Nasu: Summer in Andalusia 2003

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • slicKrox
    Catching some Zzzzs...




    • 2012 08 01
    • 2161

    Nasu: Summer in Andalusia 2003


    Nasu: Summer in Andalusia
    Režisierius: Kitaro Kousaka
    Studija: Madhouse, VAP
    Transliacija: 2003
    Žanras: veiksmas, sportas
    ANN reitingas: 7,4
    Trukmė: 45 min. filmas

    Summer in andalucia (AMV)




    Aprašymas:
    Pirmas Japoniškas animacinis filmas, kuriam teko galimybė aplankyti Kanų Filmų Festivalį. Tai Kitaro Kosaka direktoriaus debiutas, kuris prieš tai patirties sėmėsi Ghibli studijoje, kas ir nulėmė, kad šis anime tapo akivaizdžiai panašus į šios garsios studijos darbus. Piešimas labai kokybiškas ir jo stilius yra labai panašus į Ghibli . Anime atrodo visai nesenas, bet atrodo kaip tikra retenybė ir aptikau jį visai atsitiktinai.

    Istorija apie Ispanų dviratininką Pepe, kuris su savo komanda dalyvauja lemiamame etape, prestižinėse daugiadienėse „Vuelta“ dviratininkų lenktynėse. Pepe užduotis yra suteikti visas galimybes, kad laimėtų jo komandos lyderis. Lenktynių maršrutas eina per Pepe gimtąjį kaimelį ir jis yra apimtas papildomų motyvacijų pasirodyti kuo geriau. Nors istorija nėra susukta ir ji labai paprasta, bet joje režisierius sugebėjo nuostabiai perteikti sportinį azartą ir dviratininkų lenktynių atmosferą, kas labai nudžiugino. Nors aš ir suinteresuotas įvairiom sporto šakom, bet aš niekada plačiai nesidomėjau šiuo sportu ir jis man visada atrodė nuobodus, bet pažiūrėjus šį anime mano nuomone kardinaliai pasikeitė, nes tai daug daugiau nei aš įsivaizdavau.

    Manau kiekvienam sporto mėgėjui turėtu kažkiek patikti šis trumpas anime filmas, kuris sugebėjo puikiai perteikti tai ką turėjo. Jei jums patiks šis natūralus darbas, siūlau pažiūrėti „OverDrive“. Beje, šiais metais planuoja išleisti šio anime antrą dalį, bet šį kartą čempionatas vyks Japonijoje.

    Screenshots:



    6
    5: Šedevras!
    33.33%
    2
    4
    16.67%
    1
    3
    50.00%
    3
    2
    0%
    0
    1: Šlamštas!
    0%
    0
  • Nebu
    Syscemos Valdovas

    • 2006 08 07
    • 199

    #2
    Pasižiūrėjau tamstos įdėtą rusišką vertimą. Iš pradžių buvau kategoriškai nusistatęs prieš tokį, tačiau išties susižiūrėjo labai neblogai, įgarsinta kokybiškai, o ir bendram kontekste visai normaliai sueina.
    Kas dėl pačio anime, tai - puikus darbas. Ypač patiko anime atmosfera: karštis, dykuma, siesta ir tam priešpastatyta lenktynių įtampa bei karštas vietinių temperamentas. Viskas labai puikiai perteikta ir labai tiko "karštai" Lietuvos popėtei.
    Bežiūrint taip ir norėjos išlenkt vyno stiklą užkandant alyvuogėm ar tais pačiais marinuotais baklažanais . Puikus dalykas - užskaitom!
    Paskutinis pakeitimas nuo Nebu; 2008-06-08, 11:45.
    O daba pasigailėsi!!!

    Comment

    • Anita
      The watcher..

      • 2008 03 23
      • 132

      #3
      He he... Ash kaip tik toj ispanijos srity gyvenu, reiktu turbut pazhiuret

      Comment

      Working...