Kampfer

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2949

    Kampfer

    Kampfer


    Režisierius: Yasuhiro Kuroda
    Studija: Nomad
    Žanrai: nuotykiai, komedija, erotika, haremas
    Transliacija: 02.10.2009 - 18.12.2009
    AniDB reitingas: 7.21
    Trukmė: TV 12 ser. x 25 min.

    Opening / Ending / AMV


    Aprašymas: Natsuru susapnavo košmarą kuriame jis buvo mergaitė, kurią kita mergaitė norėjo užmušti. Ne bet kaip, o su dideliu pistoletu. Deja, realybė buvo dar baisesnė. Berniukas dabar yra kampferis, tiksliau kampferė, nes kovinė "būsena" yra tokia. O mergaitė tai tikrai gražuolė, su dideliais buferiais ir visais kitais atributais. Jei Natsuru-berniukas populiarumu pasigirti negalėjo tai Natsuru-mergaitė tampa geidžiama visų, ir berniukų ir mergaičių. Tarp gerbėjų yra ir Kaede, kurią mūsų "hermafroditas" myli jau velnias žino kiek metų. Būtų puiku, bet Kaede myli jo mergiotišką ir netikrą būseną. Va tokia dilema. Ką jau padarysi, jei Natsuru pirmoji ir didžioji meilė yra lesbietė... Maža to yra dar kampferiški reikalai. Neaišku kodėl, bet kovoti reikia. Gyvenimo nepalengvina ir gerbėjos, o klasės seniūnė su kompanija turi net ir verslo planą. Taigi, žaidimas prasideda. Tikėkimės, kad nei vienas gyvūnėlis nenukentės...^^


    Didžiausias serialo minusas, kaip jau įprasta žanrui, yra berniukas, kuris savo kvailumu ir drovumu drąsiai gali konkuruoti su liūdnai pagarsėjusiu Kanokon herojumi. Man buvo gaila mergaičių, ypač prezidentės. Nors imk ir į snukį duok. Be abejonės mergiotiška forma jam tiko labiau. Labai jau natūraliai atrodė.^^ Užtat mergaitės čia įdomesnės. Tik jos šį serialą ir gelbėja.



    Mano favoritės buvo dvi - Shizuku ir Akane. Man visada patiko stiprios, drąsios ir, atleiskit už barbarizmą, naglos mergaitės. Akane mane sužavėjo savo patvirkusiu drovumu. Gan keistas derinys, tiesa? Pats serialas yra tipinis žanro atstovas, bet ne be "cinkelio". Pirmiausia į akis krenta keistas haremo ir yuri mišinys. Pati idėja buvo nebloga, bet išpildymas silpnokas. Truputi įdomesnė buvo nebent antra serialo pusė, kai ir siužetas truputi pajudėjo ir mergaitės rimčiau priekabiauti pradėjo. Nupiešta gan gražiai. Humoras neblogas, yra ir mano taip mėgstamų parodijos elementų. Pakanka ir visokių ištvirkimų ir erotikos. Ypač patiko frazė "Oi, aš jau sudrėkau!".^^ Įdomi idėja buvo ir su anti-kawainais žaisliukais.
    Žemą istorijos lygį puikiai iliustruoja paskutinė serija. Aš gerai supratau, kad net 12 serijų formatas šitam anime buvo per didelis ir kūrėjai, neturėdami ką parodyti, tiesiog įkišo filerį aka seriją ne į temą?

    Reziumė: Jei Kampfer būčiau žiūrėjęs prieš porą metų tai gal ir duočiau gerą įvertinimą, bet dabar šis anime gauna 6. Normalios istorijos nėra, berniukas užknisa, o vien tik už papus daugiau duoti ranka nekyla. Ypač po Princess Lover!, kuris yra irgi su trūkumais, bet lenkia Kampfer pagal visus parametrus.


    Žiūrėti tik žanro mėgėjams arba norintiems atsipalaiduoti. Smegenys ilsisi, tam tikri organai dirginasi ir to kartais užtenka.

    29
    5
    41.38%
    12
    4
    31.03%
    9
    3
    20.69%
    6
    2
    3.45%
    1
    1
    3.45%
    1
  • Aivaras
    ką tu?

    • 2008 09 10
    • 358

    #2
    Yes, yes, yes, yes!Pagaliau ecchi haremas ; DDD
    ačiū, Killerbee.

    Comment

    • Sable
      The Hitchhiker





      • 2005 03 11
      • 1530

      #3
      Na, kaip ir sakė, antra pusė visai fun, ypač veiksmas su Shizuku. Bet kam reikėjo tos vaikystės draugės, kur pirmą pusę serialo bastėsi po pasaulį, o po to taip ir neparodė normalaus dėmėsio jai Pabaiga
      Spoileris:
      sux big time

      Comment

      • Marvelous
        Naujokas
        • 2009 11 02
        • 0

        #4
        Atsiprasau kad uzduodu toki klausima bet pasakykit cia yuri harem ar norml harem? Nes pazejau myanimelist tai ten visi main charai mergos =.=

        Comment

        • Killerbee
          Iškrypęs dėdulė





          • 2006 12 11
          • 2949

          #5
          Autorius Marvelous
          Atsiprasau kad uzduodu toki klausima bet pasakykit cia yuri harem ar norml harem? Nes pazejau myanimelist tai ten visi main charai mergos =.=
          Kažkas per vidurį.....

          Comment

          • Marvelous
            Naujokas
            • 2009 11 02
            • 0

            #6
            Ok tada downloadinu ir beto kas galit imeskit i linkomanija dar pora seriju truksta =] nes tik 10imestu =]] ps geras aprasymas =] dq

            Comment

            • amidau
              ☣☠☣







              • 2007 04 25
              • 1384

              #7
              Killerbee kaip visada greitas
              Viso nepažiūrėjau, liko keli epai, lauku lt subu...
              Patį anime žiūrėti tikrai galima, kadangi visai nebloga komedija iš jo gaunasi, bet viska gadina piešimas, vietom net gana durnų klaidų pasirodo, gerai kad per daug ecchio čia nėra nes išvis žiūrėt nesinorėtų... Patiko tos akiniuotos fantazijos, nedažnai tokia perverte pamatysi

              Comment

              • Red_Elf
                pandų karai :D


                • 2009 05 07
                • 1115

                #8
                pabaigiau jį žiurėt ir suprantu, kad po kelių savaičių beveik nieko nebeprisiminsiu, nebent tos keistus pliušinius gyvūnėlius anime labai tiko atsipalaidavimui ir šiaip smegenim pailsint, nupieštas gan gražiai, nieko per daug neprikiši, muzika pakenčiama, siužetas... nekalbėkim apie jį. Charakteriai 50/50, vaikystės draugė totaliai ne į temą gaunas, Kaede pradžioje visai nieko pasirodė, bet pabaigoj ir patyliu ištikro labiausiai vykus Shizuku, tokia krūta ir nagla, kad jos negalima nemylėt
                nekreipdama dėmesio į didžiumą trūkumų būčiau davus 7, na bet po paskutinės serijos likau išsižiojus... kas per nesamonė silpnas 6

                Comment

                • IVXXX
                  Let's do a barrel roll!
                  • 2008 03 07
                  • 8

                  #9
                  Siuzetas/istorija - nera
                  Geras muzikinis takelis - nera
                  Kraujas - nera
                  Saunios kovos scenos - nera
                  Geri bajeriai - kaip ir nera
                  X faktorius - nera

                  1/5 YAY!
                  I want to go on a date! We'll play MMORPGs all night long! And then I want you to confess your love to me by saying 'let's grind together, baby!

                  Comment

                  • Maverick
                    Naujokas
                    • 2009 11 18
                    • 6

                    #10
                    nu nzn siap pradzia man labai patiko ir uzkabino ziuredavau vien del Shizuku idomus asmuo man pasirode del bairiu neturiu priekaistu kas nesuprasdavo tikriausiai neturi humoro jausmo, siuzetas man pasirode savotiskas galejo buti truputi daugiau kovu nes per visas anime gali ant dvieju ranku suskaiciuoti kiek buvo kovu.Piesimas man labai patiko negaliu prikipti tikrai savotiskai idomus nors man bet galejo geriau atskleisti echi nes trututi ten truko.dar patiko Akane nes jos minti visai kaskur kitur budavo ir netai viska suprasdavo, o kaip transformuodavosi jos visos emocijos galima pasakyi islysdavo. Na sitam anime duodu 4 nes pabaiga man pasirode tragiska ir visa anime man sugadino tikrai nesitikejau tokios nesamoningos pabaigos galiu pasakyti, kad man sitas anime baigisi ties 11ep.

                    Comment

                    • Ozis

                      #11
                      Zvelgiant nevisai pavirsutiniskai, bet ir nesigilinant per daug i pateikiamus atsakymus, animo mintis atrodo visai nebloga. Siek tiek primine Ikkitousen - skirtingi zmones kovoja vieni su kitais bala zino del ko. Ikkitousen'o "bala" buvo rimta ir paskutino velesni susidomejima backgroundu, o vat Kampfer "bala" yra tokia skysta, kad ... ner zodziu. Visgi buciau linkes rasyti gera pazymi (nes paskutines kelios serijos buvo labai geros), jei butu islaikytas geras tempas iki pat galo, bet paskutine serija totali lempa. 6.5/10=3/5.

                      Comment

                      • Aramis

                        #12
                        Autorius Killerbee
                        Žemą istorijos lygį puikiai iliustruoja paskutinė serija. Aš gerai supratau, kad net 12 serijų formatas šitam anime buvo per didelis ir kūrėjai, neturėdami ką parodyti, tiesiog įkišo filerį aka seriją ne į temą?
                        Na taip, gal visų pirma nesileisdamas į ilgas kalbas pasakysiu, jog siužeto trūkumo šiam anime tikrai neprikiši. Dvylika serijų jam buvo tikrai mažoka, dvyliktąją dar išmetant dėl kažkokio nesąmoningo sprendimo baigti kovą per vieną seriją.
                        Istorija savo esybe primena tą patį "Princess lover" (kovos ten tikrai nebuvo kur kas rimtesnės, o meilė ir teisingumas per daug abstraktu jog tai laikyti priežastimi ar siužeto varomąja jėga).
                        Šis anime - Sailor Moon versija berniukams. Krūtinės, standūs užpakaliukai besiglaustantys tiek tarpusavyje, tiek apie berniuką. Dar tos transformacijos, taip ir laukiau šūkio "už tiesą ir teisingumą" arba "Nubausiu jus Mėnulio vardu". Bet iš esmės, man patiko, jaučiu tokioms nesąmonėms nostalgiją, ką manyčiau turėtų jausti kiekvienas vyras matantis ilgas kojas kilojančią merginą. 5/5.
                        Siužetas. Tas dalykas mane ir sužavėjo. Tai vienas iš tų anime, kurio vingiai mane nustebino. Pagrindinis blogietis buvo netikėtas, įtariau bet ką, tik ne jį, todėl atomazginėse serijose sėdėjau atvėpęs žandikaulį. Skleidimas viso veiksmo buvo žiauriai suspaustas, todėl nespėta atskleisti kai kurių charakterių. M+M tematika tikrai kažkas naujo, tiksliau pati idėja aprengti vaikiną mergina paliekant tuos pačius prisiminimus ir mąstymą. Juk visiškai logiška mintis "į kurį tualetą man eiti?".
                        Kova dėl berniuko, kaip jau japonams įprasta vyko visu smarkumu, su sunkiąja artilerija ir visais kitais pliusais. O vaikinukas... Jo tipas šiam anime buvo pats tas. Toks mėmė, tačiau smagu žiūrėti, kaip dėl tokio atvėpėlio stengiasi merginos. Aišku galėjo jam Dievas duoti truputį daugiau proto, jog bent suprastų tai, kas vyksta. O dabar, maždaug "Einam į pasimatymą", o jis "Aha, čia matyt pasalą rengiam". Na atleiskite. Ai, o dėl jo "mėmiškumo". Tai pliusas, ir manyčiau gana didelis. Mergaitės kovoja tarpusavyje dėl jo, na, o jis kaip koks princas. Na, kaip kad Princess lover, tik ten per daug jau tas vaikinas drąsus buvo...
                        Na, piešimas aišku detalus, garsintojų neminėsiu, nes rus garsinimu žiūrėjau (Slic, it's your fault!), garso takelis neįsiminė.
                        Aha, dėl serijų. Galėjo jų ir daugiau būti, tada bent jau būtų galima įsijausti.
                        Taigi, oponuodamas šiuo atžvilgiu Kilerbee (nieko asmeniško, tiesiog šį kartą manau, jog verta dvi nuomones išgirsti), rašau 8/10, jau vien pačios idėjos, įdomaus siužeto vingių ir niekam tikusios pabaigos...
                        Na, ir šiaip, noriu tokios merginos kaip prezidentė, kitąmet galite padovanoti per Kalėdas, kad ir nepakuotą

                        Comment

                        • Toxiz
                          Naujokas

                          • 2009 10 25
                          • 13

                          #13
                          seip smagu buvo paziuret toks linksmas bet galas jau tai dieve tu mano...

                          Comment

                          • AntisLT
                            So...What's up ?

                            • 2009 12 11
                            • 12

                            #14
                            Gale viska sugadino... 3/5

                            Comment

                            • Killerbee
                              Iškrypęs dėdulė





                              • 2006 12 11
                              • 2949

                              #15
                              Autorius pilkasis_kardinolas
                              Siužetas. Tas dalykas mane ir sužavėjo.
                              Nugriuviau nuo fotelio. Tada pažiūrėk Sekirei, jo siužetas tau pasirodys genialus.
                              M+M tematika tikrai kažkas naujo, tiksliau pati idėja aprengti vaikiną mergina paliekant tuos pačius prisiminimus ir mąstymą. Juk visiškai logiška mintis "į kurį tualetą man eiti?".
                              Idėja buvo gera, bet potencialas taip ir liko neišnaudotas. Mat transformacijos metu pasikeisdavo ne tik kūnas, bet ir smegenys. Arba ne, pas jis ir šeip buvo prijaučiantis transvestitams.
                              Kova dėl berniuko, kaip jau japonams įprasta vyko visu smarkumu, su sunkiąja artilerija ir visais kitais pliusais. O vaikinukas... Jo tipas šiam anime buvo pats tas. Toks mėmė, tačiau smagu žiūrėti, kaip dėl tokio atvėpėlio stengiasi merginos. Aišku galėjo jam Dievas duoti truputį daugiau proto, jog bent suprastų tai, kas vyksta. O dabar, maždaug "Einam į pasimatymą", o jis "Aha, čia matyt pasalą rengiam". Na atleiskite. Ai, o dėl jo "mėmiškumo". Tai pliusas, ir manyčiau gana didelis. Mergaitės kovoja tarpusavyje dėl jo, na, o jis kaip koks princas.
                              Į tai smagu žiūrėtis pirmus 50 kartų.
                              Na, piešimas aišku detalus, garsintojų neminėsiu, nes rus garsinimu žiūrėjau (Slic, it's your fault!), garso takelis neįsiminė.
                              Draugiškas patarimas - neprasidėk su rusišku įgarsinimu.

                              Comment

                              Working...