Midori - Shoujo Tsubaki

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • amidau
    ☣☠☣







    • 2007 04 25
    • 1384

    Midori - Shoujo Tsubaki

    Midori - Shoujo Tsubaki
    Mr. Arashi's Amazing Freak Show


    Istorijos autorius: Suehiro Maruo
    Režisierius: Hiroshi Harada
    Žanrai: Drama, Siaubas, Smurtas
    Išleidimo data: 1992-05-02
    Formatas Filmas
    Trukmė: 48 min.
    AniDB reitingas: 6.30 (65)
    ANN reitingas: 6.25 (43)
    MAL reitingas: 6.991 (149)

    Papildoma Info:


    Po to, kai jauna mergaitė, vardu Midori, prarado tėvus, ji apsigyveno japoniškame cirke. Čia gyvena ne patys mieliausi žmonės, jie ne tik Midori gąsdina savo išvaizda bet ir ją išnaudoja, skriaudžia ir netgi prievartauja. Taigi Midori gyvenimas tikrai ne rožėm klotas, tačiau netrukus į jos tragišką gyvenimą nušvintą vilties spindulys, kai pasirodo žemaūgis magas. Paslaptingasis burtininkas susižavi likimo nuskriausta mergaite, Midori jam atsako tuo pačiu, ji ima svajoti apie šviesią ateitį kartu su jos išgelbėtoju magu. Tačiau ar likimas vėl įsikiša į Midori gyvenimą...

    Piešimas šiame anime palieka bene didžiausią įspūdį, aplinkos pavaizduotos gana detaliai, džiugina tokios smulkmenos, kaip suskilinėjusios sienos, ar realistiškas daiktų vaizdavimas. Veikėjai atrodo gana neblogai, ypač įtikinamai pavaizduoti cirko gyventojai/darbuotojai tokie, kaip: berankis, kažkoks neūžauga su išsigimusiu kaklu, storulis be kojų ir rankų, šliaužiojantis kaip kirmėlė. Gore scenos, vietomis atrodo kiek netikroviškai, tačiau tikrai geriau nei kai kuriuose naujesniuose anime. Verta paminėti ir tai kad visą šį filmą piešė tas pats žmogus, todėl tai suteikia visišką autentiškumą, t.y. viskas perteikta taip, kaip kūrėjas ir sumastė.

    Garso takelis gana neblogas, skamba neįpareigojančios instrumentinės melodijos, kurios nepastebimai įsilieją į bendrą vaizdą. ED labai paprastas, rodomi tirai, ir skamba gana graži daina.

    Apibendrinimas būtu toks: Tai išties puikus anime, tačiau dėl savo visiškai cenzūros nepaliesto vaizdavimo, skirtas tikrai ne plačiajai auditorijai. Pats šio anime perteikimas primena Shintaro Kago kūrybą, tačiau čia nerasime, to tragikomedijos ir absurdo prieskonio, kuris taip būdingas "guro dievu" vadinamo Shintaro Kago darbams. Kaip jau minėjau šis filmas tinka tikrai ne kiekvieno akims, tad stipriai rekomenduoju nežiūrėti jei dar neturit aštuoniolikos. Duodu 9/10, dėl savotiško piešimo, įdomaus pateikimo ir už labai gerą pabaigą, kurią nors ir buvau nuspėjęs tačiau, ji man vistiek puikiai tiko.



    Download: Linkomanija

    13
    5
    30.77%
    4
    4
    23.08%
    3
    3
    7.69%
    1
    2
    0%
    0
    1
    38.46%
    5
  • zeo
    forumo idiotas
    • 2008 10 30
    • 152

    #2
    saunus aprasymas.
    labai patiko sitas animas.
    o ypac piesimas ir apskritai
    visas pateikimas,
    kad geriau viska suprasciau
    perziurejau du kartus.
    pabaiga, galejo but gal
    kitokia, bet man tiko.

    Comment

    • fasian
      Tas kur daug kalba.


      • 2009 01 28
      • 586

      #3
      Edited.
      animacija baisi matosi kad keičiasi paviekliukia peržiurėjęs visą 1 mintis buvo : WTF?
      Paskutinis pakeitimas nuo fasian; 2009-06-18, 17:55.
      Ech tie seni laikai ..

      Comment

      • Izzo
        one vs all, DIE AZ!



        • 2007 02 25
        • 1530

        #4
        Pažiūrėjau aš tą Midori ir nesupratau ar patiko jis man ar ne. Pradžia buvo gan apgailėtina. Įspūdis toks, kad norima žiūrėtojui įvaryt pasišlykštėjimą, rodant frykerių "paradą". Siužetas irgi atrodė niekuo įpatingas, bet atsiradus neūžaugai kažkiek įdomiau pasidarė. Pabaigos visiškai nesupratau ir iki dabar nesuprantu. Tikrai sunku pasakyt ar tai geras anime. Pradžioj maniau šlykštumu perspjaus Shigurui, bet dabar verčia susimąstyti. Shigurui bent jau buvo geras, tikrai geras, o čia.. Hmmm.. Nesinori duot žemo balo, bet ir aukšto nemanau, kad vertas. Iš visų kitų išsiskiria tuo šlykštumu ir piešimu, kuris vietomis labai tinka, vietomis atrodo labai statiškas ir pasigendi kelių kadrų. Vis dėlto animas juk 1992 metų, bet jei jau pieštas vieno žmogaus - atleistina. Kaip jau sakiau nežinau kiek duot jam. Kėbli padėtis, tad kol kas gal susilaikau dar nuo balsavimo.

        P.S. Gal mane ir neįtin patraukė, bet primygtinai rekomenduotinas Naruto ir Bleach fanatikams
        Paskutinis pakeitimas nuo Izzo; 2009-06-19, 10:28.
        SCREW YOU, PEOPLE!

        Comment

        • svajone
          Tiesiog žmogus

          • 2008 09 21
          • 176

          #5
          Šitas anime buvo... šlykščiai nuobodus, bet neleidžiantis atsitraukti. Yra vemti verčiančių scenų, bet ne tiek ir ne tokios, kad būtų galima jį pavadinti šlykščiu. Kiekviena minutė vetrė apmąstyti savo gyvenimą - t.y. kodėl aš vis dar neišjungiau šito išsigimėlių šou??? Bet kartu ir įdomu kuo baigsis, nes siužetas visai neblogas, nors pažvelgus paviršutiniškai gali pasirodyti banalokas. Piešimas detalus, tas kabina. Kiekvienas, kuris mėgsta horror turėtų jį pažiūrėt. Kad ir kokią nuomonę susidarys, svarbu žinos, kad ir toks daiktas egzistuoja.

          Comment

          Working...