Usagi Drop

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • amidau
    ☣☠☣







    • 2007 04 25
    • 1384

    Usagi Drop


    Usagi Drop
    うさぎドロップ


    Režisierius: Kamei Kanta
    Studija: Production I.G, Fuji TV
    Žanrai: Gyvenimiškas, komedija, drama
    Transliacija: nuo 2011-07-08 iki 2011-09-15
    Trukmė: 11 TV x 22 min.
    MAL reitingas: 8.75 (6330)
    AniDB reitingas: 9.21 (538)

    YouTube resursai:
    Traileris || OP || ED

    Papildoma Info:


    Atvykęs į senelio laidotuves trisdešimtmetis Daikichi's sutinka 6 metų mergaitę, vardu Rin, kuri, kaip netrukus paaiškėja, yra jo senelio nesantuokinė duktė. Kaip ir galima tikėtis visa šeima priblokšta šios naujienos ir laiko tai didžiule gėda, todėl niekas nenori ja pasirūpinti. Tačiau Daikichi's nusprendžia prisiimti atsakomybę ir ima ją globoti. Žinoma šis sprendimas drastiškai pakeičia jo kasdienybę.

    Šis anime mus greitai įtrauks į šiltą ir kartu labai tikrovišką istoriją, kuri yra gan tikėtina mus supančioje kasdienybėje. Kūrėjai kartais net įterpia pokštų apie šią keistą situaciją kai Daikichis apsiima prižiūrėti savo šešiametę tetą, tokie neįprasti kabliukai kaip tik ir padaro šią gyvenimišką istoriją dar labiau patrauklią.






    Žinoma neapsiribojama vien Daikichi'o ir Rin santykiais, kadangi istorija vystosi tarsi gijomis, į kurias įeina Daikichi'o darbiniai reikalai bei santykiai su bendradarbiais, Rin darželio paieškos, mokykla, jos santykiai su kitais vaikais, taip pat jų šeimos santykiai, kasdieniai buitiniai reikalai, bei karts nuo karto duodamos užuominos apie pamažu besibeldžiančią romantiką į Daikichi'o asmeninį gyvenimą.

    Tai tarsi pradžiamokslis, norintiems vaikų arba jauniems tėveliams. Būtent tokį įspūdį ir sukelia visas tas gyvenimiškas realumas kurį puikiai perteikia vaizduojama kasdienė buitis, o ją puikiai perteikia gan originalus ir keistokas, tačiau gan detalus piešimas. Spalvos tarsi akvarelinės, o tai suteikia gan malonią atmosferą puikiai papildo istorijos šiltumą. Prie atmosferos kūrimo taip pat gan stipriai prisideda ir garso takelis kuris čia išties lyriškas ir maloniai susiliejantis su aplinka. Tiesa OP ir ED atrodo gan vaikiški, tačiau visada galima juos prasukti (po endingo dar šį tą parodo taigi prasukit o ne išjunkit ED prasidėjus).

    Žinoma gaila, kad jis toks trumpas, o apie sekantį sezoną anonsuota dar nebuvo, o turint galvoje, kad manga jau pasibaigusi ir ne tokia ji jau ir ilga, didelio tęsinio nelabai galima tikėtis. Beje su kiekvienu DVD išeis ir specialai kurie bus kaikurių serijų tęsiniai, taigi bent jie šiek tiek pratęs šį puikų anime. Apibendrinant belieka pasakyti, kad tai išties nuostabus gyvenimiškas anime kuris jums puikiai sueis net jei nemėgstat vaikų, tikriausiai dėl to ir duodu maksimalų įvertinimą. Nors šiemet ir nemažai gyvenimiškų anime tačiau šis visa galva juos lenkia brandžia ir įtraukiančia istorija. Taigi jei jums iki gyvo kaulo igryso mokyklinės komedijos, ar šiaip norisi kažko rimto, šis anime puikus kandidatas žiūrėjimui.






    62
    5 (nuostabu)
    85.48%
    53
    4
    12.90%
    8
    3 (šiaip sau)
    1.61%
    1
    2
    0%
    0
    1 (fui)
    0%
    0
Working...