Monochrome Factor

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Red_Elf
    pandų karai :D


    • 2009 05 07
    • 1115

    Monochrome Factor


    Monochrome Factor
    モノクローム・ファクター



    Režisierius: Yuu Kou
    Studijos: Genco, A.C.G.T.
    Žanrai: Veiksmas, super galios, shounen-ai
    Transliacija: nuo 2008-04-07 iki 2008-09-29
    Formatas: TV
    Trukmė: 24 x 24 min.
    AniDB reitingas: 5.86
    MAL reitingas: 7.29

    YouTube resursai:
    OP || ED1 || ED2

    Papildoma Info:


    Akira Nikaido gyvena paprastą ir labai nuobodų aukštosios mokyklos mokinuko gyvenimą. Kadangi pamokose nieko gero nepasakoja, tai į jas jis paprasčiausiai neina, o niūrias dienas praskaidrina tik jį į tas pačias pamokas vis bandanti nusitempti prefektė Aya ir unikalaus idiotizmo atstovas draugas Kengo. Gal dienos ir būtų ėjusios ta pačia neįdomia tėkme, bet eidamas jis sutinka labai jau įtartiną tipelį Shirogane. Shirogane nevynioja visko į vatą ir iškart paaiškėja, kad jis ne šiaip „tipelis“, bet žmogaus formos šešėlis ir jam reikia Akiros, na likimas ar kas ten. Akira tikrai nėra kvailas, tai aišku nepriima visko už gryną pinigą, o ir sutiktasis pilnomis susižavėjimo akim šaudo jo pusėn ir įtartinai nužiūrinėja... Viskas gal ir būtų taip pasibaigę jei nebūtų reikėję lydėti Ayos į mokyklą naktį. Mokykloje apsireiškia tamsos šešėliai kokuchi, o kartu ir Shirogane, kuris paverčia Akirą shin, tada jo plaukai tampa juodi, akys raudonos, na jis gauna visą „transformacijos“ komplektuką.
    Visų pirma manau šiam anime priklijuotas shounen-ai žanras nelabai ką parodo. Be vieno ar dviejų bučinių iš reikalo ir nuolatinių Shirogane dūsavimų nieko daugiau nepamatysit, berniukai žiūrėkit – jūsų akys saugios ^_^. Šis anime tikrai juokingas, komedija ir yra stiprioji jo dalis, kuri neatsiejama nuo chibi ir smurto prieš berniukus, galiausiai visad nukenčia Kengo arba vėliau Kou. Štai brolis Kou įneša naujų vėjų į jau pradėjusį pabosti serialą su savo nerealiai pervertišku būdu, retai tokių pasitaiko, o gaila. Kita paminėtina asmenybė Mayu, kuri karštus vaikinus užuodžia belekiek metrų atstumu. Kawainų mergaičių čia nerasit, na Lulu užskaityti galima (grožio jai netrūksta, bet su protu čia kiek sunkesnis atvejis...), tačiau ji taip retai išlįsdavo, kad net nesiskaito, o va dailių berniukų tikrai yra (Mayu tą patvirtintų).

    Piešimas visai gražus, nėra ypatingas ar kažkuo labai išsiskirianti, bet pakankamai geras, nors didele kokybe ir nepasižymi. Apie muziką galiu pasakyti tik tiek, jog ji netrukdė, bet ir padėties negelbėjo, man ji visai neįsiminė, tačiau openingas visai patiko. Praktiškai tarp serijų nėra jokio susietumo, vis tiriamas naujas užpuolimo atvejis ar linksmai gaudomi vėjai laukuose, norėtųsi kokio konkretesnio susitelkimo. Nors ir labai laukiau, bet rimtas blogiukas taip ir neišlindo, o vis tikėjausi, kažką gero tikrai buvo galima sukurpt su tais šešėliais. Visų galinčių „transformuotis“ herojų virsmai ėmė nuoširdžiai nusibosti, nes net pabaigoje liko nepasikeitę, net animacija buvo praktiškai tokia pati, matyt čia taupė. Pabaigoje kas kėlė šypseną nuo pradžių ėmė išsivadėti, na nebuvo beveik jokio progreso praktiškai jokiame fronte, o tai liūdino. Šis serialas yra paprastas vidutiniokas, bet tikrai ne pačia blogiausia prasme, nuo manęs jam silpnutis 8.

    Pabaigai: saugokitės tamsos savo širdyse, o tai ateis bjaurus kokuchi, o po jo seks blogos nuotaikos Akira ir išspardys jums užpakalį.

    Spoileris:
    5
    5 (puiku)
    20.00%
    1
    4
    60.00%
    3
    3
    0%
    0
    2
    0%
    0
    1 (neverta dėmesio)
    20.00%
    1
Working...