RagnaroK

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • SataNa
    Mind Zone



    • 2008 02 15
    • 600

    RagnaroK

    RagnaroK

    Metai: 2004
    Žanras: nuotykių, drama, magija, komedija, veiksmo, fantastinis, romantinis
    Studijos: G&G Entertainment
    Direktorius: Seiji Kishi
    Epų: 26

    Šis anime buvo sukurtas, remiantis populiariu MMORPG žaidimu RagnaroK Online.

    RagnaroK – tai istorija apie dviejų draugų,Yuufa ir Roan, nuotykius Runos-Midgard Karalystėje. Atsigavę po Yuufa brolio Keogh mirties, svarbios misijos Glast Heim’e metu, Yuufa ir Roan išvyksta į naują kelionę. Pakeliui prie jų prisijungia prekiautoja Maaya, burtininkė Takius, medžiotoja Judia, bei jų senas kompanionas, samdomas žudikas Iruga. Iruga buvo Keogh vaikystės draugas. Jis išgelbėjo Yuufa ir Roan nuo tykančios mirties Glast Heim’e, kai būtent tuo metu ir žuvo Keogh.

    Keliaudami po Runos-Midgard Karalystę, herojai kaunasi su monstrais taip keldamiesi savo lygį ir įgaudami vis daugiau jėgų. Pasaulis tampa kovos tarp gėrio ir blogio lauku. Pagrindiniai herojai atsiduria viso to chaoso sukūryje.

    Istorijos siužete kekvieno veikėjo charakterio ypatybės vystomos palaipsniui, nuodugniai atskleidžiant kekvieno herojaus gyvenimo istoriją. Tokių būdu parodomas herojų asmeninis gyvenimas, jų stipriosios ir silpnosios pusės, kurios vystosi nepriklausomai nuo kitų herojų.


    Žiurėjau šį anime vien dėl to, kad jis sukurtas pagal žaidimą, kurį aš, beje, esu matęs tik kaip žaidžia draugas. Siužetas visai neblogas, bet mane erzino labai lėtas veiksmas, kai, pavyzdžiui, vyksta susirėmimai su kokiais monstrais ir tai, kad kūrėjai bijojo rodyti kraują per visą anime. Nors ten ir buvo kelios vietos su krauju, bet nieko gero. Užtat man labai patiko akį verianti paišyba, kuriai duočiau 9/10. Intro muzikytė širdį daužo, taip pat ir visi kiti soundtrack’ai geri. Veikėjai padaryti gerai, kas dar mane vertė toliau žiūrėti šį anime. O šeip, vienintelis kritėrijus viso anime tai, kad nebuvo kraujo ir greito veiksmo. Pažiurėjęs šį anime jau maždaug žinai kaip viskas vyksta pačiame žaidime.

    Išties jį verta žiurėti tik MMORPG gerbėjams ir pačio RagnaroK Online žaidėjams.


    13
    5
    23.08%
    3
    4
    30.77%
    4
    3
    23.08%
    3
    2
    7.69%
    1
    1
    15.38%
    2
    Kartoškė
Working...