Kamisama Dolls

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2949

    Kamisama Dolls

    Kamisama Dolls


    Režisierius: Seiji Kishi
    Studija: Brains Base
    Žanrai: nuotykiai, fantastika, romantika
    Transliacija: 06.07.2011 по 28.09.2011
    MAL reitingas: 7.43
    Trukmė: TV 13 ser. x 25 min.
    YouTube:
    Opening / Ending / AMV



    Aprašymas: Karakami kaimas jau daug amžių yra ne šeip kažkoks nykus ir nuošalus kaimas. Vietiniai gyventojai gali valdyti keistus mechanizmus, dar vadinamus dieviškosiomis lėlėmis. Iš pirmos žvilgsnio paprastos konstrukcijos lėlės turi visai nepaprastas galias. Aišku bet kas jas valdyti negali, todėl šeimininkai yra labai gerbiami bei vertinami. Tokius žmones slegia ir didelė atsakomybė, kuri Kyouhei buvo per sunki. Vaikinas nusprendė pradėti naują gyvenimą mieste, jau kaip normalus studentas. Deja, kaip sakoma, nėra buvusių rūkorių ir alkoholikų. Pradžia buvo nebloga. Vaikinas vaikščiojo į paskaitas, įsimylėjo Hibino, viso universiteto geismų objektą. Suartėti su mergina nebuvo sunku, ji buvo išeivio iš to pačio kaimo dukra. Kyouhei koją pakišo drovumas. Vaikinas truputi padaugino alkoholio ir atsibudo ant Hibino kelių. Ne taip jau ir blogai, bet ką reiškia lifte paskerstas žemietis?


    Romantika ir dar kartais parašomas seinen žanras negalėjo manęs nesudominti. Daug nesitikėjau, bet vis tiek buvau truputi apgautas. Romantika čia yra tipinio ir vaikiško lygio, o iš seinen'o turim tik saldžiosios porelės amžių, kuris nieko nereiškia. Aplink tiesiog per daug vaikų, o ir pats Kyouhei su Hibino pagal elgesį yra pakankamai vaikiški. Šis serialas yra vienas iš tų, kuriuos labai peikti ir girti nėra už ką. Kiekvienam teiginiu galima surasti savo "bet". Pagrindinis personažas atrodo truputi pavėpęs, bet tai galima pateisinti. Tikrai sunki vaikystė buvo. Erzino sesutė, dažniausiai tik trukdė, bet labai jau smagūs snukučiai pas ją buvo. Hibono yra simpatiška mergaitė, bet tik aklam gali neužkliūti per didelė krūtinė. Sutinku, kad man tai nebūdinga, bet čia šitie tešmenys buvo ne į temą. Buvo keli ir labiau patikę personažai, kaip antai Mahiru, Kuuko ar net Aki. Mintis su lėlėmis buvo nebloga ir net truputi atskleista, bet iš principo tai eiliniai pokemonai. O gal digimonai? Velnias, neskiriu aš jų.^^ Lėlių kovos yra kiek negrabios, bet pakankamai gražios ir dinamiškos. Siužetas yra formato įkaitas. Kadangi net nebuvo planuota viską sukišti į 13 serijų tai jis niekur ir neskuba. Po truputi supažindina mus su herojais bei jų praeitimi. Kaip tik tai, o konkrečiau 7 ir 10 serijos buvo man pačios įdomiausios. Pabaiga normali, istorijoje padedanti riebų kablelį ir su pažadu, kad Kyouhei pagaliau taps tikru vyru. Vien dėl to verta palaukti antro sezono. Tikiuosi ilgai laukti nereikės, atmintis pas mane prasta.

    Reziumė: Duoda - imk, muša - bėk. Tokia yra paprasta gyvenimo taisyklė, bet ką daryti jei pabėgti yra neįmanoma? Apie tai, tikrą vyrišką draugystę ir atsakomybę yra šis anime. 7 balus duosiu, bet daugiau avansu. Vos nepamiršau muzikos - nebloga buvo.


    Seksas buvo. Valio!!!^^




    Spoileris:
    17
    5
    70.59%
    12
    4
    17.65%
    3
    3
    5.88%
    1
    2
    5.88%
    1
    1
    0%
    0
  • Shenn
    Forumo ligonis


    • 2009 09 21
    • 544

    #2
    Visai patiko, iš tokių anime per daug niekad nesitikiu, tad ir nusivilt netenka. Didziausias minusas tebuvo tie Hibino melionai. Labiausiai ko gero patiko Mahiru su tavo maniakiška asmenybe. 4 iš 5 negaila duot, bet su salyga, kad visgi bus antras sezonas. Kitaip bus dar vienas anime be pabaigos normalios.

    Comment

    • taven
      Forumo maniakas

      • 2010 06 12
      • 433

      #3
      Labai patiko,ko gero pats geriausias vasaros sezono anme tiek siuzeto,tiek ir kitom prasmem. Kovos geros,personazai idomus,ypac patiko Kuuko. Drasiai duodu 5 balus is 5

      Comment

      • demoniacman666
        Forumo vilkas

        • 2008 04 16
        • 370

        #4
        Sis anime turi mano manymu pagrindini dalyka, kuris butinas geram kuriniui, ir tai yra idomumas. T.y. man ji buvo idomu ziuret ir vis laukdavau naujos serijos, kas visgi netaip ir daznai buna, ypac siais laikais. Siuzetas gal ir neipatingas, tauciau tikrai neblogas, personazai irgi idomus, tik va kad Kouhei biski turetu suvyrisket, igaut daugiau pasitikejimo savimi, nes vietomis tai pasirode kaip visiskas meme (ypac kalbant apie 12 serija, ten nejuokais bicas sugebejo mane sunervint ). Dar nervavo Mahira. Sutinku kad charakteris idomus ziureti, taciau galejo su ja visgi kas nors ir susitvarkyti (geriausiai butu fiziskai aisku ). Tiesiog nekenciu tokiu princesiu visagaliu. dar labai patiko tiek OP, tiek ir ED dainos. Nu ir apskritai ziurint kad tikriausiai bus antras sezonas nepagailejau duot 5/5, vien uz tai kad buvo idomu ir aisku uz Hibino iskilimus

        Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

        Comment

        Working...