Deadman Wonderland

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2949

    Deadman Wonderland

    Deadman Wonderland


    Režisierius: Koichi Hatsumi
    Studija: Manglobe
    Žanrai: veiksmas, fantastika, drama
    Transliacija: 17.04.2011 - 03.07.2011
    MAL reitingas: 7.98
    Trukmė: TV 12 ser. x 25 min.
    YouTube:
    Opening / Ending / AMV



    Aprašymas: Būna, kad ramiai sau klasėje kalbiesi su draugais ir staiga iš niekur atsiradęs padaras visus išskerdžia. Na gerai, nebūna, bet Ganta'i taip atsitiko. Akimirka pragaro, trumpas sąmonės netekimas ir atsibudus visi draugai nužudyti, o geriausios draugės galva žudiko rankoje. Jis dar kažką berniukui padarė ir Ganta atsibudo tik ligoninėje, bet užtat jau su antrankiais. Va čia tau ir naujiena, jis yra kaltinamas klasiokų nužudymų. Aišku įtartina, vienintelis gyvas liko, bet teismas gi yra teisingas ir išteisins?! Taip galvojo ir Ganta, kol neatsirado įrašas kuriame jis savo advokatui prisipažįsta papjovęs visus kaip kiaules. Ilgai laukti nuosprendžio nereikėjo - mirties bausmė, kuri bus įvykdyta privačiame kalėjime. Kaliūzė tokia, kad geriau jau Ganta teismo salėje būtų sušaudę. Ten yra pramogų parkas, bet linksminasi tik lankytojai, o "gyventojai" dirba. Taip stropiai dirba, kad net kraujai taškosi.


    Visokių kalėjimų mes jau esame matę, bet tokio turbūt dar ne. Skerdžia ten visus, net nelabai žiūri mirtininkas yra ar ne, o savininkai iš to daro didelius pinigus. Kur žiūri žmonių teisių gynėjai neaišku. Nors ko čia stebėtis, šiais laikais šuniukus labiau gina nei žmones. Kas gi atsitinka su ten patekusiu paprastu berniuku? Aišku, kad nieko gero. Nusiteikite, kad šis herojus daug žliumbs ir kels isterijas. Ir net pykti nelabai gali, ko dar iš jo galima tikėtis, bet toks personažas serialo nepuošia. O gal čia tokia mada antraplanius veikėjus daryti įdomesnius? Su Shiro man irgi nepasisekė. Prisiskaičiau daug meilės prisipažinimų, bet man ji truputi šlykšti. Kas per durnius sugalvojo taip nupiešti blakstienas? Kažkoks kailis apie akis. Kiek mačiau nuskanuotos mangos ten viskas kaip ir normaliai. Užtat charakteris įdomus ir perdėtai vaikiškas, bet šį kartą tai yra visai ne minusas. Siužetas kreivokas ir be pretenzijų, o blogiausia, kad jame yra per daug Gantos. Idėja su pramogų parku buvo puiki, bet išpildymas tai šeip sau. Nu kas čia per kalėjimas jei ten totalus bardakas ir anarchija? Net keista kaip jis apskritai dar egzistuoja žinant, kad čia pilna bepročių, kurių užtektų sunaikinti visą Japoniją ir ne tik. Užtat vaizdui ir garsui priekaištu beveik nėrą. Kovos gerai surežisuotos ir gražiai animuotos. Na taip, kartais būna per daug tamsu ir žiauriausios vietos paslėptos, bet kaip TV formatui čia kraujas liejasi laisvai ir pakankamais kiekiais. Muzika irgi gera. Net ir ramus endingas patiko, paprasta ir skoninga.

    Reziumė: Perspektyvus serialas....buvo. Abejoju ar antras sezonas viską ištaisytų, ypač žinant, kad serialas, lyginant su originalu, nuvažiavo kažkur ne ten. Vis tik už smurtą, vaizdą ir maniakiškas šypsenas 7 balus duosiu.


    Va išprotėjusi gėlininkė patiko. Kawainas toks....monstriukas.....^^


    83
    5
    51.81%
    43
    4
    40.96%
    34
    3
    7.23%
    6
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
Working...