Omamori Himari - 2010

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Aramis

    Omamori Himari - 2010



    おまもりひまり(Omamori Himari)
    - Saugotoja Himari -


    Režisierius: Shinji Ushiro
    Studija: ZEXCS;
    Transliacija: 2010-01-07 ∼ 2010-03-25
    Žanras: veiksmas, nuotykiai, komedija, erotika, haremas;
    Panašūs anime: Sora No Otoshimono, Kampfer;
    AniDB reitingas: 6.62 (170)
    Trukmė: 12 TVep. x 24min.
    YouTube:Opening / Ending

    Manga: Omamori Himari






    Aprašymas: Šešiolika metų, pats tas laikas pradėti vaikinams domėtis merginomis, eiti į pasimatymus, pažvelgti po sijonais ar krėsti dar kokias šunybes. Tik ne Yūto. Nuo devynerių metų jis gyveno vienas, padedamas tik Rinko, senos vaikystės draugės. Apie ją jis galvojo tik kaip apie draugę ir nieko daugiau.

    Tačiau staiga viskas pasikeičia. Nuo mažens jį saugojęs amuletas netenka galios, ir Yūto susiduria su šiurpia realybe. Jis – vienos iš dvylikos Demonų žudikų klanų palikuonis. Jo galios ilgą laiką buvo slopinamos, siekiant pripratinti jį prie normalaus gyvenimo ir apsaugoti nuo dvasių puolimų. Apsaugos dabar neliko.

    Bet nėra viskas taip ir blogai – Yūto turi nuostabią saugotoją su uodega ir ausytėmis, demonę - katę Himari, kuri tikrai neabejinga jaunajam šeimininkui, todėl jos netrikdo ir jo alergija katėms...




    Veikėjai:

    Yūto Amakawa




    Himari



    Rinko Kuzaki



    Yūto yra vienintelis gyvas Amakavos klano palikuonis. Klanas kovojo su piktosiomis dvasiomis. Yūto perėmė super galias, tačiau iki šešiolikto gimtadienio net nenutuokė kas ir kaip. Jo tėvai mirė autoavarijoje, nuo to laiko jis buvo tik su su savo drauge Rinko. Kitaip ją vadina Amakavos Žaibo ašmenimis. Demonė – katė, ginkluota senoviniu kardu. Nuo vaikystės buvo ruošiama saugoti Yūto. Save vadina „Šeimininko kardu ir skydu“, bei yra neabejinga jaunajam šeimininkui. Labai jau berniokiškos išvaizdos mergina, nuo pat vaikystės palaikiusi Yūto. Ji padėjo jam pamiršti depresiją po tėvų mirties. Bene vienintelė jo draugė, kartu neabejinga jam.
    Shizuku




    Lizlet L Chelsie



    Kuesu Jingūji



    Demonė valdanti vandenį. Save mėgsta vadinti Loli, kokia iš tikro ir yra. Neabejinga Yūto. Kartu su Himari mėgsta trintis jo lovoje. Tikrąja to žodžio prasme demonas – puodukas. Dirba arbatos parduotuvėje ir turi žavios merginos kūną. Neabejinga Yūto. Kuesu, dar vienos demonų medžioklių giminės atstovė. Paprastai vadinama ragana. Yūto sužadėtinė. Vieninteliu juo pasitiki, bei jį myli, nors nori pašalinti jį supančias demones.

    Autoriaus reziumė:




    Naruto, Sailor-moon ir Bleach mišinys su tipiškais erotikos prieskoniais.

    Kažkokiu būdu sugebėjau pabaigti žiūrėti šį anime. Potencialas sukurtas mangos kaip ir maniau liko nepanaudotas, pabaiga ne tai, kad tipiška, tačiau greičiau juokinga su visais tais iš Naruto pasiskolintais elementais, persirenginėjimais ir happy tipo pabaiga.

    Nors vis tik tenka pripažinti, kaip ecchi jis žiūrėjosi visai neblogai (ir reikėjo man mangą skaityti). Krūtinių ir gundymo čia tikrai buvo ir gana nemažai, kaip ir šiokių tokių platesnių pervertizmo apraiškų, tačiau nieko ypatingo. Krūtinės didelės (man kyla įtarimas, kad Yuto krūtinių fetišistas, nes šiaip pantsu kiek įstrigo čia buvo mažai), yra pora lolių, devynuodegis lapinas (visi dabar krizės laiku uždarbiauja, matyt ir Kyubi pritrūko lėšų tai pasiėmė chaltūrą), mulkis ir drovuolis super duper galingas veikėjas gyvenantis su daugybe merginų po vienu stogu, vienu žodžiu, erotikai pats tas.

    Pats vystymasis, siužeto raida buvo per daug suskubinta, pagrindinė kova truko minutę ar dvi, kai tuo metu likusį laiką užėmė prisiminimai, verkšlenimas ir skambūs posakiai, derantys pasakoms. Mažoka tokiam anime, kuriame erotika neturėjo tapti pagrindine siužeto varomąja jėga, tačiau ja tapo, taip sugadinant smagų siužetą.

    Na, ką galiu pasakyti. Kaip erotika šis anime žiūrisi tikrai gana gerai, tačiau siužetas taip suspaustas, kad net baisu. Nėra pagrindinės siužeto linijos, arba ji mažai teišplėtota, finalinė kova truko rekordiškai trumpai... 4/10. Kaip erotinio tipo anime jį vertinčiau 8/10, jau vien dėl to, kad tos krūtinės gražiai susižiūrėjo. (4+8)/2=6/10, taigi mano vertinimas - 3/5. Rekomenduočiau žiūrėti tik tiems, kuriems svarbi erotika bei šiek tiek atsibodusi parodija/komedija...



    Vaizdai iš Anime:


    21
    5 (nuostabus!)
    42.86%
    9
    4
    19.05%
    4
    3
    28.57%
    6
    2
    0%
    0
    1 (Neverta dėmesio, niekalas)
    9.52%
    2
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2949

    #2
    Mažoka kaip tokiam anime, kuriame erotika nebuvo pagrindinis dalykas.
    Kaip tik erotika čia ir buvo esmė. Serialo pliusai yra papai ir Himari. Berniukas niekam tikęs kaip visada. Haremų mėgėjai gali žiūrėti drąsiai, o kitiems nerekomenduoju.

    Comment

    • amidau
      ☣☠☣







      • 2007 04 25
      • 1384

      #3
      Autorius Killerbee
      Kaip tik erotika čia ir buvo esmė. Serialo pliusai yra papai ir Himari.
      Bet ir tie papai užcenzuruoti buvo
      Dropinau po kelių epų, nepernešu tų idiotiškų super galių ir nežinia iš kur atsirandančiu blogiečių kurie puola pagrindinį veikėją, bet visada gauna malkų no pas jį apsigyvenusios papingos gražuolės kuri nežinia iš kur tą jėgą traukia...

      Comment

      • Aramis

        #4
        Autorius Killerbee
        Kaip tik erotika čia ir buvo esmė.
        Pasitaisysiu. "Anime, kuriame erotika neturėjo tapti pagrindine siužeto varomąja jėga, tačiau ja tapo, taip sugadinant smagų siužetą." Žinau, kad klaidinga remtis manga vertinant anime, tačiau taip jau man natūraliai gaunasi, ypač kai tikiesi kažko, o gauni... Gauni šabloną, kuris tinka kaip erotika ar komedija, tačiau nieko daugiau neturi.

        Autorius amidau
        Dropinau po kelių epų, nepernešu tų idiotiškų super galių ir nežinia iš kur atsirandančiu blogiečių kurie puola pagrindinį veikėją, bet visada gauna malkų no pas jį apsigyvenusios papingos gražuolės kuri nežinia iš kur tą jėgą traukia...
        Kaip čia pasakius... Pats Yuto nepėsčias, tik kad mėmė tai nenusakomas. Teoriškai jis galėjo duoti atkirtį, ką kartais mangoje ir padarydavo, na, bet anime tai jau tampa įpročiu, kad mėmė pagrindinis veikėjas, tačiau šito didžiausia problema buvo tai, kad net normaliam bučiniui nepasiryžo, tik netyčiukai. O ir tai, kad finale jis taip pat nieko neparodė. Reziumė - neturėsi ką veikt, pažiūrėk uncenzored versija dėl boobs, kurių čia neblogų yra, o į super galias dėmesio nekreipk

        Comment

        • Killerbee
          Iškrypęs dėdulė





          • 2006 12 11
          • 2949

          #5
          Autorius amidau
          Bet ir tie papai užcenzuruoti buvo
          Dropinau po kelių epų, nepernešu tų idiotiškų super galių ir nežinia iš kur atsirandančiu blogiečių kurie puola pagrindinį veikėją, bet visada gauna malkų no pas jį apsigyvenusios papingos gražuolės kuri nežinia iš kur tą jėgą traukia...
          Seniai jau nekreipiu dėmesio į cenzūra. Šeip kaip anime erotika čia buvo gan atvira. Bent jau tai gerai nes kitaip nebūtų į ką žiūrėt.

          P.S. truputis skrynų nuo manęs:

          Spoileris:
          Paskutinis pakeitimas nuo Killerbee; 2010-03-27, 21:49.

          Comment

          • Shenn
            Forumo ligonis


            • 2009 09 21
            • 544

            #6
            Artejant i pabaiga šio anime vis dažniau saves klausinejau kokio velnio aš ji dar žiuriu. Erzino tos pačios priežastys kurias paminejo Amidau. Pagrindinis herojus tikras šlepetės sinonimas. Bandžiau prisiminti iš kitu anime daugiau antipatiju sukelusi pagrindinių personažų. Nepavyko. Labiausiai kas trukde tai siužetas. Na haremuose sakysit jis ne esmė. Bet čia tos "kovos" ir šiek tiek ale "dramos" ,mano nuomone, neisipaišė i anime , manes neitikino irgi. Buvo ir pliusu ,patiko pati Himari.

            Comment

            • Gvauz
              Naras
              • 2006 11 18
              • 271

              #7
              kolkas aš didžiausią įvertinimą daviau už ecchi (kurio vos biški matės), už žiauriai lievą, silpną, idiotą pagrindinį veikėją ir už... juokingą siužetą

              Comment

              • ciombiukas
                Forumo maniakas




                • 2009 09 18
                • 470

                #8
                Visai neblogai susiziurejo man sitas anime, nors is komentaru tikejausi tikrai visiskos nesamones, bet kai pradejau ziureti pasidare visai idomu, aisku niekuo nesiskiria nuo standart haremo, bet paziureti buvo idomu. Piesimas neblogas, veikejuose persistenkta su super galiom, o del pagrindinio tai isvis tyliu.

                Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

                Comment

                • Gecas
                  Rock And Roll Child

                  • 2010 03 09
                  • 137

                  #9
                  geras anime. Linksmas siužetas, gražus piešimas, pagrindinis veikėjas tai visiškai durnas
                  Objektyvi realybė - tai paistalai, kurių atsiradimą sukelia alkoholio trūkumas kraujyje.

                  Comment

                  • Evil_of_Darknesz
                    Suicide is painless...

                    • 2006 04 09
                    • 998

                    #10
                    Omamari Himari pliusai ir minusai:
                    + Serijalo antroji pusė šiek tiek sudomino

                    - Banali pradžia ir pabaiga, erzinantys veikėjai (ypatingai protagonistas). Per daug ecchi ir fan-service, nenuosekli ir pergreitai išsirutuliojusi istorija...

                    Vertinimas 3/10

                    Comment

                    • AKUJI-SAN
                      Anime narkomanas ;-)
                      • 2008 02 16
                      • 190

                      #11
                      Jau užkniso šlepetės- daržovės-kun'ai

                      Nieko ypatingo jame nebuvo, pabaiga "lieva"

                      6.5/10

                      Comment

                      • Augis24
                        AZ rėmėjas




                        • 2009 03 29
                        • 769

                        #12
                        Love it

                        Geras ir gražus ecchi's. Labai gražiai nupiešti veikėjai, kaip ne keista- įdomi istorija
                        Spoileris:
                        turbūt vienas iš dalykų, kuris man patiko, tai, kad vaikinas "paturbino" savo saugotoją ir ji įveikė mortal enemy, o ne jis atgaivino savo powers ir būtų ištaškęs jį

                        Visai patiko openingai ir endingai. Kol kas tai pirmasis ecchi style anime, kuris man gerai susižiūrėjo ir net ramu ant širdies pasidarė, kai jis baigėsi, nes net nebenorėčiau kažkokio pratęsimo, nors gal kokia 1 ova galėtų išleist...

                        Offtopic: Žmonės, ko Jūs tikitės iš ecchi, kuriuos kuria japonai? Super storyline+combat+mystery+thriller? Come on, be papų nieko daugiau nepamatysit ir džiaukitės, kad dar tai pasiūlo

                        Comment

                        • Asteris
                          Naujokas
                          • 2013 03 28
                          • 16

                          #13
                          Pirmas mano matytas anime, vienas iš mano mėgstamiausių anime. Gaila, kad nėra antro sezono, nors manga tolį pažengus nuo anime.

                          Comment

                          Working...