Re: Cutie Honey

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • amidau
    ☣☠☣







    • 2007 04 25
    • 1384

    Re: Cutie Honey

    Re:Cutie Honey

    Istorijos autorius: Go Nagai
    Režisierius: Hideaki Anno
    Studijos: Toei Animation, Toei Video Co., Ltd, Gainax
    Žanrai: Komedija, Veiksmas, Mokslinė fantastika, Ecchi
    Transliacija: nuo 2004-07-24 iki 2005-01-20
    Trukmė: 3 OVA'os x 45 min.
    AniDB reitingas: 7.53
    ANN reitingas: 7.55
    MAL reitingas: 7.23

    YouTube resursai:
    OP || ED || AMV

    Papildoma Info:


    Paslaptinga organizacija, žinoma kaip "Panther Claw", terorizuoja Tokijų. Policija nesugeba jiems pasipriešinti, tik vienintelė Natsuko Aki, bando apginti savo kolegų, policininkų, gerą vardą ir bando kovoti su nedorėlių organizacija, bet jai nelabai kas išeina. Taigi Tokias atrodo beviltiškoje padėtyje, tačiau viską kita linkme pakreipia paslaptinga mergina, kuri kaskart pasirodo vis kitu kostiumu, taip vis apmaudama "Panther Claw" organizacijos narius ir sutrukdydama jų nedorus kėslus. Laikui bėgant paaiškėja jog paslaptingoji geradarė tai mergina Honey Kisaragi, mirusio profesoriaus profesoriaus Kisragi bandymo rezultatas. Ji gali stebuklingai keisti savo išvaizdą ir aprangą. O kai Honey rimtai pasiryžta kovoti su blogio jėgomis, jai tereikia paspausti širdies formos mygtuką esantį ant jos apykaklės ir ji pavirsta į žavią būtybę vardu Cutie Honey.


    Piešimas išties keistas, tačiau nereikia pamiršti ir to, kad tai remeikas kuris tik pagražino ir pakreipė gerąja linkme senojo anime piešimo stilių. Aplinkos atrodo gana paprastai jos trūksta detalumo, bet toks vaizdavimas suteikia dar daugiau džiaugsmo. Veikėjai pavaizduoti tikrai vykusiai, kogero tai ir yra vienas iš didžiausių šio anime pliusų. Policinkai pavaizduoti kaip maži žmogeliukai, su šiek tiek didesnėmis, nei įprasta tokio ūgio žmonėms, galvomis, taip jie atrodo tarsi pasimetę ir išsigandę vaikai. Labai linksmai atrodo kai jie bėga nuo blogiečių, tarsi kas būtu užpuolęs vaikų darželį. Patys piktadariai pavaizduoti labai keistai ir pervertiškai, net jų atakas stebėti geriau būtu vyresnio amžiaus žiūrovams, kadangi neretai jos labai artimai susijusios su antru galu.

    Garso takelis puikus, nuolat skamba labai nuotaikinga muzika kuri suteikia nepakartojama klasikine atmosferą. OP sužavėjo nuo pat pradžių, uždeganti daina ir prie jos puikiai derantis vaizdas, tuopačiu pristatantis ir veikėjus, ko gi daugiau reikia puikiam OP. ED paprastas skambant muzikai rodomi titrai, o fone įvairūs vaizdeliai. Visgi iki OP jam dar labai toli...

    Apibendrinimas būtu toks: išties puikus remeikas, ne tik pakeliantis nuotaiką bet ir užnešantis malonių klasikinių vėjų. verta paminėti išties puikiai perteikta ecchi, kuris įterpiamas tek ten kur ir turi būti, džiugina tai, kad suplušę drabužiai ir lieka suplyšusiais drabužiais, o ne kaip per kokį Ikki Tousen, dar ir cenzūros premone, čia taip nėra jei suplyšo tai ir matysis viskas kas pro tą įplyšima turi matytis. Taigi norintys ecchio čia turės kur paganyti akis.
    Rezultatas 8/10. Už puikų garso takelį, OP, nuotaikingą atmosferą, savotišką piešimą, kokybiška ecchi ir už Aki ir Honey pasitrynimą nuogais kūnais.

    8
    5
    62.50%
    5
    4
    25.00%
    2
    3
    12.50%
    1
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0
  • bithuthe
    Last Frame Studio



    • 2003 11 14
    • 399

    #2
    Mačiau Cutey Honey kelis senus epus, šitą visą ir dar live actioną. Žodžiu superinis anime. Piešimas ir ecchis man patiko

    Comment

    • Original_Prankster
      Mr. Mojo Risin'

      • 2008 11 04
      • 200

      #3
      TV serijos vadinas Cutey Honey, o OVA Re: Cutie Honey.
      Anyway, looks very nice, taigi išbandysiu.
      Don't forget kids: the higher your postcount, the bigger your penis is!
      There's the known. And there's the unknown. And what separates them is the door, and that's what I want to be. I want to be the door.'- Jim Morrison, 1967.

      Comment

      Working...