Koi to Senkyo to Chocolate

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2949

    Koi to Senkyo to Chocolate

    Koi to Senkyo to Chocolate


    Režisierius: Toru Kitahata
    Studija: AIC
    Žanrai: haremas, drama
    Transliacija: 06.07.2012 - 28.09.2012
    MAL reitingas: 7.43
    Trukmė: TV 12 ser. x 25 min.
    YouTube:
    Opening/Ending / AMV



    Aprašymas: Vienoje didelėje ir prabangioje mokykloje buvo smaližių būrelis. Visiškai niekam tikęs, bet kažkodėl niekam neužkliuvęs. Vaikučiai ten mėgavosi saldumynais, kuratorė girtuokliavo... Nieko blogo klubas nedarė, bet ir naudos iš jo mokyklai buvo nulis. Tiesa, tokių klubų kaip šis mokykloje buvo daug. Deja, viskas turi savo pradžią ir pabaigą. Artėja prezidento rinkimai ir viena iš favoričių Satsuki Shinonome savo rinkiminėje programoje žada panaikinti niekam tikusius klubus. Spėkit kuris klubas yra pirmu numeriu šitame "shit" sąraše? Ką daryt? Iš pradžių atrodo, kad misija neįmanoma, Satsuki jų tiktai nepasigailės. Merga užsispyrus ir su principais. Vis tik išeitis yra - reikia jiems paties laimėti rinkimus. Lokalūs rinkimai įvyko greitai ir paprastai - kandidatu į prezidentus, beveik vienbalsiai, tapo Yuuki Oojima. Berniukas dar bandė gelbėtis, bet su savo gražia kalba tik išsikasė sau duobę. Bet kaip laimėti jei patirties nėra? Reikia žmogaus su patirtimi ir toks netikėtai atsiranda.


    Kiekvienos japonų mergaitės didžiausia svajonė yra įsliūkinti ryte į berniuko kambarį ir patikrinti rytinį "stajaką". Jei stajakas vertas dėmesio tai berniukas gauna antausi. Kokia viso to proceso prasmė ir logika manęs neklauskit. Matyt tokia jau yra tradicija. Būsiu (kartais sveika) tolerantiškas ir svetimos kultūros nekritikuosiu. Va šita serialą kritikuoti teks. "Alkoholis, narkotikai ir seksas".....tfu...."meilė, šokoladas ir rinkimai"...Visko čia yra, bet išpildymas šlubuoja. Meilė? Haremas ir ne pats geriausias. Berniuko pasirinkimas aiškus nuo pat pradžių ir pats blogiausias. Kodėl ne Satsuki? Siaubingas deja vu dėl jos, bet toks jau mano skonis. Net su mokytoją sutikčiau.^^ Berniukas neblogas, bet norėčiau ryškesnio charakterio ir šeip per daug teigiamas. Gerai, kad bent jau pabaigoje parodė kas čia viršininkas.^^ Šokoladas? Saldumynams aš abejingas, vaikystėje atsivalgiau. Man geriausias tortas yra dešra. Nors gėjiškos lazdelės pralinksmino, jo... Rinkimai? Čia buvo variantas. Nors rinkimų tema nėra labai šviežia, bet įdomi, aktuali ir dar nenuvalkiota. Deja, liko neatskleista ir paviršutiniška. Su intrigomis ir dramatiškumu perspaudė. Jūs galite patikėti, kad mokiniai vieni kitus traiško su automobiliais? Aš kažką praleidau ir Japonija tapo JAV, kur vairavimo teises galima turėti nuo 16 metų?
    Geriausi juokeliai čia yra gėjiški ir tai liūdina. Prie piešimo nesikabinėsiu - mergaitės gražios ir haremui to pakanka.

    Reziumė: Geras režisierius iš bet kokio š... gali padaryt tokį anime, kad suvalgai ir dar norisi. Toru Kitahata (dar) yra ne toks ir pirmas blynas prisvilo. Atrodo lyg pats nežinojo ką daro. Tai ir gavosi velnias žino kas. Šį kartą atleidžiu.^^


    Ir tikrai, naikinti reikėjo visokius kvailus klubus. Ir dar su lazdomis (ne) gėjiškomis išvanot.




    Spoileris:
    8
    5
    25.00%
    2
    4
    50.00%
    4
    3
    25.00%
    2
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
  • Draconica

    #2
    Laukiau šio anime, bet žiūrėti nepradėjau. Ir labai džiaugiuosi, kad ir nesuspėjau. Nors piešimas ir mergaitės patraukė savo grožiu, kažkaip tarp žanrų iš pradžių nepastebėjau haremo. Ką gi, jį irgi galima per dantis pragrūsti kaip sugedusį maistą, bet aprašymo autorius pabrėžė, kad pats haremas ne kažin koks. Taip pat nesu ir gėjiškų juokelių gerbėja (nors gerai ir vietoje parinkti - sueina(nieko gėjiško)). Gaila, gaila, kad dėjau tikrai nemažai lūkesčių, o išėjo kažkoks pusėtinas haremas su šokoladoholikų idėja (į kurią taip pat ketinau pro pirštus pažiūrėti).
    Dėkoju Killerbee, kuris nepagailėjo savojo laiko ir sutaipė manąjį.

    Comment

    • Miesto_Druidas
      the journeyman



      • 2010 08 17
      • 1691

      #3
      Ar čia ne tas pats kur pirmos serijos pati pradžia tokia kaip ir detektytvinė ar tai mistery tipo? Jei taip tada mėginau šito pirmą seriją, ir pradžia labai patraukė dėmesį, bet tas truko kokią minutę, tada prasidėjo tipinės situacijos taikliai paminėtos aprašyme ir epizodas keliavo į šiukšliadėžę iškart.

      Comment

      • Killerbee
        Iškrypęs dėdulė





        • 2006 12 11
        • 2949

        #4
        Na romantika čia hareminė tai jei tikėjaisi kažko rimčiau tai žiūrėti neverta. Atsipalaidavimui tinka jei nekreipi dėmesio į banalumą.

        Autorius Miesto_Druidas
        Ar čia ne tas pats kur pirmos serijos pati pradžia tokia kaip ir detektytvinė ar tai mistery tipo? Jei taip tada mėginau šito pirmą seriją, ir pradžia labai patraukė dėmesį, bet tas truko kokią minutę, tada prasidėjo tipinės situacijos taikliai paminėtos aprašyme ir epizodas keliavo į šiukšliadėžę iškart.
        Tas pats....

        Comment

        • Shenn
          Forumo ligonis


          • 2009 09 21
          • 544

          #5
          Nesužavėjo. Rinkimų tema nepatraukė, drama kas blogiausia vietomis persūdyta. Ašaros dėl to ,kad nebegali prisiverst valgyt šokolado, tik išprovokuodavo sarkastišką bambėjimą iš mano pusės. Bet šiam anime buvo eilinis haremas su gražiom mergaitėm, keletas banalių juokelių (yaoi šokoladukai labiausiai išspaudė šypsena). Kad ir nuvalkiota, daug kartų matyta, bet kažkodėl kiekvieną sezoną jaučiu poreiki peržiūrėti bent pora tokių anime. Neisivaizduoju kodėl. Šią spragą ir užpildė praejusiam sezone "Koi to Senkyo to Chocolate" ir "Kono Naka ni Hitori".

          Comment

          Working...