B Gata H Kei

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Aramis

    B Gata H Kei


    B型H系 (B Gata H Kei)
    Извращенка со Вторым размером
    Type: B; Style: H

    - Ištvirkėlė B dydžio krūtine -


    Režisierius: Yamamoto Yuusuke
    Studija: Hal Film Maker;
    Transliacija: 2010-04-01 ∼ 2010-06-17
    Žanras: Komedija, erotika, romantika;
    AniDB reitingas: 7.19 (178);
    Trukmė: 12 TV ser. x 24min.
    YouTube:Pradžios melodija / Pabaigos melodija / Reklaminis klipas

    Manga: B Gata H Kei

    Anime Pulse apžvalga








    Aprašymas: Vaikystėje tikriausiai ne vienas turėjome svajonių. Vieni (ar vienos) norėjo tapti kosmonautais (žr. Hanamaru Kindergarten), kiti (ar kitos) - nuotakomis (žr. Ladies versus Butlers), treti (trečios) - popiežiais (žiūrėti Ichiban Ushiro no Daimaou). Kaip matome, tos svajonės pačios įvairiausios; Tačiau ar kada svajojote apie permiegojimą su šimtu vaikinų? Taip taip, Jūs išgirdote gerai, šio anime veikėja savo garbės reikalu laiko permiegojimą su šimtu vaikinų. Na nežinau kokia ten jai profesija po tokios pradžios tektų verstis, bet čia anime, ne logika čia svarbiausia, o unikali idėja. O čia ji tikrai nebloga.

    Taigi, pagrindinė veikėja Yamada yra hormonų audrų kamuojama penkiolikametė, kuri turi viską - į ją žvelgia vyresni vaikinai, sukrentantys po jos kojomis vos pamerkus akimi. Vienu žodžiu - tikra tobulybė. Nors iki tobulumo jai dar trūksta vieno dalyko. Ogi ji niekada dar nesimylėjo - tačiau kažkas juk turi būti pirmasis iš to šimto. Kadangi jos geriausia draugė jau patyrusi, Yamada'i kaip ir gėda darosi. Nepadeda ir tai, kad jos jaunesnė sesutė vaikinus namo irgi tempiasi, nors nėra nei ypač graži, nei populiari. Dar nepastebėjote kur čia šuo pakastas? Tikriausiai ne, kadangi pas mus kur lietūs lyja jau trečiokai žino kur ką ir kaip reikia su merginomis daryti, arba merginos žino kad vaikinai skirti ne žemei arti. Tačiau kadangi Japonija ne koks pervertų kraštas, tai Yamada net nežino nuo kurio galo viską pradėti. Jeigu pamėgins "tai" daryti su jau "veteranu" tai neduokdie išjuoks, ir nukentės jos, kaip sekso simbolio įvaizdis. Išeitis viena, rasti tokį pat "vyšniuką" kaip ir ji, ir jam padovanoti savo pirmąjį kartą.

    Vieną dieną su geriausia drauge besilankydama knygyne ir ieškodama biologijos terminų žodyno, visai netyčia ji užkrenta ant galvos tipiniam haremų šlepetei. Ne veltui jis šlepetė, pabėgo iš karto, kai Yamada tik užkalbino (na, tiksliau kai ji pasiteiravo ar jis dar nekaltas). Taip ir prasideda ši istorija, auka rasta, dabar tereikia tik jį pagauti ir prisijaukinti. Nors drąsos Yamadai kartais ir pritrūksta eiti "iki galo", o kai susitinka du tokie...



    Vaizdai iš Anime:




    Veikėjai:



    Yamada




    Takashi Kosuda




    Yamados vedlė H pasauly




    Pirmą kartą perskaitęs anime aprašymą Yamadą apibūdinau vienu žodžiu - nimfomanė. Su tokiu nusiteikimu ir ėmiau žiūrėti. Pamažu kaip veikėjas ji atsiskleidžia kaip nuotaikų kaitos kamuojama mergaitė, mėginanti pritapti gana žiauriame suaugusiųjų pasauly. Tas jos noras tiesiog slepia jos drovią ir romantišką prigimtį, todėl pamažu šlepetė - kun ima jai patikti, nors to nedrįsta pripažinti nė sau. H - stuff kolekcininkė, kuri kad ir kaip būtų keista iš to nieko neišmoko.
    Mūsų mylimiausias "šlepetė - kun". Kadangi jis nupieštas nepaverčiant jo bishu, tai žiūrėti į jį galima ir neužsidėjus akinių nuo saulės. Tačiau klausyti nepatartina. Žudo tie jo "Ką daryti? Ar galima? Ką ji galvoja?". Kaip ir visada, jis yra Yamados bendraklasis, tačiau kadangi klasė tik neseniai suformuota, gana atleistina tai, jog jie nepažino vienas kito. Domisi fotografija, kai kuriuose šaltiniuose vadinamas "otaku". Kartais imasi iniciatyvos, bet nelabai sėkmingai.
    "Dieviškoji" Yamados pusė, skatinanti Yamadą imtis "žygių" patekti į "šlepetės - kun" guolį. Veikėjams nematoma, skraidžioja aplink, atlikdama pasakotojo - komentuotojo vaidmenį. Iš pirmo žvilgsnio jis - sumažinta Yamados versija, tik su ūsais. Įdomus jo "skraidymo" aparatas - debesis. Kaip veikėja, labai jau iškalbinga ir netgi daininga asmenybė. Pirmojoje serijoje pasisako esanti atsiųsta "padėti Yamadai jos šventame kely įveikti visas kliūtis".


    Miharu Takeshita




    Daisuke Matsuo




    Chika Yamada




    Visi tikriausiai klasėje turėjome tokią draugę. Ji labiau patyrusi, kur kas mąslesnė bei santūresnė nei pagrindinė veikėja, dažnai padedanti Yamadai sugrįžti į tikrąjį kelią iš tų erotinių svaičiojimų. Turi vyresnį vaikiną, su kuriuo tikriausiai ir buvo "pirmoji patirtis". Truputį vengia su Yamada eiti į miestą dėl pastarąją greitai apsupančių gerbėjų.
    Miharu vaikinas. Kaip ir Miharu jis - protingas, išsilavinęs. Jis - studentas. Visai neblogai sutaria su "šlepete - kun", taigi kartais dviems balandėliams padeda patarimais. Tikriausiai vienas iš mažiausiai atskleistų veikėjų, teks laukti, gal padėtis pasitaisys anime eigoje. Nėra misteris tobulybė, atrodo gana gyvenimiškai.
    Na, aš nieko prieš mergaites neturiu, supraskite mane teisingai, tačiau ši veikėja mane labiausiai šokiravo. Atsižvelgiant į tai, kad ji jaunesnioji Yamados sesuo, tas jos vaikinų vedimasis pas save namo truputį perdėtas reikalas pasirodė. Na, jei į tai neatsižvelgsime, ją galima apibūdinti kaip linksmą, valiūkišką jauną moksleivę.



    Vaizdai iš Anime:




    Autoriaus reziumė:



    Romantinė komedija su pretenzija bei aliuzija į antrąjį sezoną - vienas iš mano asmeninių favoritų.

    Sunkiausia yra rašyti aprašymą anime, kuris dar nėra baigtas, kadangi dažniausiai tenka likti kvailio vietoje, ir tai tiesiog galima pavadinti išankstiniu nusistatymu. Klydau ir dėl šio - erotikos čia nerasi, (ras tik tie, kurie turi labai lakią vaizduotę - kitiems trukdys cenzūra per pusę ekrano.) Čia erotika tik prieskonis, svarbiausia romantika ir asmenybinis konfliktas.

    Šio anime "vinis" Yamados paauglystės kančios, įpainiojusios vargšelį Kosudą į neišnarpliojamą prieštaravimų voratinklį. Kiekvienoje serijoje buvo viliojama, daužoma, spardoma, raustama ir dar begalės visokio bereikalingo šlamšto daroma, tačiau... Tačiau visa tai buvo pateikiama žaismingai, neįprastai ir "skaniai", todėl žiūrėjimas neatsibodo. Čia Jums ne žiūrėti į mergaitę plėšančią ramunės žiedus aiškinantis "myli - nemyli". Ši mergaitė pati asmeniškai rūpinosi, kad mylėtų ir kartais tiesiog pervertindavo savo galimybes. Kaip sakoma - lietuviai jau tokia tauta - smagu pasižvalgyti kaip kitam ne taip ir gerai klojasi. Man irgi visai patiko.

    Asmeniškai man didelis minusas buvo paskutinė serija - per daug jie serialo eigoje mėtėsi nuo erotikos prie romantikos - serialo antroji pusė, iki šiol buvusi grynai romantiška, bei įprasminusi anime, turėjo baigtis vienu atsakymu, o ne kažkuo, ką galima pavadinti "viso to, ką rodėme per sezoną sutraukimas į vieną seriją". Gal tai ir leidžia piešti antrąjį sezoną, tačiau kvepia pačia tikriausia komercija. Nors, ir pats anime nebuvo idėjinis, greičiau daugybė fanserviso, tačiau pateikiant taip, kad nekristų per daug į akis. Vis kažkas naujo.

    Nemanau, kad šis anime patiks daug šilto ir šalto mačiusiems mėnulio mėgėjams - šiame seriale jis ne toks ir ryškus - tačiau visiems kitiems, kurie dar ne taip skeptiškai žiūri į fanservisą rekomenduoju peržiūrėti, o tai graušitės visą gyvenimą dėl vitamino "C" trūkumo. Taip pat turėtų patikti ir prisiekusiems romantikams - nors mėnulis ir neypač gražus - tačiau antroji serialo pusė trykšte trykšta romantika bei "aš tave myliu". Vertinti tiesą pasakius buvo labai sunku - kaip vienam favoritų ketinau rašyti 10/10, tačiau, pabaiga viską sujaukė - 9/10, ir ne vien dėl to, kad tai buvo anime praskaidrinęs savaitgalius sesijos metu.



    Vaizdai iš Anime:



    97
    5 (Kažkas naujo. Rekomenduoju)
    60.82%
    59
    4
    25.77%
    25
    3
    12.37%
    12
    2
    1.03%
    1
    1 (Nesąmonė. Neverta dėmesio.)
    0%
    0
  • zeke
    trust me i'm engineer

    • 2009 01 02
    • 392

    #2
    Pirmi epai ir man patiko, tik idomu ar nenukeliaus į šona vėliau.
    S_T

    Comment

    • Shenn
      Forumo ligonis


      • 2009 09 21
      • 544

      #3
      Viena geriausių anime komedijų kokia esu mates. Nesijuokiau taip nuo tada kai pažiurėjau "full metal panic" antrą sezona. Humoras tiesiai i dešimtuka mano pigiam ,banaliam skoniui. Patiko pagrindinė herojė, ne tiek dėl jos uzsibrėžto "kilnaus" tikslo , o del to ,kad siaip charizmatiška mergiote , nenuobodu žiureti kaip jai sekasi.

      Comment

      • mariux9998
        Labas.

        • 2008 06 20
        • 434

        #4
        Nuvertinau šį anime, kadangi ecchis, ir, galvojau, nežiūrėsiu. Tačiau keli atsiliepimai sudomino, tad susisiunčiau išėjusias serijas ir sužiūrėjau. Žiauriai įdomus ir kabinantis, sunku bus žiūrėti kaip ongoingą.

        Comment

        • Dizzee
          Narys
          • 2009 12 04
          • 47

          #5
          "tačiau kadangi Japonija ne pervertų kraštas", kaip pirštu į akį .

          Comment

          • Aramis

            #6
            Autorius mariux9998
            Nuvertinau šį anime, kadangi ecchis, ir, galvojau, nežiūrėsiu. Tačiau keli atsiliepimai sudomino, tad susisiunčiau išėjusias serijas ir sužiūrėjau. Žiauriai įdomus ir kabinantis, sunku bus žiūrėti kaip ongoingą.
            Niekada į jį nežiūrėjau kaip į erotiką jau vien dėl vienos priežasties - cenzūros. Jeigu bus išleistas ir be jos, tada gal ir bus galima jį tokiu pavadinti, o dabar skraidantys keturkampiai su ragais man jokių erotikai būdingų minčių nekelia, nors čia potencialas ir parodymas be to ohoho koks galėtų būti.

            Gal dėl to ir apsidraudžiau dėl viso pikto recenzijoje, jei kartu leis uncensored versiją.

            Kol kas turime tik smagią romantinę komediją, kurią kaip ir tu būčiau praleidęs dėl aprašymo naujuose anime sukelto įvaizdžio.

            Tada gal būčiau graužęs nagus.

            Bet dabar tai vienas geriausių ongoing'ų susijusių su romantika, bent jau kol kas.

            Comment

            • mariux9998
              Labas.

              • 2008 06 20
              • 434

              #7
              Aha, ecchi truputį yra, bet arba nedaug, arba viskas užcenzūruota, žodžiu, labai smagus ir įtraukiantis romantinis anime

              Comment

              • animegirl
                Narys
                • 2007 10 19
                • 39

                #8
                Pats geriausias pavasario anime D mano pigiam skoniui kaip tik D patariu paziuret

                Comment

                • Lotosas
                  Naujokas
                  • 2010 05 09
                  • 7

                  #9
                  Tikrai labai idomus . Tik gaila , kad ongoing , labai laukiu kiekvienos serijos ! O tie censoringai tikrai labai nervina ...
                  引く
                  Anime freak

                  Comment

                  • Klaudas
                    Naujokas
                    • 2009 08 30
                    • 8

                    #10
                    Man tai pat patiko,Lotosui pritariu charekteringa man ta mergiotė patiko
                    Yra tik vienas nugalėtojas

                    Comment

                    • Wexus78
                      Naujokas
                      • 2010 02 20
                      • 6

                      #11
                      Geras Anime!!! Daugiau nieko nepridursi.

                      Comment

                      • Insanity
                        Alter Ego

                        • 2010 01 31
                        • 122

                        #12
                        Tikrai, vienas unikaliausių anime pastaruoju metu, pažiūrėjus pirmus 2 ep. negalėjau sustoti, taip kad dabar belieka tik laukti sekančių epizodų, na o kas net nesiruošia žiūrėti šio anime tikrai pasigailės (aišku kalbu apie tokio žanro fanus).

                        Comment

                        • Aramis

                          #13
                          Peržiūrėjau septintą seriją ir tegaliu pasakyti, patikslinti savo jau parašytas išvadas - tai labai romatiška komedija, bei vienas iš asmeninių mano favoritų pavasary.

                          Aišku, taškai bus sudėlioti tik po serijų pabaigos, tačiau nenoriu tikėti, kad kūrėjai sugebės susimauti.

                          Comment

                          • Egura
                            Super mega ultra rašytojas


                            • 2007 05 17
                            • 684

                            #14
                            Tikrai smagus animas, vienas iš geriausių savo žanre...
                            Tiesa manau kad lietuvišką pavadinimą reiktų šiek tiek pataisyti... suprantu, kad kai kas interpretuoja ir verčia kraujo grupė B, bet tokių mažuma... ogi esmė čia ne kraujo grupėje... o krūtinės dydyje B.

                            Geriausias vertimas, kurį sutikau yra rusiškas vertimas "Второй размер, интим предлагать", vat tai ir atspindi visą šio animo prasmę XD

                            Comment

                            • mariux9998
                              Labas.

                              • 2008 06 20
                              • 434

                              #15
                              Angliškai verčia žmonės kaip "B Cupped Slut". Turėtų būti viskas aišku
                              O septinta serija tai gera. Ypač atminty įstrigo vieta su avimi

                              Comment

                              Working...