Aoi Hana

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Killerbee
    Iškrypęs dėdulė





    • 2006 12 11
    • 2949

    Aoi Hana

    Aoi Hana

    Režisierius: Kenichi Kasai
    Studija: J.C.Staff
    Originalo autorius: Takako Shimura
    Žanrai: romantika, drama, lesbietės
    Transliacija: 02.07.2009 - 10.09.2009
    MAL reitingas: 7.64
    Trukmė: TV 11 ser. x 25 min.

    Opening\Ending / Trailer




    Aprašymas: Fumi Manjome ir Akira Okudaira darželyje buvo labai geros draugės. Fumi pastoviai žliumbdavo, net iki apsimyžimo, o Akira atvirkščiai, buvo guvi ir linksma mergaitė ir visada draugę guosdavo ir prižiūrėdavo. Deja, mergaitėms teko išsiskirti. Ir štai, po dešimtiems metų jos netikėtai (o kaip kitaip) susitiko stotyje ir....vienas kitos neatpažino. Nieko keisto, jos stipriai pasikeitė. Fumi, buvusi mažesnė už Akira, dabar yra 2 metrai be kaklo. Tiesa, pasikeitė tik išorė. Fumi kaip buvo verksnė taip ir liko, o Akiros gyvybingumo ir optimizmo galėtų pavydėti daugelis. Nepaisant pirmojo nesusipratimo draugystė atsinaujino. Ir labai laiku, nes Fumi vėl turi gerą priežastį pažliumbt. Jos didžioji meilė....pusseserė....išteka.

    Shoujo-ai yra toks žanras, kad ir norėdamas nepersisotinsi. Jau pats faktas, kad išleistas naujas lesbietiškas anime, džiugina. Aišku šį anime žiūrės visi žanro fanai ir ne vienas truputi nusivils. Pirmiausia tai yra daugiau shoujo nei ai. Tai kartu ir pliusas ir minusas. Taip, viskas labai gyvenimiška ir pakankamai realu. Nėra čia didelių aistrų, pasaulio gelbėjimų ir fantasy elementų. Atmosfera pabrėžtinai rami ir net melancholiška. Absoliučiai nėra fanserviso ir pikantiškų scenų. Net ir mergaičių sijonai tokie ilgi, kad apatinio trikotažo mėgėjai gali būti ramūs. Minusai.....dar kartą perskaitykite paskutinius penkis sakinius. Man čia buvo per mažai jausmų, aistros ir veiksmo. Mergaičių žliumbimai nesiskaito. Tai yra pirmiausia dėl to, kad šis anime yra pirmiausia ne apie meilę, o apie draugystę. Bent jau aš tokią išvada padariau. Personažai neblogi. Fumi erzino, bet net ir ji kartais parodydavo charakterį. Akira apskritai žavi mergaitė. Be abejonės Fumi su ja net per daug pasisekė. Antro plano personažai vaizdo negadina. Pavydaus broliuko išvengti nepavyks, bet jis bent truputi pralinksmindavo. Piešimui priekaištų nėra. Dominuoja blankios spalvos kurios labai tinka šiam ramiam serialui.

    Reziumė: 7 balai. Iki žanro grandų jam toloka, bet Aoi Hana yra vertas dėmesio. Graži istorija apie truputi išdykusias mergaites. Džiugina ir nedidelis serijų skaičius.


    Tėveliai, veskite vaikus į mišrias mokyklas. Nes maža ką, galit likti ir be anūkų.^^ Tiesa, Fumi tai netaikoma. Čia jau genai.....

    13
    5
    30.77%
    4
    4
    46.15%
    6
    3
    15.38%
    2
    2
    7.69%
    1
    1
    0%
    0
  • amidau
    ☣☠☣







    • 2007 04 25
    • 1384

    #2
    8/10, tikrai vykęs gyvenimiškas anime. Yuri man visada patiko, bet šio žanro šiek tiek privengdavau kadangi kaip taisyklė visada būna ir labai ryški romantinė siužeto pusė, tačiau šis anime išimtis, čia tos romantikos su saiku, todėl buvo galima tiesiog mėgautis gyvenimišku siužetu, praskaidrintu mergaičių tarpusavio santykiais. Taip pat patiko ramus ir šiltas OP.

    Comment

    • Silvestras
      Rimtas forumo narys



      • 2008 04 18
      • 162

      #3
      Na to yuri ir ne per daug buvo, tai galima jau buvo suprasti, kad nekurs perdėtų scenų. Kad bus ryškiai gyvenimiškas, tai tikėjausi nuo pat pradžių. Na apskritai tai patiko man šis anime. Ramus ir atsipalaiduojantis, bet tuo metu ir neužmigdantis, kas dažnai atsitinka su tokio tipo istorijomis. Labai daug naturalumo, visi neišaiškinti ir nuslėpti santykiai priduoda įvairumo, gal būt net kažkokios intrigos.
      Spoileris:
      na man asmeniškai ta intriga ir išsilaikė iki tol kol nepasibučiavo dvi merginos.

      Tos sesers ir vyresniojo brolio humoro scenos visai pavykusios, raminančios, puikiai prisitaikiančios prie bendro anime fono.
      Šiam anime aš neturiu jokių ypatingų priekaištu, bet penkių balų neduosiu, nes per daug paprastas. Ar tai žanro problema, ar mano supratimo, čia jau nesvarbu, bet penketuką užsitarnauja arba epiniai dalykėliai, arba kuom tais išskiriantys darbai, arba tiesiog paliekantys išskirtinią nuotaiką po peržiūros.
      Labai patiko dar, kad serialą nusprendė užbaigti sningančios žiemos serija, kuri galūtinai mane atsipalaidavo ir šiaip privertė pajusti po kelių mėnesių ateisiančio sezono atmosferą. Tik kažkaip keistai atrodė, kad Fumi nei atsisveikino su savo buvusia, nei kažkaip tai išsiaiškino iki galo visą situaciją, vat tas atrodė labai nenaturaliai, tarsi nieko ir nebuvo.

      Comment

      • raXike_
        Miaw.
        • 2008 05 17
        • 8

        #4
        Nu neblogas. Negaliu sakyti, jog tikrai, kaip shoujo-ai, bet yra užuominų. Pats žiūrėjimas neprailgo, viskas gan gerai siejasi, realu, tik kiek veiksmas vietomis yra šiek tiek užtęstas. Šiaip smagu žiūrėti . Yra ir linksmų vietų, ir šiek tiek dramos elemtų. Pabaiga tai tokia slabnoka, nu bet velniai nematė .

        Comment

        • demoniacman666
          Forumo vilkas

          • 2008 04 16
          • 370

          #5
          Nu vienas nuobodziausiu pastaruoju metu matytu anime. Siaip Yuri visai megstu bet sis anime kazkodel nepatiko. Piesimas mano nuomone prastokas, mergos visai ne kawainos, (gal lezbem pats tas bet ne man) Ir visas ziuzetas bei veikeju charakterio bruozai tiesiog rekte rekia kad bernam geriau neziuret, nes viskas labai mergaitiska (tiksliau lezbietiska...) visas tas jausmingumas... zodziu kartais vemt versdavo. Turbut cia buvo vienas tu anime kuri perziurejau tik del to kad pradejau ziuret. 2/5 Daug labiau but patikes standartinis (o dar geriau - hentajinis) piesimas ir jei butu prikista fanserviso... Nu bet cia mano nuomone, buciau merga gal kitaip mastyciau...

          Anime-Planet.com - anime | manga | reviews

          Comment

          Working...