimas nuo Miyata; 2012-12-27, 02:17.

                Comment

                • Killerbee
                  Iškrypęs dėdulė





                  • 2006 12 11
                  • 2949

                  #9
                  Autorius Miyata
                  Of course Asuna, they had it going on for awhile. Nesuprantu kaip ji uzknist galetu, nei ji tsundere nei ka, tiesiog super elgiasi.
                  O sesuo tai nesamone, beveik visa gyvenima galvojo kad tai jo brolis tai aiskiai nebuvo isimylejusi, poto suzino kad cousin tai isimyl iiskart? Fucking bullshit, isvis tie japonai ne i tema ikiso ta sh, kaip fanservisa tiktais. Visada toki sh kisha jie, nors nusisauk.

                  Ir kaip manie uzkniso sitie verkslianimai kad kazkuok neitiko. Tai zmones ziuri koki sh sako visai neblogai suejo, tai ziuri kazko gero ir poto apkeikia nezinia kaip. Seriously, wtf? Su tokiom nebutom kriterijom galit ir neziuret anime nes nieko atitinkancio nepamatysit.
                  Vai vai, o pats ėmei ir paverkšlenai....

                  Comment

                  • Miesto_Druidas
                    the journeyman



                    • 2010 08 17
                    • 1691

                    #10
                    Autorius Miyata
                    Tai zmones ziuri koki sh sako visai neblogai suejo, tai ziuri kazka gero ir poto apkeikia nezinia kaip. Seriously, wtf? Su tokiom nebutom kriterijom galit ir neziuret anime nes nieko atitinkancio nepamatysit.
                    Tai tu irgi turi kategorijas, kur yra šlamštas pagal tave, o kur geras anime. Nieko tokio jei kiti irgi turi tokias.... O vadovaujasi kiekvienas subjektyviais kriterijais.
                    O man tinkančio ir patinkančio aš tikrai randu ir tikrai daug, ir nesu išrankus, bet vat išeina kartais tokie kaip Guilty Crown ar Sword Art Online, iš kurių daug tikėtasi ir galbūt pradžioje jie visai neblogi pasirodo, bet vėliau labai nuvilia. Na vėl aišku nekiekvieną, bet tai yra subjektyvu, tiek kad keista būna kai tos nuomonės taip sunkiai prasilenkia, tai ir galvoji o kas blogai, kodėl jam patiko, o man ne... skonio reikalas. Bet vieno aš nesuprantu iš kur toks milžiniškas hype'as ties Sword Art Online? Tiek parduotų kopijų, tiesiog absoliučiai pervertintas anime visais atžvilgiais, mano nuomone, bet vat yra būriai žmonių kurie perka, vertina, tad tebūnie.

                    O SAO man nepatiko, dėl tokių priežasčių:
                    1. anime turi gerą idėją, bet jos nesugeba išpildyti
                    2. kaip minėjo kitų veikėjų elgesys yra tiesiog nesuprantamas tam tikrose situacijose ir nelogiškas
                    3. mini haremas ir kone filler'iniai epizodai pradžioje
                    4. pirmos arkos staigi pabaiga ir žaidimo kūrėjo nesuprantami motyvai
                    5. visa antra arka prasta, nes vienintelę likeable veikėją įkiša į narvelį ir ji atsiduria bevilitškoj situacijoj, kai pirmoj arkoj kuo puikiausiai galėjo pastovėti už save, o mes turim kęsti tokį absurdišką meilės trikampį ir liguistus santykius tarp brolio ir sesers (pusseserės, bet tas visai nesvarbu) kurie man asmeniškai yra nepriimtini. Plius kam reikėjo tos scenos, kur Asunos vos (virtualiai) neišprievartavo?
                    6. prasčiausias ir mažiausiai įsimenantis Yuki Kajiura garso takelis (na išskyrus porą vietų).

                    Tai pirma arka buvo dar žiūrima atmetus klišes, jai 7/10, o antroji visai nepatiko, tai už visą anime 6/10, su nuolaidom už labai gražią animaciją. Tad iki tų kurie man labiausiai patiko šiais metais, šitam labai toli. bet bendrai tai pagal mane čia visai geras anime jaunimui arba tie kurie nori prisiminti savo ankstyvuosiu gyvenimo metus, nes bendrai čia tikrai yra visko daug kad įtiks irgi daugeliui. Bet kai iš jo norėjosi kažko rimtesnio ir galimai kažkiek geriau išpildyto anime, tai ir nepatiko.
                    Paskutinis pakeitimas nuo Miesto_Druidas; 2012-12-27, 13:24.

                    Comment

                    • Phobas
                      Naujokas
                      • 2012 07 20
                      • 3

                      #11
                      Iš pradžių atrodė visai neblogas anime, lyg ir mintis gera, prasidėjo įdomiai. Bet ties 7-8 serija pradėjo visiškai grybą pjaut. Nuspėjamas, lėkštas ir neįtraukiantis - dabar tik tiek galiu pasakyt. Žiūrėjau iki galo, nes nesinorėjo dropint jau peržiūrėjus tiek serijų ir vis tikėjausi, kad pasitaisys. Nerekomenduoju.

                      Comment

                      • Killerbee
                        Iškrypęs dėdulė





                        • 2006 12 11
                        • 2949

                        #12
                        Autorius Miyata
                        Bet tai ne del anime, ar ne?
                        Tai kad kaip tik dėl anime. Sesute bullshitu ir nesąmone išvadinai. Čia ne šeip kokia smulkmė o beveik pusė serialo...

                        Comment

                        • Miyata
                          Find your own sins, kid.



                          • 2008 01 09
                          • 452

                          #13
                          Autorius Miesto_Druidas
                          Tai tu irgi turi kategorijas, kur yra šlamštas pagal tave, o kur geras anime. Nieko tokio jei kiti irgi turi tokias.... O vadovaujasi kiekvienas subjektyviais kriterijais.
                          O man tinkančio ir patinkančio aš tikrai randu ir tikrai daug, ir nesu išrankus, bet vat išeina kartais tokie kaip Guilty Crown ar Sword Art Online, iš kurių daug tikėtasi ir galbūt pradžioje jie visai neblogi pasirodo, bet vėliau labai nuvilia. Na vėl aišku nekiekvieną, bet tai yra subjektyvu, tiek kad keista būna kai tos nuomonės taip sunkiai prasilenkia, tai ir galvoji o kas blogai, kodėl jam patiko, o man ne... skonio reikalas. Bet vieno aš nesuprantu iš kur toks milžiniškas hype'as ties Sword Art Online? Tiek parduotų kopijų, tiesiog absoliučiai pervertintas anime visais atžvilgiais, mano nuomone, bet vat yra būriai žmonių kurie perka, vertina, tad tebūnie.

                          O SAO man nepatiko, dėl tokių priežasčių:
                          1. anime turi gerą idėją, bet jos nesugeba išpildyti
                          2. kaip minėjo kitų veikėjų elgesys yra tiesiog nesuprantamas tam tikrose situacijose ir nelogiškas
                          3. mini haremas ir kone filler'iniai epizodai pradžioje
                          4. pirmos arkos staigi pabaiga ir žaidimo kūrėjo nesuprantami motyvai
                          5. visa antra arka prasta, nes vienintelę likeable veikėją įkiša į narvelį ir ji atsiduria bevilitškoj situacijoj, kai pirmoj arkoj kuo puikiausiai galėjo pastovėti už save, o mes turim kęsti tokį absurdišką meilės trikampį ir liguistus santykius tarp brolio ir sesers (pusseserės, bet tas visai nesvarbu) kurie man asmeniškai yra nepriimtini. Plius kam reikėjo tos scenos, kur Asunos vos (virtualiai) neišprievartavo?
                          6. prasčiausias ir mažiausiai įsimenantis Yuki Kajiura garso takelis (na išskyrus porą vietų).

                          Tai pirma arka buvo dar žiūrima atmetus klišes, jai 7/10, o antroji visai nepatiko, tai už visą anime 6/10, su nuolaidom už labai gražią animaciją. Tad iki tų kurie man labiausiai patiko šiais metais, šitam labai toli. bet bendrai tai pagal mane čia visai geras anime jaunimui arba tie kurie nori prisiminti savo ankstyvuosiu gyvenimo metus, nes bendrai čia tikrai yra visko daug kad įtiks irgi daugeliui. Bet kai iš jo norėjosi kažko rimtesnio ir galimai kažkiek geriau išpildyto anime, tai ir nepatiko.
                          Neturiu didelio noro su jumis diskutuot sia tema Pone, nes jusu ginyba visada kad visu nuomone skiriasi, bet kai pradedat apie anime kalbet tai nedgi patys zodziai parinkti isduoda kad manot jusu nuomone yra teisinga. Nedgi dabar. Na bet jai pats pradejau tai nedingsiu taip sakant. Visu pirma nereikia man kist nebutu dalyku, vat kaip tik as ir neturiu "slamstas" kategorijos. Jai man nepatiko, as nepradedu stumt kad anime yra vienas didelis fail'as, nes jai man nepatiko tai nereiskia kad mano nuomone yra tiesa. Tuo labiau su tokiais populiaresniais anime kurie ir taip turi daug normalios publikos. Man kaip buvau mazas pavyzdziui death note patiko, dabar bandes perziuret tai irgi daug kas ne perfect kaip buvo galvota, kur logikos nerandu, bet tai nepradedu sakyt kad anime lievas ir nesuprantu kaip kam jis galetu patikt. Tas pats ir su keliais klasikiniais anime kaip Trigun, darker than black ir dar galeciau isvardint kurie man paciam nepatinka, ir as tureciau prie ko prikibt, bet as juk nepradedu ant ju stumt kad jie nera tokie kokie as noreciau kad jie butu. Vien del to kad man neitinka tai nereiskia kad tai yra blogas anime, tiesiog ne mano skonio ir viskas.

                          Ir del ko as viska sita pasakiau - tikrai jau ne vien del SAO ar Guilty Crown. Vos ne kas antram aprasyme uzeidamas ta pati per ta pati matau. Taigi velgi kaip sakiau - jai anime neitinka jums, nereiskia kad jis yra blogas. Vienas dalykas isreikst nuomone kodel jums nepatiko, kitas dalykas sakyt kad tas anime yra blogas, arba numust balas del to kad jis nera jusu idealu dream anime. Nes jaigu taip visi darytu su kiekvienu anime tai lengvai kiekvienas anime galetu gaut 1/10 balu.

                          Del paciu SAO parasytu point'u tai galiu pasakyt kad velgi cia tik jusu nuomone. Jaigu taip stipriai viska kritikuot tai kiekviena anime taip galima butu aprasyt. Pagal mane pavyzdziui del 1) tai jis buvo gerai ispildytas. Del 2) galeciau pasakyt ta pati vel, pagal mane viskas yra suprantama, ir nedgi jie "nelogiski" pasirinkimai. Bet cia velgi mano nuomone, kurios as nekisu kitiems kaip tiesa, ne taip kaip kazkas kitas. Taigi as puikiai suprasciau kodel galetumet duot maza bala, kaip sakot visu nuomone skirtinga ir tai puikiai suprantama.
                          Bet tokios kriterijos glaima pritaikyt kiekvienam anime, ir nuzemint nedgi iki 1/10. Paziurint i prastesnius anime - bent jau sprendziant is daugeliu nuomones, jie gali gaut didesni bala negu rimtesnis/geresnis anime vel del to kad buvo panaudota skirtingos kriterijos vertinant juos, vien del tuo kad tai ne jusu idealus anime.

                          Autorius Killerbee
                          Tai kad kaip tik dėl anime. Sesute bullshitu ir nesąmone išvadinai. Čia ne šeip kokia smulkmė o beveik pusė serialo...
                          Deja, kaip anksciau pasakiau as apie relationship kalbejau, kad tai absurdas o ne apie pacia veikeja. Kaip pati veikeja ji man net labai patiko, negaleciau isrinkt tarp Asunos ir jos, bet del relationship tai pasakiau kad nesamoninga yra, mano nuomone, bet velgi cia kaltinu japonus nes jie visada taip daro, kas antram anime. Taigi pasikartosiu, cia du labai skirtingi dalykai kur as pasakiau dabar, ir kur parasiau apie tai kad ant kiekvieno anime stumia.
                          Paskutinis pakeitimas nuo Miyata; 2012-12-27, 22:48.

                          Comment

                          • Killerbee
                            Iškrypęs dėdulė





                            • 2006 12 11
                            • 2949

                            #14
                            Autorius Miyata
                            Deja, kaip anksciau pasakiau as apie relationship kalbejau, kad tai absurdas o ne apie pacia veikeja. Kaip pati veikeja ji man net labai patiko, negaleciau isrinkt tarp Asunos ir jos, bet del relationship tai pasakiau kad nesamoninga yra, mano nuomone, bet velgi cia kaltinu japonus nes jie visada taip daro, kas antram anime. Taigi pasikartosiu, cia du labai skirtingi dalykai kur as pasakiau dabar, ir kur parasiau apie tai kad ant kiekvieno anime stumia.
                            Aš jau čia visai susipainiojau. Mano supratimu personažas yra viskas kas su juo susiję - ir išvaizda ir charakteris ir santykiai su kitais personažas. Todėl man tavo nuomonė, kad sesuo zjb, o jos meilė "broliui" sux yra sunkiai suprantama. Turint omenyje, kad tam skirta beveik pusė serialo tavo vietoje serialą būčiau į šuns šūdą sumindęs. Gal vis tik nereikėjo Asunos sodinti į auksinį narvelį kaip kokią auksinę paukštę? Tas jos priverstinis neveiklumas ir privedė prie to, kad sesuo man pradėjo patikti labiau.
                            O šiaip.....na taip, vienas iš baisesnių anime štampų, bet išpildymas tikra ne pats blogiausias. Šalia su žvake nestovėjom ir pačio įsimylėjimo proceso nematėm, o kūrėjai į tai pažiūrėjo kiek atmestinai... Matyt pamanė, kad ir taip sueis. Pas japonus matyt taip ant kiekvieno kampo...

                            Comment

                            • Miesto_Druidas
                              the journeyman



                              • 2010 08 17
                              • 1691

                              #15
                              Autorius Miyata
                              Neturiu didelio noro su jumis diskutuot sia tema Pone, nes jusu ginyba visada kad visu nuomone skiriasi, bet kai pradedat apie anime kalbet tai nedgi patys zodziai parinkti isduoda kad manot jusu nuomone yra teisinga.
                              Ok ok (labai jau piktai tas 'pone' kreipinys nuskambėjo) Miyata, dėkui už paskaitėlę, turėsiu omeny. Aš irgi neturiu didelio noro diskutuoti ar pyktis dėl tokių temų. Taip, išties padauginu reikšdamas neigiamą nuomonę, bet na ji, kaip jau sakei, mano nuomonė. Tai kas su ja blogai. Nori pritark, nori nesutik. Pamirštu gal po kiekvieno sakinio prirašyt "mano nuomone" ir tiek, bet manau tas ir taip aišku, jei neigiamas komentaras yra po mano vardu. O šiaip kiekvienas kuris savo nuomonę išreiškia mano kad jo nuomonė teisinga, tu nemanai? O skaitantis juk gali pats nuspręsti ar sutinka ar ne su ja. Plius aš juk nekomentuoju kitų nuomonių ir nekoneveikiu jų, aš komentuoju anime.
                              Autorius Miyata
                              vat kaip tik as ir neturiu "slamstas" kategorijos. Jai man nepatiko, as nepradedu stumt kad anime yra vienas didelis fail'as, nes jai man nepatiko tai nereiskia kad mano nuomone yra tiesa.
                              Na vertinimų skalės tam ir sukurtos kad įvertinti taip kaip anime įtiko tavo skoniui ar neįtiko, ar ne? Prie to dar galima parašyti, kodėl nepatiko ir neįtiko. Ir kas čia tokio jei jis man neįtiko, nors įtiko masėms (bendrai interneto erdvėje pilna žmonių, kuriems SAO nepatiko, MAL'e galima rasti prastą balą turinčių apžvalgų). Na tiek kad aš tai pasakiau, tu tą nutyli (tas manau, juk ir nereiškia kad tu nesi matęs anime, kuriuos pavadintum kaip niekam tikusiais, tiesiog tu to neafišuoji, juk tikrai pas tave nėra vien 9 ir 10 list'e, ar yra?). Bet visgi diskutuojam forume, tai nedraudžiama išsireikšti, ne vienas aš tai darau. O jei patiko, tai irgi nereiškia kad kitam patiks, ir gal taip žmogus žiauriai nusivils prisiklausęs teigiamų liaupsių ir pasižiūrėjęs jį nuviliantį darbą . Tad tiesiog mūsų vertybės skirtingos ir tiek. Sorry, jei pasirodė kad savo nuomonę peršu visiems. Na visgi savo trūkumus matau, dėkui.
                              Autorius Miyata
                              Bet tokios kriterijos glaima pritaikyt kiekvienam anime, ir nuzemint nedgi iki 1/10.
                              Nu juk tai subjektyvu, kokius kriterijus aš taikau kiekvieno anime atveju ir iki kiek žeminu balą. Aišku kabintis galima prie visko. Bet irgi juk kiekvieną anime per savo mąstymo prizmę perleidžiam ir gaunasi kiekvienam vertinimas kitoks.

                              Autorius Miesto_Druidas
                              1. anime turi gerą idėją, bet jos nesugeba išpildyti 2. kaip minėjo kitų veikėjų elgesys yra tiesiog nesuprantamas tam tikrose situacijose ir nelogiškas 4. pirmos arkos staigi pabaiga ir žaidimo kūrėjo nesuprantami motyvai
                              Spoileris:
                              Tai ok tu turi idėją, kad virtualiam MMO miręs tu miršti iš tikro, tai kodėl to jie nenagrinėjo toliau? Tik keli faktai, kad per tiek laiko mirė tiek ir pan. Prie to paties pridėkim ir veikėjus. Vienas žaidėjas arti mirties, jam Kirito kiša potion'ą ir jis jį atstuma, kodėl? Kariai išvargę po požemio valymo prieina prie boso vietos, ir užuot atsitraukus ir pailsėjus jų vadas priverčia pulti į akivaizdžią žūtį, kodėl? negi gyvybė nedidesnė vertybė? kodėl mokslininkas nesugeba normaliai paaiškinti kodėl sukūrė tokį žaidimą ir į tokią situaciją pastatė tiek žaidėjų? Gaunasi kone kaip I forgot, čia tas nelabai tinka... Kodėl kariai saugioje zonoje kabinėjasi prie prižiūrinčių mažus vaikus? Kodėl šitame žaidime yra tokių mažų vaikų? Nu ir kabinėtis galima prie labai daug ko. Esmė tame, kad tiesiog neina nuolaidžiauti kai kurioms klišėm.

                              Autorius Miesto_Druidas
                              3. mini haremas ir kone filler'iniai epizodai pradžioje
                              Spoileris:
                              čia viskas aišku. žaidimo dauguma yra vaikinai, tai kodėl Kirito pirmose serijose sutinka tik merginas? ir dargi visos sutiktos jį įsimyli, o jis tampa jų lifesaver'iu, nors realiam gyvenime aiškiai buvo užsidaręs ir nelabai bendraujantis. Čiagi nėra kompo ekranas, čia virtuali tikrovė.
                              Paskutinis pakeitimas nuo Miesto_Druidas; 2012-12-28, 19:10.

                              Comment

                              Working...