Sora no Otoshimono & OVA & 2 sezonas

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • amidau
    ☣☠☣







    • 2007 04 25
    • 1384

    Sora no Otoshimono & OVA & 2 sezonas


    Sora no Otoshimono
    そらのおとしもの


    Istorijos autorius: Suu Minazuki
    Režisierius: Hisashi Saito
    Studijos: AIC A.S.T.A.
    Žanrai: Komedija, Ecchi, Fantastika, Romantika
    Transliacija: nuo 2009-10-04 iki 2009-12-27
    Trukmė: 13 TV x 24 min.
    AniDB reitingas: 6.95 (48)
    ANN reitingas: 7.53 (1619)
    MAL reitingas: 7.81 (2538)

    YouTube resursai:
    OP || ED: 01, 02, 03, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12, 13

    Papildoma Info:


    Sakurai Tomoki normalus moksleivis, gyvena jis sau ramiai vadovaudamasis savo moto "Normalu yra geriausia". Taigi Tomoki tarsi normalumo įsikūnijimas, na gal išskyrus menkutę smulkmeną, jis nuolat sapnuoją tą patį sapną apie merginą kurios veido jis niekaip neprisimena, bei kuri sapno pabaigoje nuskrenda su angelo sparnais, o atsibunda ji visas apsiašarojęs. Bet Tomoki į šiuos sapnus nekreipia dėmesio ir vadovaudamasis savo moto, gyvena normalų gyvenimą... Tačiau vieną dieną jo normaliam gyvenimui ateina galas, kadangi iš dangaus ima kristi angelai...





    Piešimas tikrai gražus, viskas perteikta kruoščiai, bei šiuolaikiškai. Aplinkos atrodo įtikinimai, be detaliai, matosi įvairūs daiktai pagyvinantys matomą buitį. Veikėjų vaizdavime pasireiškia trys stiliai. Pirmasis tai normalus piešimas, t.y. veikėjai atrodo taip kaip ir turi atrodyti. Antrasis “chibiškasis” šiuo stiliumi dažniausiai vaizduojami Tomokis bei Ikaros, jie tarsi sumažėja ir suapvalėja, toks vaizdavimas labai pagyvina bendrą vaizdą. Trečiasis ir pats rečiausias tai super su detalizuotas piešimas, ypač išryškėja veikėjų veido bruožai šiek tiek primena bishounen žanro anime piešimo stilių.

    Garso takelis, kaip tokio žanro anime tikrai anime netgi labai geras, skamba šiuolaikiškas ir puikiai deranti muzika. OP gana paprastas, bet įdomus ir pakankamai originalus, nors neparodo kažko labai įspūdingo, tačiau viskas perteikta mielai bei intuityviai todėl žiūrisi labai gerai, skamba pakankamai energinga j-pop stiliaus muzika. ED’ai labai didelis šio anime pliusas, kadangi kiekviename jis vis kitos ir ne taip kaip kartais būna kad parodo to epo santrumpą, čia skambant vis kitai muzikai, parodoma koks nors teminis klipukas, atitinkantis serijoje vykusius įvykius. Įgarsinimas be priekaištų, veikėjų balsai skamba jaunatviškai, bei įtikinamai, kaip ir turėtų būti.

    Veikėjų daug maž atitinka žanro tendencijas, yra smurtaujanti mergina, kuri naudoja “rankos-kirvio” techniką, viską labai pagyvina kai toji jos technika pademonstruojama atskirai, pavyzdžiui parodoma kaip karatistas tokiu pat smūgiu nukerta alaus butelio kaklelį, tokie vaizdeliai kartais tikrai sukelia užjaustą Tomokiui, nes jis išties nuolat rizikuoja gyvybe.





    Tomokis kaip jau minėjau ramaus gyvenimo šalininkas, tačiau yra ir kita jo pusė, jis tikras pervertas fetišistas, bet nuo to mums tik geriau kadangi turime kur akis paganyti ^_^, taip pat kai reikia jis gali būt ir tikru džentelmenu. Mokyklos prezidentė žiauriai keistas “padaras” nuolat geros nuotaikos, nors kur čia nebūsi geros nuotaikos, kai esi jakudzų klano galvos dukra, taip sakant jai viskas dzin su okiu užnugariu. Visažinis, ekstremalas pilkais plaukais tai pat labai keistas “padaras”, net nežinau kaip jį apibūdint... Ikaros velniškai miela angelroidė liūdnu veidu, su didele krūtine, garantuoju, kad taip ir lauksite kol ji nusišypsos. Nyph dar viena angelroidė, tačiau miela tikrai ne visada, bet atsižvelgiant į jos praeitį tai visiškai suprantama.

    Apibendrinimas: duodu 9/10 su minusu, kadangi pabaiga šiek tiek per greita, minimum noriu dar bent kelių OVA’ų. Puikus piešimas, spalvingi personažai, puiki nuotaika, bei šioks toks krislelis dramos garantuoja puikų laiko praleidimą su šiuo anime. Žinoma sakysite, kad vėl ta pati „dainelė“ su vaikinu ir iš neaišku kur atsiradusia mergina, ir jūs busite beveik teisūs pradžia tokia ir yra, o toliau viskas kitaip. Taigi jei jums patiko DearS bei ToLoveRu tai drąsiai galite žiūrėti ir šį anime, čia rasite kažką jau matyto tačiau taip pat ir daug naujo... Vien ko verti tokie vaizdai, kaip į šiltus kraštus, it paukščiai, išskrendantys pantsai : D









    Sora no Otoshimono OVA
    そらのおとしもの


    Režisierius: Hisashi Saito
    Studija: AIC A.S.T.A.
    Žanrai: Komedija, Ecchi, Fantastika, Romantika
    Premjera: 2010-09-09
    Trukmė: 1 OVA x 25 min.
    AniDB reitingas: 7.22 (235)
    ANN reitingas: 8.17 (26)
    MAL reitingas: 7.78 (2973)
    YouTube resursai:
    OP

    Papildoma Info:


    Veiksmas vyksta tarp pirmo ir antro sezonų, tai tiesiog eilinis epas skirtas priminti žiūrovams prieš antrąjį sezoną, apie ką šis anime. Tiek piešimas tiek garso takelis tokie patys, tik ED kitoks, nors tai tiesiog tik epo pabaiga kur groja muzika ir eina kreditai. Ši OVA turėtų patikti ecchi mėgėjams, kadangi Tomokis visą OVA nuoširdžiai stengiasi pamatyti kuo daugiau apsinuoginusių merginų, o tuo pačiu tai matome ir męs. Pabaigoje pridėtas traileris kaip ir duoda šiokia tokią įžangą į antrajį sezoną, tačiau vistiek tai tiesiog eilinis epas. Taigi jei patiko pirmasis sezonas būtina pažiūrėti ir šią OVA. Duodu 9/10, kaip ir pirmam sezonui.









    Sora no Otoshimono: Forte
    そらのおとしものf(フォルテ)


    Režisierius: Hisashi Saito
    Studija: AIC A.S.T.A.
    Žanrai: Komedija, Ecchi, Fantastika, Romantika
    Transliacija: nuo 2010-10-01 iki 2010-12-18
    Trukmė: 12 TV x 24 min.
    AniDB reitingas: 7.37 (37)
    ANN reitingas: 8.09 (2893)
    MAL reitingas: 7.62 (212)

    YouTube resursai:
    OP: 1, 2 || ED: 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10, 11, 12

    Papildoma Info:


    Antrasis Sora no Otoshimono sezonas, istorija tęsia pirmo sezone pradėtą istoriją. Kaip jau turbūt pastebėjote iš koverio atsiranda dar nauja angelroidė, taip dar labiau sujaukdama jau neberamų Tomokio gyvenimą. Piešimas išliko toks pat, tiesa šiek tiek trikdė dėl cenzūros uždėti spinduliai, tačiau jų čia vos keletas, nes Sora no Otoshimono niekad nebuvo hardcorinio ecchi anime, bet nereikia gąsdintis nes papų ir pantsų čia tikrai netrūksta. Garso takelis kaip ir anksčiau niekuo neišsiskiria. Pirmasis OP labai maloniai nustebino, nes jis parodijuoja pirmo sezono OP. Antras OP išlaiko pirmo sezono tradicijas ir tiesiog pristato veikėjus,bei jų ryšius. Endingai dideliam mano džiaugsmui visi iki vieno skirtingi,kiekvienas iš jų atspindi ar pratęsia serijos įvykius. Istorija kaip ir anksčiau tiesiog vystosi apie kasdieninį veikėjų gyvenimą, kerts nuo karto įterbdama pagrindinės istorijos įvykius. Šiame sezone ypač išryškėjo parodijos elementai, kurie neretai perauga iki gan neblogo absurdo. Pvz.: vienam epe iš paprasto mokyklos sniego mūšio greit išsivystė senovės Japonijos samurajų mūšių,su generolais, mūšio strategijų aptarimais ir netgi tradicine apranga. Taigi duodu 9/10, dėl per trumpos pabaigos, nuoširdžiai noriu daugiau serijų.




    34
    5
    0%
    15
    4
    0%
    11
    3
    0%
    4
    2
    0%
    3
    1
    0%
    1
  • Marvelous
    Naujokas
    • 2009 11 02
    • 0

    #2
    Geras aprasymas kaip ir geras anime laukiam antro sezono, nes manga dar tesiasi toliau, ir neisaiskino dar daug dalyku

    Comment

    • Sable
      The Hitchhiker





      • 2005 03 11
      • 1530

      #3
      Autorius amidau
      Vien ko verti tokie vaizdai, kaip į šiltus kraštus, it paukščiai išskrendantys, pantsai
      Vienintelis dalykas, kuris pasirodė maždaug juokingas. Kitkas kažkaip pernelyg lėkšta ir tas lėkštumas išvystytas iki absurdiško lygio. Chibi stiliaus piešimas (ypač pagrindinio veikėjo, kai jis elgiasi kaip degradas) užkniso juodai. 2/5 manau pakanka. Ecchis ir actionas manęs čia toli gražu nežavi.

      Comment

      • mindzze
        Forumo vilkas

        • 2007 05 18
        • 375

        #4
        Iš anime tokių pačių žanru , šita išvemta kopija blogiausia. Neskaitant , kad pagrindinis veikėjas daunas, bet jau jo nuogo chibi vaizdavimas viska užmušė... Duodu 2 balus už neblogas ecchi dalis.

        Comment

        • Augis24
          AZ rėmėjas




          • 2009 03 29
          • 769

          #5
          Super!

          Šitas anime man labai patiko, viski personažai, flying pants ir įdomi istorija piešimas labai patiko, echii'o buvo daug, dramos taip pat, romantika ir komedija liejosi per kraštus ir viskas labai derinosi, na tiesiog tikrai vienas iš geresnių tokio žanro anime. Duodu 10/10 | 5/5, tikrai nepraleidau laiko veltui ir buvo nenuobodu žiūrėt net akimirkai, bet dar norėčiau bent jau kelių ovų, tada būtu nerealu ir turbūt net tobula

          Comment

          • ciombiukas
            Forumo maniakas




            • 2009 09 18
            • 470

            #6
            Jo ka galiu pasakyti, net nezinau, tikrai nesuzavejo, standartinis haremas tik dar blogiau. Pora vietu buvo neblogu, bet visa kita tikrai neverta demesio.

            Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

            Comment

            • zeke
              trust me i'm engineer

              • 2009 01 02
              • 392

              #7
              Aprašymas viliojantis reiks šiandien pabandyt pažiureti.

              Katik pabaigiau žiurėti. Anime puikus tik pabaiga pasirodė neišbaigta kažkokia, manau reikėtu antro sezono arba dar bent vienos ovos.
              Paskutinis pakeitimas nuo zeke; 2010-01-09, 20:22.
              S_T

              Comment

              • Killerbee
                Iškrypęs dėdulė





                • 2006 12 11
                • 2949

                #8
                Kaip haremas niekam tikęs, bet kaip komedija galima žiūrėti. Aišku jeigu jus skrendantys/sprogstantys triūsikai ir dainelė apie spenelius juokina... -3 balai už mušamą berniuką, banalumą, nuobodoką vidurį ir persistengimą su chibi formomis. Nei ova nei antro sezono nereikia. Ir taip viskas su šituo anime yra aišku.

                Comment

                • AKUJI-SAN
                  Anime narkomanas ;-)
                  • 2008 02 16
                  • 190

                  #9
                  Trečdalis haremo, dramos lašelis, ketvirtis veiksmo - o visa kita - ecchi Būtų puikus viraliukas(aka animukas), TAČIAU: ....

                  Chibi vaizdavimas Kartais vietoje buvo, tačiau užkniso juodai, nes buvo ryškiai Per Daug naudojamas. Merga karatistė - šiaip kažkokia puskvailė, išorė graži, bet vidus tikrai ne medum kvepia.


                  Aplamai paėmus uždirba 7/10. Tie, kuriems patinka ecchi - peržiūrės

                  P.S. Ir man atrodo, kad čia dar ne pabaiga. Na, gal nebus kaip su Dears.

                  Comment

                  • Aramis

                    #10
                    Sora no Otoshimono

                    Na, iš esmės pastebėjau, kad Amidau aprašyti anime man 99.99% patinka, bet tikriausiai ne dėl tų pačių priežasčių.

                    [picborder="left"]http://www.instantz.net/uploads/sora_no_otoshimono.jpg[/picborder]Šis irgi ne išimtis. Daviau jam penkis balus. Už ką? Už gražų OST, gražias mergaites su sparnais, migruojančius ir sprogstančius pantsu, Naują pasaulį, gražų piešimą ir originalią idėją sukurti robotus-angelus. Bent jau man tai naujiena rodos, taigi nesiruošiu su niekuo dėl šių teiginių diskutuoti.

                    Na, visų pirma įsiminė OST, taip pat puikiai parinkti šio anime garsintojai. OP/ED nieko naujo, bet tai ir žavi savo paprastumu. Nesistengta išpūsti vieną anime dalį, todėl jos visos puikiai įsidėmi. Ypač iš ost patiko daina, atlikta per koncertą (Ne, tikrai ne apie spenelius) - Falling down. OP berods nesikeitė visas 13 serijų, todėl pamažu visai į jį įsijaučiau. Na o ED, nenorėdamas ilgai laukti kol jie baigsis, perjunginėjau neklausydamas nė kiek, antrą kartą žiūrėdamas būtinai perklausysiu likusiuosius.

                    Veikėjai tai patys įvairiausi, kiekvienas ras sau tinkamą. Vaikinas neslepiantis savo ištvirkimo ir demonstruojantis jį visomis progomis; Mergaitė be praeities, nukritusi iš dangaus; Mergaitė - karatistė, kiekviena proga auklėjanti žiauriuoju būdu mūsų herojų; Mergina - mafijos boso dukra, linkusi į žiaurumą. Tikras fanservisas, tačiau tai nereiškia, jog tai blogis, kuris nevertas dėmesio. Aišku, gilių minčių čia nerasite, bent jau apie pasaulio ekologijos naudą. Amžinosios vertybės kaip ir visada, meilė, draugystė ir ištikimybė. Nors vieną temą visgi gal ir užkliudė - manipuliaciją žmonėmis, kaip tai daroma. Ir man to tikrai pakako, ir todėl mane tai nustebino gerąja prasme.

                    Siužetas. Verkite, kiek norite, bet nėra kūrinio be siužeto. Šiame irgi buvo. Gal ir ne šedevras, tačiau visai smagus.

                    Piešimas. Daug chibi vaizdelių, na ir nepasakyčiau, kad visada vietoje. Jais maskuojamas pagrindinio veikėjo pervertiškumas. Aplinkos gražios, kovos veiksmai ĮSPŪDINGI, ypač pagrindinės dvikovos. Veikėjai detalūs, tačiau angeloidams pritrūko šiek tiek ekspresijos, na nors tokia mintis ir buvo...

                    Na ir mano rezultatas - 9/10, 5/5, todėl kad negaliu tam pasakyti NE, ir nemanau, kad kada galėsiu.

                    Spoileris:
                    Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2010-01-13, 19:14.

                    Comment

                    • Mendeks
                      Rimtas forumo narys
                      • 2008 01 21
                      • 117

                      #11
                      Čia tai idumus kūrinukas patiko ir istorija ir piešimas ir patys personažai

                      Comment

                      • demoniacman666
                        Forumo vilkas

                        • 2008 04 16
                        • 370

                        #12
                        Niekuo neissiskiriantis anime. Eilinis haremas su standartiniu piesimu, OST ir netgi istorija jau kazkur matyta. Pagr veikejas eilinis pervas slepete - kunas, kaip ir daugumoi haremu. Bet gan smagiai susiziurejo todel 4/5

                        Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

                        Comment

                        • slicKrox
                          Catching some Zzzzs...




                          • 2012 08 01
                          • 2161

                          #13
                          Autorius Sable
                          Autorius amidau
                          Vien ko verti tokie vaizdai, kaip į šiltus kraštus, it paukščiai išskrendantys, pantsai
                          Vienintelis dalykas, kuris pasirodė maždaug juokingas. Kitkas kažkaip pernelyg lėkšta ir tas lėkštumas išvystytas iki absurdiško lygio. Chibi stiliaus piešimas (ypač pagrindinio veikėjo, kai jis elgiasi kaip degradas) užkniso juodai. 2/5 manau pakanka. Ecchis ir actionas manęs čia toli gražu nežavi.Vienintelis dalykas, kuris pasirodė maždaug juokingas. Kitkas kažkaip pernelyg lėkšta ir tas lėkštumas išvystytas iki absurdiško lygio. Chibi stiliaus piešimas (ypač pagrindinio veikėjo, kai jis elgiasi kaip degradas) užkniso juodai. 2/5 manau pakanka. Ecchis ir actionas manęs čia toli gražu nežavi.
                          100% antinu Sable. Ar tik man vienam šis anime - nuvalkiota, pigi ir skysta anime CHOBITS kopija? Netgi nepasikuklino vos ne identišką tiek vizualiai tiek charakterio bruožais padaryti tą angelą. 50% apie triusikėlius, likusioji dalis net pats nenutuokiu apie ką. Nežinau ar verkti, ar juoktis dėl to, tačiau 2-3 serijos su skraidančiais ir sproginėjančiais pantsu tikrai pralinksmino ir nustebino, o viskas kitkas...
                          Paskutinis pakeitimas nuo slicKrox; 2010-03-19, 16:25.

                          Comment

                          • amidau
                            ☣☠☣







                            • 2007 04 25
                            • 1384

                            #14
                            Paaiškėjo, bus šio anime filmas... daugiau informacijos čia

                            Comment

                            • amidau
                              ☣☠☣







                              • 2007 04 25
                              • 1384

                              #15
                              Aprašymas papildytas OVA ir antru sezonu.

                              Dabar laukiam Filmo

                              Comment

                              Working...