Binbougami ga!

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2949

    Binbougami ga!

    Binbougami ga!


    Režisierius: Yoichi Fujita
    Studija: Sunrise
    Žanrai: nuotykiai, komedija
    Transliacija: 05.07.2012 - 27.09.2012
    MAL reitingas: 8.10
    Trukmė: TV 13 ser. x 25 min.
    YouTube:
    Opening / Ending / One Piece parodija



    Aprašymas: Visi žmonės turi sėkmės ir nesėkmės energijas. Nuo to priklauso visas žmogaus gyvenimas. Jei turi daug sėkmes tai laimės loterijoje, bus protingas ir gražus, turės gerą darbą ir t.t. Jei atvirkščiai tai griūs nuo laiptų, lips ant grėblio ir bus dažnai apkakotas balandžių. Sėkmės ir nesėkmės kiekis visame pasaulyje yra konstanta. O taip kaip tada su balansu? Su juo yra prastai jei atsiranda tokie žmonės kaip Ichiko Sakura. Mergaitė yra protinga, graži, turtinga ir visomis prasmėmis sėkminga. Turbūt net gimė su auksiniu pampersu. Didelis pasisekimas tarp berniukų jai su mergaitėmis draugauti nepadeda, bet tai ne problema. Tegu visos sprogsta iš pavydo. Net ir tai dar ne bėda. Blogiausia, kad prie savo, ir taip jau didelės įgimtos sėkmės, mergaitė dar atiminėja sėkmę iš aplinkinių. Situacija tokia prasta, kad reikalo ėmėsi net patys dievai. Tiesa, ne pačio aukščiausio rango, o bomž-dievai. Darbas buvo deleguotas Momiji, bjauraus charakterio deivei. Užduotis atrodė nesunki, reikia tik ištraukti sėkmę iš aukos ir pasirūpinti, kad ji nebekenktų kitiems. Deja, deivei žmonių pasaulyje teks užsibūti neplanuotai ilgai.


    Komedija yra turbūt yra pats subjektyviausias žanras. Visi mes, daugiau ar mažiau, turime tą mistinį humoro jausmą, bet kiekvienas vis kitokį. Todėl ši kartą net neapsimesiu pretenduojantis į objektyvumą. Binbougami ga! man labai patiko ir ne dėl to, kad buvo kažkaip nerealiai juokinga. Humoras čia yra daugiau kiekybinis, t.y. iš fotelio griuvau retai, bet užtat dažnai kikenau. Man labiausiai patiko šio serialo energija ir personažai. Duetas čia buvo puikus. Ichiko yra kaip vilkas ėriuko kailyje. Tokia gera išorėje ir tokia pikta viduje. Bet net ir tas piktumas yra tik dar vienas svogūno lukštas už kurio slepiasi jautri ir pažeidžiama asmenybė. Momiji puikiai papildo duetą. Bomž-deivė yra tiesiog vaikščiojanti nelaimė, Ichiko gyvenimą paverčianti tikru pragaru. Kartais net sunku suprasti myli jos viena kitą ar nekenčia. Dar šiame cirke yra ištvirkęs šventikas, iškrypęs šuniukas, pliušinis meškiukas, merga karatistė ir daug kitų smagių personažų. Pagal Gintama tradiciją atsirado vietos ir rimtesniems dalykams. Kas yra tikroji sėkmė? Ar gali žmogus būti laimingas vienas? Net ir dramos buvo įkišta. Pagal mane čia daugiau minusas, bet reikia gi kažkaip jaunimą auklėti. Vos nepamiršau parodiją. Kliuvo Death Note, Dragon Balls, One Piace, Naruto, Prince of Tennis, Hokuto no Ken ir daug kitų.

    Reziumė: Linksmas, išradingai "nufilmuotas" ir energingas serialas. Žiūrint laikas prabėga greitai ir neskausmingai. Vienas iš geresnių šių metų serialų. Spendžiant pagal pabaigoje parodytus kadrus pratęsimas tikrai bus. Abejoju ar jo čia tikrai reikia, bet būtinai pažiūrėsiu.




    Spoileris:

    26
    5
    53.85%
    14
    4
    38.46%
    10
    3
    7.69%
    2
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
  • Shenn
    Forumo ligonis


    • 2009 09 21
    • 544

    #2
    Man irgi vienas iš labiausiai patikusių anime šiais metais. Ir šiaip viena smagiausių komedijų, jei mėgsti pigų juoką. Apskritai neužkliuvo niekas, nebent tai ,kad pasibaigė. O tie keli meginimai sukelti drama, tesiog man buvo kaip proga atsikvėpti nuo juoko.
    Paskutinis pakeitimas nuo Shenn; 2012-09-30, 22:00.

    Comment

    • Killerbee
      Iškrypęs dėdulė





      • 2006 12 11
      • 2949

      #3
      Man tas atokvėpis truko per ilgai. Apskritai antra pusė buvo silpnesnė.

      Comment

      • 17586063
        Narys
        • 2012 08 15
        • 38

        #4
        Sveiki. Šitas tai gerulis labai patiko. Tiek parodijos tiek orginalių juokelių kupinas anime 9/10.

        Comment

        • Miesto_Druidas
          the journeyman



          • 2010 08 17
          • 1691

          #5
          Nežinau man tai jis juokingas nepasirodė, nes per daug jau random prikišta tų juokelių ir parodijų, kad jiems jokio svorio nesuteikta, o drama tokia niekuo neišsikirianti ir net lėkšta, gal būtų nieko jei anime būtų juokinęs iki ašarų, to deja irgi nebuvo. Drop'intas po 3 epizodų.

          P.S.: jeigu visgi tikrai anonsuotų tęsinį, mėginčiau grįžti vėl ir prie serialo.
          Paskutinis pakeitimas nuo Miesto_Druidas; 2013-11-15, 07:47.

          Comment

          • Draconica

            #6
            Šiaip parodijas žiūriu retai, o ir komedijų nesu gerbėja, bet Binbougami ga! kažko tokio turėjo. Kikendavau atpažinusi matytus ir žinomus anime, žinoma, ne visada. Humoras nėra aukščiausios klasės, bet vietomis net nusijuokdavau. Antroji pusė buvo silpnesnė, per daug jau dramos ir jausmų, ko, mano galva, nereikėjo, bet dėl to nė kiek nesistebiu. Visiškai nesupratau "Nadeshiko ga" segmento. Jei atsiras gudras - lai paaiškina, nes likau visiškai nesupratusi kas, prie ko ir kodėl.
            Kaip aprašymo autorius minėjo, duetas geras, smagu žiūrėti, nors prieš paskutinėje serijoje Ichiko pradėjo ėsti mano kantrybę. Kažkaip nejaučiu meilės tokioms personoms, bei visoms ale kietoms panelėms, kurioms papai iki kelių kaba. Nei gražu, nei smagu. Ecchi žanre tai sveikintina, bet šitame seriale kalbų apie papukus pasirodė per daug. Gal čia mano nuomonė tiesiog su autorių nesuėjo (na jau laimės turėti didelius papus tikrai nepavadinčiau super sėkme. Taip sakant ko per daug, tas nesveika (aplenkiant ecchi žanrą)).
            Labai jau akivaizdi užuomina į antrą sezoną sudomino, ir tikriausiai žiūrėčiau, bet jau be tokio entuziazmo su kuriuo pradėjau pirmąjį. Iš esmės neblogai, duodu 4/5

            Comment

            • Miglaja
              Cute potato ~


              • 2007 12 16
              • 560

              #7
              Nuotaiką praskaidrinanti komedija. 4/5
              Bet manęs neprivertė įsimylėti kurio nors personažo.
              Pritarčiau, kad pirmoji anime pusė buvo tikrai įdomesnė ir netikėtensė negu antroji..
              Einant į pabaigą serialas suskystėjo...
              Anime & Manga// Knygos // Muzika // Filmai

              Comment

              • PaaP'S
                Naujokas
                • 2012 11 04
                • 13

                #8
                juokingas gana, bet toks paprastutis. 8/10

                Comment

                • Nolikita

                  #9
                  O man šitas laabai patiko ! Dažnai comedy žanrą taip paimu , peržiūriu & taip "Meh" . Bet šitas žiauriai patiko . Pirmą kartą comedy žanras taip užkabino . Aš kai turiu pigų humoro jausmą , tai ... . Duodu 9/10 , nes , na ... Visiems aišku , kad šedevro čia jokio nėra . Tiesiog tikrai labai nuotaikingas , linksmas anime :P .

                  Comment

                  Working...