Full Metal Panic!

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Olasas
    back forever

    • 2009 02 27
    • 273

    Full Metal Panic!


    Full Metal Panic!
    フルメタル パニック!


    Režisierius: Chigira Kouichi
    Studija: Gonzo, Kadokawa Shoten, ADV Films, Kyoto Animation, FUNimation Entertainment
    Žanrai: Action, Comedy, Mecha, Sci-Fi, School, Military
    Transliacija: nuo Sau 8, 2002 iki Oct 20, 2005
    Formatas: TV serijos
    Trukmė: 49 x 24 min. (3 sezonai)
    AniDB reitingas: 8.16
    MAL reitingas: 8.31
    ANN reitingas: 8.92

    YouTube resursai:
    OP || ED

    Papildoma Info:


    Viskas prasideda, kai septyniolikmetis Sousuke Sagara kuris dirba slaptai kariuomenės organizacijai "MITHRIL" būna paskirtas saugoti moksleivės Kaname Chidori. Kaname nuolat pykstasi su Sousuke, nes jai nepatinka jo darbo metodika, bet vis dėl to vėliau ji su tuo susitaiko. Sousuke ne tik turi apsaugoti Kaname, bet jis turi ir prisitaikyti vidurinės mokyklos gyvenimo būdo, o tai jam yra labai neįprasta.
    Vykstand Sousukei paskirtą misiją Sousuke susitinka su pačiu didžiausiu savo praeities priešu teroristu Gauron'u. Visas MITHRIL būrys bando sunaikinti teroristo sukurtą planą, bet vykdant misiją jie sutinka daug netikėtumų...





    Piešimas - piešimas labai geras. Man ypač patiko "Full Metal Panic TSR" sezonas. Ten viskas buvo atlikta tiesiog puikiai. Akys, plaukai, spalvos - viskas idealu. Taigi neabejodamas duodu 10/10.
    Garso takelis - kaip ir piešime, čia padirbėta labai gerai. Kai kurių osto dainų pirmos ~20 sekundžių atrodo labai keistai, o gal net blogai, bet vėliau viskas išauga į nuostabų ir puikiai derantį su anime kūrinį. 10/10 for sure.
    Istorija - manau istorija originali, šmaikšti ir labai energinga. Turiu omenyje, kad čia labai daug veiksmo (ne tiek kariavimo prieš blogiukus, bet kiek Kanames ir Sousukes tarpusavio riejimosi) žodžiu viskas neblogai, bet esu matęs ir tobuliau. 8.5/10
    Veikėjai - kažkas kas tikrai animui suteikia nerealumo, kurį papildo išraiškingas piešimas. Visi veikėjai skirtingi. Kaname - pykčio ir gerumo įsikūnijimas, Sousuke - šaltakraujiškumo meistras, Mao - ji dėjo ant visko ir bus, taip kaip ji sakė xD... 10/10

    Apibendrinimas: Kad ir kaip visa kita bebūtų puiku mano tikriausiai nelabai subjektyvi nuomonė nori daugiau vieno dalyko. Dievo Mechos. Galit teist ar dar ką nors, bet fmp tikėjaus pamatyt daugiau kovojančių robotų. Taip, buvo daug epizodų su mithril bazėm ir pan. Bet tai nebuvo super powers having giant filled with awesome robots. Ir dar kovos kartais būdavo trumputės. Tik nepagalvokit, kad sakau jog fmp blogas anime. Jis man patiko, kaip school life, comedy žanro kurinys su truputėliu mechos.

    Šį anime sužiūrėjau tikrai labai greitai ir be jokio savęs kankinimo ar vertimosi pabaigt žiūrėt kaip, labai retai, bet būna. Visiem rekomenduoju pasižiūrėt šį anime, tikrai neliksit nuskriausti. Overall duodu 9/10 dėl dalykų kuriuos jau išvardinau.



    Siųstis: Linkomanija.net

    16
    5
    62.50%
    10
    4
    31.25%
    5
    3
    6.25%
    1
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0

    Spoileris:
  • Donas
    Naujokas
    • 2011 02 03
    • 10

    #2
    Atrodo idomu, reiks paziureti.

    Comment

    • diaxminde
      AD technician


      • 2008 09 21
      • 303

      #3
      Keista, kad šio anime aprašymo nebuvo ankščiau, bet geriau dabar nei niekada.
      Pats anime turi būti kiekvieno Must see list'e.

      ^^^=<==<==My animeList'as==>==>=^^^

      Comment

      • diaxminde
        AD technician


        • 2008 09 21
        • 303

        #4
        P.S. Kur balsavimas?

        ^^^=<==<==My animeList'as==>==>=^^^

        Comment

        • Kanda
          Rašytojas

          • 2010 09 25
          • 236

          #5
          XD Ka tik atsisiunciau sita anime, kai buvo papoustintas AMV sicia XD na ne FMA, bet pasirode gan smagus ir piesimas fainas kiek uzmaciau X
          DA , tumblr :P

          Comment

          • Ozis

            #6
            Oh well, ir vel netiesos:
            * Piesimas tikrai niekuom nera isskirtinis, lygiai taip pat piesiami vos ne visi kiti anime. Skrynai absoliuciai niekuom neissiskiria - nei rimtesnio CG, nei siaip kokio kitoniskumo.
            * Garso takelis toks pats kaip ir visur kitur - nei vienos isskirtines dainos, nei vieno isskirtinio BGM. Nors gali buti, kad tais laikais tiesiog nekreipiau i ta demesio. Kita vertus juk geras daiktas butu atkreipes demesi bet kokiom aplinkybem?
            * Istorija - eilinis school su id*otu berniuku ir sadiste mergaite. Berniukas daro ivairias nesamones, o mergaite pries ji smurtauja. Taip sakant "musa, nes myli". Vietomis ikista kazkas panasaus i kiek "realesnes" supergalias - pasivazinejimus mecha ir "slaptas" gyvenimas. Komedijos prasme kiek labiau issiskiria "Fumoffu" sezonas, bet ir jame savotiskas tik Bonta-kun, o likusi dalis yra tipinis school life.
            * Veikejai - sadiste mergaite, id*otas berniukas. Kazkur jau kazkas matyta. Bent keliasdesimt kartu.
            Butu 6.5/10, bet del Bonta-kun galima siek tiek pakelt. Visgi penkiabaleje sistemoje ivertinimas nekinta - 3/5.

            Pozityvumas yra gerai, bet kritiskumas yra idomiau. Cia siaip i ateiti

            Comment

            Working...