Tales of Vesperia: The First Strike

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Red_Elf
    pandų karai :D


    • 2009 05 07
    • 1115

    Tales of Vesperia: The First Strike


    Tales of Vesperia: The First Strike
    テイルズ オブ ヴェスペリア
    Vesperijos Istorijos: Pirmas Smūgis


    Režisierius: Kanta Kamei
    Studija: Production I.G, Bandai Visual, FUNimation
    Žanrai: Action, Adventure, Fantasy, Magic
    Transliacija: 2009-10-03
    Trukmė: 1 h. 50 min.
    AniDB reitingas: 7.40 (685)
    MAL reitingas: 8.05 (5989)

    YouTube resursai:
    Traileris || ED

    Papildoma Info:


    Nuo didžiojo karo tarp žmonių ir pabaisų (daug nesigilinam kas ten buvo) praėjo daug laiko. Žmonės išmoko pažaboti neįprastą pirmapradę energijos formą, vadinamą „aer“, kuri susikristalizavusi virsta energijos šaltiniu įvairaus tipo blastijoms (technologijoms, kurios naudojamos nuo apšvietimo iki ginklų kovos lauke). Tai pasaulis, kuriame gyva magija. Didelės imperijos pakraštyje, nedidelio Shizotania miesto apylinkėse vyksta neramumai. Gausėja monstrų išpuolių, pastebimos ir aer anomalijos, vienu žodžiu kažkas čia tikrai negerai. Mūsų pagrindiniai herojai, ka tik į karališkuosius riterius įstoję, Yuri ir Flynn bei jų partnerės dvynės Hisca ir Chastel būtent ir užsiima šių keistų neramumų tyrimu, bet pakeliui žinoma vis prisiverda sau košės. Na, kažkam juk reikia viską išsiaiškinti, bet kaip ten sakoma - kuo giliau į mišką, tuo daugiau medžių...



    Šis filmas mane tikrai papirko. Visada žavėjausi darbais apie magiją ir kovas viduramžiais, o jei dar kokį gražuoliuką įmeta... Iš karto pasakau, jog tai žaidimo adaptacija, tiksliau jo priešistorė, tad nenusigąskit - nereikia būti jį žaidus, kad susigaudytum kas ir kus. Siužetas nėra kažkuo labai originalus, bet istorija tikrai gera ir įtraukianti, nėra labai sukta, tačiau įdomi. Charakteriai taip pat įdomūs, negali sakyti, kad jie labai kažkuo išskirtiniai, bet ne nuvalkioti ir ne tokie lėkšti kaip dabar 8 iš 10 anime pasitaiko. Kiekvienas jų (net super mielas šuniukas) pasižymi savo išskirtinėmis charakterio savybėmis. Filmo piešimas turbūt pati stipriausia jo dalis, viskas labai gražu, jau vien už sąžiningai atliktą darbą animatoriams rašau 10. Aplinkos spalvingos, kovos dinamiškos, nepagailėta dėmesio pastatams ir jų tekstūrai, gali įžiūrėti įtrūkimus net ant toli esančių statinių sienų. Kuriant gamtos vaizdus neretai atrodo lyg jie tapyti akvarele - viskas gražiai išskysta ir susilieja, bet čia norėtųsi kiek daugiau „gyvumo“. Veikėjai animuoti puikiai, jų emocijos net labai gyvos, neretai keik chibinės, kadangi pasitaiko nemažai juokingų situacijų. Įgarsinimas taip pat puikus, bet muzikinė pusė man visai neįsiminė, na ji gerai papildo ekrane esančius vaizdus, bet niekuo neišsiskiria. Didžiausias šio filmo minusas yra tas, jog jis tik vienas. Šio filmo istorija išbaigta, tačiau skambant endingui matoma, kad ji progresuoja tolyn, supažindina su daugybe naujų veikėjų, bet tai pamatyti teks jau žaidime, nes negirdėjau jokių žinių apie „The Second Strike“.

    Pabaigai: tvirtas ir įdomus darbelis, žiūrėjau jau tris kartus, matau bus ir ketvirtas ^^.




    2
    5 (puiku)
    50.00%
    1
    4
    50.00%
    1
    3
    0%
    0
    2
    0%
    0
    1 (nevertas dėmesio)
    0%
    0
  • cobabara
    Super mega ultra rašytojas



    • 2009 03 17
    • 998

    #2
    Man irgi gražiai ir lengvai susižiūrėjo, o ir piešimas labai akį malonino, net tik techniškai, bet ir stiliaus atžvilgiu man toks patinka. Su mielu noru laukčiau tęsinio, jeigu toks būtų.
    Urameshi, Iemon-dono!

    Comment

    • Shenn
      Forumo ligonis


      • 2009 09 21
      • 544

      #3
      Autorius cobabara
      Man irgi gražiai ir lengvai susižiūrėjo, o ir piešimas labai akį malonino, net tik techniškai, bet ir stiliaus atžvilgiu man toks patinka. Su mielu noru laukčiau tęsinio, jeigu toks būtų.
      Tęsinys kaip ir yra. Tik xbox žaidimo pavidalu.

      Comment

      Working...