Beelzebub: Jaunasis Demonų valdovas

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • slicKrox
    Catching some Zzzzs...




    • 2012 08 01
    • 2161

    Beelzebub: Jaunasis Demonų valdovas


    Beelzebub
    Belzebubas / Musių valdovas


    Režisierius: Nobuhiro Takamoto
    Novelės autorius: Ryūhei Tamura
    Studija: GoHands, Aniplex
    Premjera: 09.01.2011 - 25.03.2012
    Žanras: komedija, veiksmo, antgamtinis
    Panašūs anime: Great Teacher Onizuka, Katekyo Hitman Reborn,
    MAL reitingas: 7.87 (18973 balsų)
    Serijų sk.: TV 55ser + vis dar tran.





    Aprašymas: Tacumi Oga, kylanti žvaigždė jaunųjų chuliganų gretose Isijama mokykloje. Lyg protagonistas, kietas pašlemėkas, kurio likimas staiga pasikeičia, kai vieną gražią dieną gandras į Ogos daržą numeta keistą vaikelį. Tatcumio džiaugsmui jis tik vėliau sužino, jog gandras visai ne gandras ir buvo ne iš dangaus, o greičiau iš pragaro gelmių. Bėk nebėgęs, bet toliau nei 15 metrų nuo savo likimo nepabėgsi. Štai taip ir įvyko pagausėjimas Oga šeimoje. Vaikelis ne iš tų, kuriam patinka meilikavimas ir lopšinės, o daugiau tranki muzika, šiurkštus juokeliai, žiaurus žaidimai ir peštynės, o šito tikrai pakanka Oga namuose, mokykloje ir tarp daugybe pakvaišusių anime personažų, nuo ko visi nuotykiai ir prasideda!

    Daugiau apie pavadinimą: Beelzebub, taip pavadintas mūsų jauniausias personažas, lietuviškai Belzebubas (Lord of the Flies), kitaip dar šėtonas arba kaip musių valdovas - vienas iš pagrindinių Babilono dievybės titulų, krikščioniškoje religijoje tapęs demonu ir vienu iš septinių pragaro princu.


    Vaizdai iš anime:



    Plačiau: Jeigu paklausite, kam Pragaro Valdovui reikia išmesti savo paties įpėdinį į nekenčiamą žmonijos pasaulį? Tikriausiai taip įprasta demonų gyvenime, jog paukščių jaunikliais nepriimta rūpintis, juk išgyvena stipriausi. Taip Demonų valdovas ir priėmė lengvą sprendimą - tegul kūdikis Beelzebub užauga žmonių pasaulyje, susiranda patėvį, neapkenčia juos, o po to sunaikina visą žmoniją. Tėvelis, vengdamas tėvystės, vienu šūviu noriu du kiškius nupilti.

    Autoriaus nuomonė: apie anime išgirdau iš patikusios mielos PaPePiPu♪ PaPiPePu♪ PaPePiPuPo♪ dainos nuo Nozomi Sasaki, kuri grojama viename iš anime užbaigimų. Originali versija ne ką mažiau žavinga. Taip smalsumas mane ir pražudė. Anime turi nemažai potencialo, tačiau nė vieną iš jų neišnaudoja, o ir pastatymas pigus. Pasaulis nelabai kuo stebino ir netgi pragaro atvaizdavimas atrodė labai blankiai (mintyse vis galvodavau kur gi tos One Piece didžios fantazijų scenos). Neslėpsiu, jog iš pradžių net prasukinėdavau kai kurias serijas ir kartais anime dėl nuobodulio būdavo lyg puiki lopšinė po kelių peržiūrėtų serijų. Tačiau, nežinau kas atsitiko, bet gerokai įsibėgėjus anime, pradeda įtraukti ir patikti. Anime nėra juokingas, tačiau tampa smagus ir kas kart atsiranda naujos intrigos.


    Gal dėl to, kad supažindinama su gausybe personažų, kurių dauguma buvę priešai tampa komanda ir naujų veidų vis daugiau. Bežiūrint nuolat kildavo kažkokios osacijacijos su Great Teacher Onizuka. Gal pradžia kai kuriuos ir gali nuvilti, tačiau įsibėgėjus Beelzebub tampa lengvu ir smagiu praleidimo laiku. Demonų tematika ir idėja išsiskiria iš anime šablono ir likusio anime pasaulio. Įsikūnykite į personažus ir pajauskite beprotiško anime dvasią





    Vaizdai iš anime:



    45
    5 (nuostabus)
    46.67%
    21
    4
    35.56%
    16
    3
    8.89%
    4
    2
    8.89%
    4
    1 (šlamštas)
    0%
    0
Working...