H2O ~Footprints in the Sand~

Collapse
X

• Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Parade
    Bokura jika!

• 2008 11 19
    • 36

H2O ~ pėdsakai smėlyje~

Režisierius: Tachibana Hideki
    Studija: Zexcs
    Žanrai: Romantika, mokyklos gyvenimas, haremas, drama
    Transliacija: nuo 2008-01-03 iki 2008 - 03 - 20
    Formatas: TV serijos
    Trukmė: 12 x 24 min.
    AniDB reitingas: 6.59 (1143)

YouTube resursai:
    OP/ED

Papildoma Info:

Hirose Takuma yra aklas aukštosios mokyklos mokinys, tačiau jo aklumo priežasties nustatyti niekaip nepavyksta. Mamos mirtis jam paliko didelį randą ir nuo to laiko jis užsisklendė savy. Dėl to Hirose persikrausto iš miesto pas savo dėdę į kaimelį ir pradeda lankyti naują mokyklą. Joje susipažįsta su keletu merginų. Artimiausios iš jų yra Kohinata Hayami, mergina kurios visi nekenčia ir kuri bando atstumti Hiroses draugiją, Kagura Hinata, savyje nešiojanti baisią paslaptį, vėjo pamušalas Otoha, kuri nešioja mokyklos uniformą , bet niekada nesilanko mokykloje. Tačiau pamažu viskas atsiduria pavojuje, ėmus aiškėti praeities paslaptims. Takumai teks kovoti dėl visko, kas jam brangu žūtbūtinai.

Veikėjai: (atsargiai "spoilas")

Spoileris:

Takuma Hirose

Jis yra pagrindinis veikėjas. Jis yra tylus ir vienišas, turbūt todėl, kad aklas. Jo motina nusižudė tai sukrėtė Hirose, ir dėl to jis persikraustė i kaimelį pas savo dėde. Natūraliai jis yra draugiškas ir bando su visais susidraugauti ką sutinka naujoje gyvenvietėje.

Hayami Kohinata

Mergina kuri sėdi šalia Hiroses. Ji grubiai kalba su kitais, nenorėdama draugų.
    Ją dažnai užgaulioja, kartais net muša klasiokai ir vadina tarakonu , bet kažkodėl ji nesipriešina. Hayami kilusi iš skurdžios šeimos ir gyvena viena.

Hinata Kagura

Kaimelio Seniūno anūkė ir yra viena turtingiausiu. Ištikrūju ji yra Hotaru Kagura , o Hinata yra jos vyresnioji sesuo žinoma kaip Otoha kuria mato tik Hirose. Kai Hinata nuskendo jos senelis privertė Hotaru tapti Hinata ir privertė kaimelio žmones galvoti, kad Hotaru nuskendo , o ne Hinata.

Otoha

Ji ištikro yra dvasia ir tik Hirose ja mato, bei girdi. Ji visalaik linksma ir visalaik atsiradus iš niekur limpa prie Hiroses. Ji kreipiasi i Hirose kaip "Išrinktasis".

Yui Tabata

Yui yra mergaitė Hiroses klasėje ir visada turi 2 pavaldinius kurie ja sekioja. Ji dažnai Hayami vadina tarakonu ir smurtauja.
    Jos senelis mirė dėl to , kad Hayami tėvai nedavė jam vaistu , ji nekenčia Kohinatos šeimos

Hamaji Yakumo

Hamajis yra taip pat Hiroses klasiokas , bet jis persirenges mergina , jis turi sese vardu Yukiji ir kartu su šeima turi pardotuve.

Rin Misakura

Ji kaip ir Hirose yra persikėlus iš kitos mokyklos. Ji yra gera ir švelni , labai darbšti. Rin taipat yra pagrindinė heroja Makuros trečiame žaidime Sakura no Uta.

Originali autoriaus išvada - "Šitas anime man paliko nebloga ivaizdi, galejo tik pabaiga ilgesne padaryti , o taip tai piesimas ir siužetas mano manymu yra gan neblogi. Lyginant su kitais anime , tai šitas anime nepanašus i kitus , bent jau mano nuomone."
    Kadangi autoriaus išvadai pritaikius paveikslėlį jo dydis gaunasi vos ne kaip pašto ženklo, o aš irgi visai mėgstu būti išgirstas, tai pagarsinsiu ir savo išvadą, jei dar to nepadariau aprašyme.
    Kaip jau autorius mini savo originalioje išvadoje, šis anime šiek tiek kitoks, tačiau kartais tas kitoniškumas ir neypatingai žavi. Visų pirmas, kas kliūva už akių tai piešimas. Kaip tuo pat metu pasirodžiusio True Tears piešimas buvo daugiau/mažiau žmogiškas, tai šis šiek ne tiek primenu rusiškus multifilmus savo spalvų gama. Mano kuklia nuomone, tokį piešimą bei spalvų gamą naudoti dramoje nelabai dera, truputį trukdo pasinerti į atmosferą.
    Siužetas tai vertas "mindfuck" vardo - pamažu imi nesuvokti ar tai, kas vyksta yra serialo tikrovės dalis, ar tik košmariškas sapnas. Paslaptys ima lįsti viena po kitos, tai kažkuriuo atveju net priminė Šventojo Rašto žodžius: "Kas be nuodėmės, meskite į mane akmenį". Visi kaimo gyventojai turi savo tikslų ir baimių, kurios ima lįsti lauk kaip grybai po lietaus, vos pasirodžius pagrindiniam veikėjui.Ne veltui Zexcs giriasi sukūrę "kitokią" dramą - už tai iš manęs 5/5.

Siųstis:Torrents.ru

Aprašymą taisė Aramis
    37
    5 (šedevras)
    51.35%
    19
    4
    29.73%
    11
    3
    13.51%
    5
    2
    5.41%
    2
    1 (šlamštas)
    0%
    0
  • shashke
    迷失

• 2007 12 15
    • 161

Na ga ir idomus animas tik gaila kad kai bandai atidaryti screenshot gauni toki linksma uztara
    Forbidden
    You don't have permission to access /wp-content/images/H2O/1/A2.jpg on this server.

Comment

• Parade
      Bokura jika!

• 2008 11 19
      • 36

Sutvarkiau.
      Paskutinis pakeitimas nuo Parade; 2009-01-20, 14:46.

Comment

• Aivaras
        ką tu?

• 2008 09 10
        • 358

5/5
        Is ties keistokas anime, su smurto prieskoniu, kuris paivairina visa siuzeta.Pabaiga labai patiko :]
        Lm linkas : http://www.linkomanija.net/details?4...ts_in_the_Sand
        Beje labai patiko Openingas ir Endingas :]
        Beje apie Hinata suspoilinai ten, pataisyk ;D
        Per daug beje bet ai... ;D
        Paskutinis pakeitimas nuo Aivaras; 2009-01-21, 19:54.

Comment

• shashke
          迷失

• 2007 12 15
          • 161

Jau ziuriu pirma epa tikiuosi nenuvils
          P.S. Gerai atrodo balsavymas 5 šedevras Galima gincytis del to šedevro bet atrodo tai keitaip nei tiesiog paprastas puiku
          Paskutinis pakeitimas nuo shashke; 2009-01-20, 16:42.

Comment

• punkes

is tonos matytu anime, sis tikrai daug vertas. seniai ziurejau, bet ispudziai vis dar tikrai gilus. jis turi si ta giliau nei vien tik siuzetas

Comment

• shashke
              迷失

• 2007 12 15
              • 161

Va katik baigiau ziureti tai jau gali ir kazka pasakyti. Tikrai sitas neeilinis animas ir pabaiga labai gera na dabar prie 5 parasymas šedevras visikai atitinka anima tikrai cia vienas is retu sedevru sitam tai tik 5/5. Ispudis nuostabus kogero cia vienas is tu animu kur kiekvienas tiesiog privalo pamatyti.

Comment

• IVXXX
                Let's do a barrel roll!
                • 2008 03 07
                • 8

Tipinis harem animas, beziuredamas 1 ep'o pradzia galvojau, kad kazkas bus idomaus, bet... moe, moe ir nusimoeino 2.5/5

Na mes zmones skirtingi, bet vargana 6.5 bala turinti anima vadinti sedevru? (Na jei nemate tikru sedevru, suprantama)
                I want to go on a date! We'll play MMORPGs all night long! And then I want you to confess your love to me by saying 'let's grind together, baby!

Comment

• shashke
                  迷失

• 2007 12 15
                  • 161

Autorius IVXXX
                  Tipinis harem animas, beziuredamas 1 ep'o pradzia galvojau, kad kazkas bus idomaus, bet... moe, moe ir nusimoeino 2.5/5

Na mes zmones skirtingi, bet vargana 6.5 bala turinti anima vadinti sedevru? (Na jei nemate tikru sedevru, suprantama)
                  Matai gi nevisiems patinka drama man tie visi action taip jau atsibode kad tikrai as ji galiu vadinti labai geru animu. O del sedevru galima gincytis taip pat kaip del animu kam vienas bus sedevras tam kitas bus cisiskas s.
                  P.S. Taip pat ir sita pataisyk nes cia irgi spoilinimas
                  Otoha , kaip žinoma yra Hinata kuri nuskendo.

Comment

• IVXXX
                    Let's do a barrel roll!
                    • 2008 03 07
                    • 8

Tik tiek pridesiu: Apie jokius action animus as nekalbejau, sis animas vidutinis tarp savo zanro atstovu.
                    Paskutinis pakeitimas nuo IVXXX; 2009-01-21, 18:57.
                    I want to go on a date! We'll play MMORPGs all night long! And then I want you to confess your love to me by saying 'let's grind together, baby!

Comment

• Killerbee
                      Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                      • 2910

Pirmas ep pasirodė baisiai nykus, o pas mane tokie principai....vienzo ištryniau be gailesčio. Kam žiūrėti beleką kai yra EF ar bent jau True Tears?

Comment

• IVXXX
                        Let's do a barrel roll!
                        • 2008 03 07
                        • 8

Autorius Killerbee
                        Pirmas ep pasirodė baisiai nykus, o pas mane tokie principai....vienzo ištryniau be gailesčio. Kam žiūrėti beleką kai yra EF ar bent jau True Tears?
                        Na toks principas gali ir zalos atnesti... Anyway su 2 posto dalimi pilnai sutinku. EF va kur animas, kuri galima laikyti sedevru. Animacija, kaip pati animacija naudojima, soundtrack'as, igarsinimas, storyline (na mane erzinancios "Childish romance" yra, bet tiek jau to) viskas auksto lygio.
                        Paskutinis pakeitimas nuo IVXXX; 2009-01-21, 19:06.

Comment

• Aivaras
                          ką tu?

• 2008 09 10
                          • 358

O ka daryt kai paziuri visus sedevrus?Nebeziuret daugiau nieko? ;o

Comment

• Parade
                            Bokura jika!

• 2008 11 19
                            • 36

Nesigincykit , vienam patinka vienas, kitiem kitas , tik tiek kilerbee jai aš pavizdžiui esu senai jau peržiurėjas tuos efus TrueTears ir t.t. gal man jokio malonumo tapati vėl žiurėti pernaujo? ai dar vienas patarimas tai nespreskit pagal 1ep nes sitas anime man bent jau tikrai panašiai kaip ir efas žiurėjosi , tik tiek kad kitas siužetas. pritariu Aivarui.

Comment

• Killerbee
                              Iškrypęs dėdulė

• 2006 12 11
                              • 2910

Autorius Aivaras
                              O ka daryt kai paziuri visus sedevrus?Nebeziuret daugiau nieko? ;o
                              Aha, mesti pagaliau tą anime ir susirasti normalų hobį.
                              Autorius Parade
                              Nesigincykit , vienam patinka vienas, kitiem kitas
                              O tu ką čia dabar darai? Kokį haremą gali žiūrėti belekokį, svarbu kad smegenis gerai atpalaiduotų. Va romantika mėgstu kokybišką. Aišku gal ir nėra gerai mesti po pirmo ep, bet kaip taisyklė į pradžią kūrėjai daugiausia darbo įdeda. Jei pradžia manęs neužkabina mano galvoje įsijungia cinikas ir įsijausti jau nebegaliu.
                              Paskutinis pakeitimas nuo Killerbee; 2009-01-21, 20:08.

Comment

Working...