Peach Girl Režisierius: Hiroshi Ishiodori Studija: Studio Comet Originalo autorius: Miwa Ueda Žanrai: komedija, drama, romantika, mergaitėms Transliacija: 08.01.2005 - 25.06.2005 MAL reitingas: 7.51 Trukmė: TV 25 ser. x 24 min. Opening / Ending / AMW Aprašymas: Kartais išvaizda būna apgaulinga ir Momo Adachi yra geras to pavyzdys. Įdegusi, ryškios ir, ką čia jau slėpti, kekšiškos išvaizdos mergaitė kuri iš tikrųjų yra visai gera, kukli ir drovi. Visiems taip užkliūnanti odos spalva yra visai ne soliariumo produktas ar fyfiškumas. Tiesiog ji užkietėjusi plaukikė. Mergaitė jau seniai myli Kazuya Toujigamori, bet negali jam prisipažinti nes jis tipo nemėgsta tamsiaodžių. Nieko nuostabaus, kad Momo kompleksuoja dėl savo išvaizdos. Kairi Okayasu yra pagarsėjęs plevėsa ir donžuanas. Jo įkyrus asistavimas trikdo mūsų gražuolę, bet kuriai mergaitei gali nepatikti simpatiško berniuko asistavimas? Kas dėl Sae Kashiwagi tai čia labai tinka posakis "kai turi tokių draugų tai ir priešų nereikia". Draugė siaubingi pavydi Momo populiarumo ir stengiasi jai pakenkti visomis įmanomomis priemonėmis. Aplink šiuos keturis personažus ir sukasi visas, jei taip galima išsireikšti, veiksmas. Meilė aišku yra gražu, bet pasirinkti ankščiau ar vėliau teks. Na visiems vis tiek neįtiksi. Nors daugeliui padarų su tam tikrais organais tarp kojų shoujo anime nežiūri, bet mane šis žanras negąsdina. Greičiau atvikščiai. Negąsdina manęs ir muilo operos. Turbūt dėl to, kad akmens amžiuje nebuvo Sopranų, Pretendento ar Kalėjimo bėglių, bet užtat buvo Vergė Izaura ir t.t., kuriuos žiūrėjo daugiau žmonių nei krepšinį. Bet net ir man šiame anime muilo yra per daug. Kas yra muilas? Retorinis klausimas, atsakysiu pats.^^ Tai intrigos, kvaili nesusipratimai, kibirai ašarų ir nelogiškas veikėjų elgesys. Vienžo tai mažai ką turi bendro su normaliais vienas kitą mylinčių žmonių santykiais. Teks prisipažinti, kad sučytinau. Maždaug ties 7 serija buvau nusprendęs anime trinti, bet prasukau paskutinę seriją ir apsigalvojau. Labai jau patiko Momo pasirinkimas. Gal vis tik nereikėjo? Nežinau.... Personažai čia įprasti. Mergaitė, du berniukai ir draugė. Momo šeip gal būtų ir nieko... Bent jau nepanaši į pilką pelytę apie kurią kažkodėl sukasi pulkas gražuolių. Didžiausia bėda pas ją su smegenimis. Būdavo, kad net pradėdavo rodyti charakterį ir loginį mąstymą, bet po to vis tiek viskas baigdavosi kvailais nesusipratimais ir aišku ašaromis. Kartais net Yuki iš Vampire Knight nublankdavo. Aišku situacija buvo sudėtinga - per daug pasisekė su kavalieriais, bet tai labai manęs neguodžia. Berniukai irgi ne ką geresni. Sae žiauriai užknisanti mergiotė, bet kuo toliau tuo labiau ją vertinau. Jei ne ********-intrigantė čia apskritai nebūtų į ką žiūrėt. Sae vienintelė kažkiek judino siužetą, kuris apskritai yra tiesiog siaubingas. Maža to jis begėdiškai save kopijuoja. 2x formatas jam yra ryškiai per didelis, o personažų skaičius per mažas. Techninė serialo pusė irgi nedžiugina. Per visą serialą taip ir nesugebėjau priprasti prie kreivai nupieštų burnų. Ir kam tie dryžiai ant veidų? Tiesiog paraudimo neužtenka? Užtat grimasos atrodė daug geriau. Reziumė: Paskaitęs komentarus nustebau. Nesitikėjau, kad net mergaitėms šis anime gali patikti. Bet visumoje ši kartą aš laimėjau. Eilinį kartą mano ir mergiočių skoniai nesutapo, bet šį kartą Momo pasirinko teisingai. Tai bent truputi kompensavo kančias bežiūrint ši anime. Peach Girl yra tokia muilina muilo opera, kad prieš ją nublanksta visi kiti shoujo žanro atstovai. |
Spoileris:
Comment