Tales of Symphonia: The Animation 2007

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Aramis

    Tales of Symphonia: The Animation 2007


    テイルズ オブ シンフォニア
    (Tales of Symphonia)

    - Simfonijos pasakos -


    Režisierius: Haruo Sotozaki
    Studija: Ufotable
    Transliacija: 2007-06-08 ~ 2007-12-21
    Žanras: nuotykiai, fantazija, drama
    Panašūs anime: Tales of Symphonia: Tethe'alla-hen
    AniDB reitingas: 6.45 (626)
    Trukmė: 4 OVA x 32min.
    YouTube:
    Ending / Opening



    Aprašymas: Greta vienas kito egzistuoja du pasauliai, nenutuokiantys apie vienas kito egzistavimą. Tarp jų egzistuoja kaip ir pusiausvyra, kuri lemia, jog vienam pasauliui nykstant, kitas atsigauna ir atvirkščiai. Prieš pasaulio žūtį išrenkamas žmogus, pavadinamas labai originaliu "išrinktojo" vardu. Jam lemta pradėti pasaulio atgimimą.

    Šį kartą tokia išrinktąja tapo Collete Brunell. Kartu su draugais ji išsirengė į kelionę pilną išbandymų, su tikslu tapti angelu ir išgelbėti pasaulį, kuriame gyvena jos mylimas žmogus.





    Veikėjai:



    Lloyd Irving




    Colette Brunel




    Genis Sage




    Našlaitis, įvaikintas žmogaus, panašaus į trolį. Yra neabejingas Colettei. Kaunasi pasitelkdamas du kardus, be to, turi stebuklingą brangakmenį, kurį medžioja visi kas tik netingi.
    Šventiko dukra, išrinktoji atgaivinti pasaulį. Myli Lloidą, dėl jo pasiryžo tapti angelu ir gelbėti pasaulį. Geraširdė bei nerangi mergina, dėl meilės aukojanti viską.
    Lloido bendraklasis bei geras draugas, kartu leidęsis į kelionę siekdamas apsaugoti tiek Lloidą tiek Collete nuo kelionės pavojų. Jo sesuo taip pat keliauja su jais.

    Kratos Aurion




    Refill Sage




    Sheena Fujibayashi




    Paslaptingas karžygys, šventikų nusamdytas lydėti išrinktąją. Kovoje yra beveik neįveikiamas. Prižiūri ir auklėja Lloidą.
    Visų trijų vaikų mokytoja. Gana galinga burtininkė. Ji ir Kratos buvo originalūs komandos lydėjusios "išrinktąją" nariai, vienu du, kas rodo jos sugebėjimų dydį.
    Šita veikėja tai man pačiam paslaptis. Geraširdė žudikė. Dar ir tokių dyvų būna. Vėliau bus vegetarai vampyrai ir pan. Kovoja stebuklingų kortų pagalba.



    Autoriaus reziumė:



    Ir ką gi galiu pasakyti apibendrintai. Veltui praleidau 4 * 32 minutes. Geriau galėjau pamiegoti. Kodėl?

    Visų pirma kas krenta į akis, tai siužeto nebuvimas, arba menkas jo plėtojimas. Priežastiniai ryšiai irgi neegzistuoja. Viskas vyksta tik dėl pasaulio išgelbėjimo, staiga ima dygti visokių organizacijų kurios tai geros, tai blogos, toks jausmas, jog tai turėtų sustiprinti siužetą. Nė velnio. Toks vystymasis grynai pritemptas.

    Veikėjai visiškai neevoliucionuoja, jų emocijos nesikeičia per visas serijas. Paskutinėje OVA'oje tarsi bombą numeta vieną netikėtumą... Kaip 4 OVA'oms kaip ir mažoka... Kovų irgi nerasta, viskas parodoma kai priešininkas jau "partiestas".

    Na, dar gelbsti kūrinį jo piešimas, viduramžiška atmosfera, bei muzika. Tik ne OP ir ED, jos mano nuomone siaubingos. Tačiau savaime aišku to negana... O ir "išrinktosios dainavimo tikriausiai niekas neatpirks. Nesinchronizuoti judesiai su įgarsinimu, nelabai dainingas balsas...

    Na, nežinau kaip jį bevertinti. Atmosfera gal ir puiki, bet per visas siūles anime braška... O dar turi tęsinį, kurio tikrai nežiūrėsiu. 1/5, vien už atmosferą. Kitu atveju 0 būtų. Rekomenduoti jį galėčiau tik tiems, kam patinka pasakos be galo ir be jokio tikslo bei gilinimosi į jausmus...



    Vaizdai iš anime:




    3
    5: (Nuostabus!)
    0%
    0
    4
    66.67%
    2
    3
    0%
    0
    2
    0%
    0
    1: (Šlamštas!)
    33.33%
    1
  • Krad
    It's time to spy


    • 2007 03 24
    • 585

    #2
    Tales of Symphonia: The Animation 2007

    iš esmės - nieko gero anime... kažkaip pražiūrėjau tas 4 serijas ir jokie nei blogi, nei geri jausmai nesukilo.
    Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2010-02-27, 23:24.
    Guns make you stupid, but duct tape makes you smart.

    Comment

    • Miesto_Druidas
      the journeyman



      • 2010 08 17
      • 1691

      #3
      Nėra šis anime blogas žinant kad sukurtas pagal RPG žaidimą, tai pirmam sezone labai jaučiasi, kai viskas užrushint'a ir istorija pakankamai standartinė, nes tos 4 OVA'os sukurtos pagal žaidimo pradžią. Antras sezonas Tethealla-hen, kur kas geresnis, didesnis dėmesys veikėjams, mažiau skubama, tad iš mano pusės jis visai rekomenduotinas net ir nežaidusiems žaidimo (na aš bent nežaidęs), su sąlygą jei išeis iškentėti palyginti nuobodų pirmą sezoną.

      Comment

      Working...