Final Fantasy VII

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • FainaruFantaji
    Cyber Snake

    • 2007 04 28
    • 579

    Final Fantasy VII

    Final Fantasy VII



    Kūrėjas: SquareSoft
    Išleidimo metai: 1997 [Playstation one] 1998 [PC]
    Žanras: JRPG
    Žaidėjų skaičius: 1
    Platformos: PC, PSone


    Istorija:
       Žaidimas prasideda nuo herojaus Cloud Strife prisidėjimo prie pasipriešinimo grupuotės "Avalanche" išpuolio susprogdinti vieną iš aštuonių Mako reaktorių. Po sėkmingo bandymo komanda grįžta į savo bazę planuoti sekančio reaktoriaus susprogdinimo. Deja, antrą kart taip Shinra būna geriau pasiruošus, tad veikėjai pakliūna į pasalą. Nors jiems galiausiai sprogimo dėka pavyksta pasprukti, Cloud`as nukrenta žemyn į landynių kvartalą. Herojus nesusižeidžia, nes pro apleistos bažnyčios stogą nusileidžia ant gėlių lysvės. Čia jis sutinka Aerith (Aeris - US,AU ir EU versijose) Gainsborough. Jiems besipažindinant į bažnyčią įsiveržia ShinRa kompanijos specialiųjų pajėgų Turks agentai ketindami sugauti Aerith. Cloud'as sutinka tapti jos asmens sargybiniu ir jie abu kartu sėkmingai pasprunka. Vėliau Aerith palydi Cloud`ą atgal į 7 sektorių, kur yra įsikūrusi "Avalanche" bazė, tačiau netrukus Turks pavyksta ją pagrobti. Grupuotei tenka ją gelbėti iš organizacijos nagų, kartu taip išlaisvindami ir Red XIII. Negana visų purvinų ShinRa darbų atskleidžiamų per žaidimo eigą Rufus ShinRa perima savo mirusio tėvo [buvusio ShinRa presidento] pareigas ir sukelia dar didesnį chaosą. Taip pat komandai "beviešint" ShinRa organizacijoje kažkas į ją įsiveržia ir išžudo nemažai darbuotojų. Toliau žaidimas sukasi apie Avalanche ir kitų prisidedančiu veikėjų nuotykius begaudant šį žudiką, kuris kaip paaiškėja yra Karių karys - Sephiroth.
       Mako - energija palaikanti planetą. ShinRa sunkdama ją iš planetos prisivilioja žmones, tačiau toks Mako sunkimas iš planetos tik atneš jai galą. Būtent todėl Avalanche naikina Mako reaktorius sunkiančius planetos gyvybę. ShinRa - kompanija įsteigusi šiuos reaktorius ir užsiimanti kitais nešvariais reikalais, kuriuos išsiaiškinsite žaidime.

    Pasekmė:
       Kadangi Final Fantasy VII yra nors ir pervertintas, bet populiariausias ir didžiausio dėmesio susilaukęs Final Fantasy serijos žaidimas, visiškai suprantama, kad jis turi tiek pratęsimų, tiek ir priešistorę nupasakojančių žaidimų ar filmų. Visa FFVII serija vadinama "Compilation of Final Fantasy VII" ją sudaro:

       Before Crisis: Final Fantasy VII - daugiausia pasakojantis Turks istorijas, epizodinis žaidimas leidžiamas mobiliesiems telefonams Japonijoje.

       Dirge of Cerberus: Final Fantasy VII - pasakoja Vincent Valentine [prieš tai buvusio slapto veikėjo Final Fantasy VII] istoriją. Jame sužinome daugiau apie planetą, taip pat apie panašų projektą į Sephiroth vadinama "G", o taip pat išaiškėja Vincent`o praeitis ir kaip jis tapo Chaos. Žaidimas skirtas PS2.

       Dirge of Cerberus Lost Episode: Final Fantasy VII - žaidimas mobiliesiems telefonams nupasakojantis "prarastą" epizodą DoC žaidime.

       Crisis Core: Final Fantasy VII - apie Aerith vaikiną Zack Fair, aukščiausios klasės karį. Šiame žaidime atskleidžiama daugiau apie Genesis, taip pat dar daugiau apie planetą, ir taip pat pademonstruojami Zack`o, Sephiroth, Cloud ir kitų kareivių nuotykiai. Žaidimas skirtas PSP.

       Last Order: Final Fantasy VII - pusvalandį trunkanti OVA šiek tiek atskleidžianti FFVII priešistorę.

       Final Fantasy VII: Advent Children - populiarus CGI filmas. Veiksmas vyksta praėjus dviems metams po FFVII įvykių. Pasklinda paslaptinga liga "Geostigma". Cloud`as atidaro "Cloud`s Delivery Service" kartu su Tifa Lockhart. Jie gyvena kartu su Marlene Wallace ir įvaikintu berniuku Denzel. Kartą Cloud`ą užpuolą trys baltaplaukiai vyrai, kurie mano jog jis gali juos nuvesti pas jų "motiną". Vėliau vienas iš šios trio pradeda grobti vaikus ir juos vežti į "Forgotten City". Cloud žinoma iškeliauja jų gelbėti, bet tuo pačiu įsivelia į planetos gelbėjimo operaciją.

    Mano nuomonė:
       Na nieko per daug nepasakysiu tik, kad šis žaidimas kaip ir visas Compilation yra NUOSTABUS! Mano įvertinimas 5/5

    Siužetas 7/10
    Tikrai įspūdinga istorija. Daug siužeto vingių ir nenuspėjamų įvykių, tačiau atrodo jog dalis veikėjų įdėti tik tam kad ten būtų, o ne atliktų kažkokį svarbų vaidmenį, o kai kurie labai gražiai dėsto emocijas, priešistores ir aišku neleidžia istorijai stovėti vietoj.
    Grafika 8/10
    1997-ieji tikrai nebuvo "aukso amžius" grafikai. Kūrėjai išspaudė kiek galėjo iš to meto technikos, beto tai buvo pirmasis jų rimtas trimačio žaidimo projektas. Veikėjai simpatiški, background`ų detalumas stebina, deja FMV jau nusenę ir tikrai nebežavi.
    Muzika 8/10
    Pasižymėjo tik keliomis melodijomis. Soundtrack`ą verta girti viena dėl "one Winged Angel" ir "Aerith`s theme." Dauguma melodijų po n-tojo klausymo tampa ikyriais ir montoniškais garsais, tačiau žaidime dažniausiai atitinka atmosferą ir dėl didelio melodijų kiekio nespėja taip pabosti.
    Gameplay 9/10
    Materia System gera sistema leidusi nemažai koreguoti veikėjų galimybes, patiko iš senųjų FF išlikusi galimybė keisti ginklus, šarvus ir atributus leidžiančius išvengti vieno ar kito elemnto. Sistema taip pat nesunkiai suprantama. Valdymas neišsiskiriantis iš to meto RPG žaidimų, vėlgi fiksuota kamera todėl dėl valdymo nepasiskųsi, problema tik ta kad daug kam gali nepatikti veiksmo laisvės trūkumas. Peržaisti verta tik praleidus ka nors svarbaus iš sidequest`ų ar nesupratus istorijos.

    Vidurkis 8
    Aukšto balo vertas žaidimas, pradžioje gali būti kiek nuobdu, bet nuo vidurio prasideda dalykai, kuriuos žaidėjas vargiai pamirštų. Visiems senųjų RPG mėgėjams verta išbandyti ir šeip šis žaidimas labiau tinakamas nemažai mačiusiems RPG žanro gerbėjams, o ne visiškiems naujokams.

    Screenshots:



    72
    10
    79.17%
    57
    8
    8.33%
    6
    7
    4.17%
    3
    6
    1.39%
    1
    4
    6.94%
    5



    Working underground.
  • despair
    bud sweat and beers...

    • 2007 06 01
    • 168

    #2
    Ech gaila su mano pc FFVII nenori draugauti Viska isbandziau , neveikia. Ka padarysi
    Apie pati zaidima ka cia bepridursi, nemirtinga klasika 5/5

    Comment

    • Ozis

      #3
      Visiskai nevykes (matyt ne tik prasciausias zaistas Final Fantasy, bet ir prasciausias is jrpg):
      * Veikejai kazkokios leles ar manekenai. Gyvumo, realumo ar mastymo pozymiu nerasta. Isimtis - Red XIII. Tusciu veikeju, tuscia motyvacija. OMG, I gonna save the world! Why? I dunno. Maybe 'cuz my hair defies gravity?
      * LABAI uztesta istorija. Bandziau kelis syk, bet ne karto netraukiau toliau antro cd vidurio. Taip ir likau nesuprates, o kur gi baigiasi pradzia?
      * Sis FF, imo, labiausiai reikalavo papildomo lvlupinimosi. Boring....
      * Vienas labiausiai pervertintu zaidimu. Ne vienas jrpg noobas pradeda nuo sio FF, ne vienas ir ne du is ju nuraso visa zanra vien del jo.
      Vienintelis zaidimo pliusas Sephirothas. Sprendziant is to kiek pats maciau ir kiek skaityti spoileriu teko, tai jis vienas geriausiu/tikriausiu/realiausiai atrodanciu FF vilainu.
      Sumoj: 1/5. Vertas pazaisti nebent norint suprasti koks FF (ir apskritai jrpg) neturi buti.

      Comment

      • FainaruFantaji
        Cyber Snake

        • 2007 04 28
        • 579

        #4
        Ecccch~
        Tai tavo nuomone, bet zinoma as kaip sio ziadimo [tiksliau visos serijos] fane negaliu taip ramiai apeiti tavo post`o:
        Leles? Eh, mano manymu sie veikejai kaip tik turejo priezasti gelbeti pasauli, o Cloud`as i visa ta isivele Avalanche deka. Cloud yra buves Soldier, jis puikiai zino kad daug maz dedasi ShinRa`oj, be to ta pati ShinRa nusinese Zack Fair - jo kaip ir geriausia drauga.
        Taip pat pasaulio gelbejimas prasideda nuo visiskai normalaus dalyko, ne kazkokio blogiuko gaudymu, bet Mako reaktoriu sprogdinimu. Atsizvelgiant i ju komandos galimybes suprantama - juos sugauna ShinRa. Ir stai be visa ko pasirodo Sephiroth ShinRa pastate palikdamas kalnus kruvinu lavonu. Ar tai butu nepakankamai svari priezastis gelbeti pasauli? T.y. ne ne pasauli, o tai kas svarbu. Nepamirskim, kad kazkur pradzioj sprogus 7 sektoriaus plokstei uzsimuse dalis Avalanche. Ar dar ne pakankama, kad noretum atkersyti? Tai buvo Barret priezastis.

        Istorija uztesta? Keista, nepastebejau. Sakyciau istorija buna uztesta ir dar labiau. Tik nesugalvoju koki cia FF pavyzdziui paemus, niekada neturejau ju ilgiui priekaistu. Na bet visumoj - tai JRPG retas JRPG nebuna isplestas, nors galetu buti zymiai trumpesnis.

        Del FFVII nuraso zanra? Neteko matyt, FF Shrine, seip pazystami ir dar daug kitu forumu nariu neretai uzsikabina per ji. Dar nesenai drauge ibruko si geima vienam asmeniui.

        Apie lvl`upinimasi, tai nepyk, bet prajuokino, bene vienas maziau to reikalaujanciu, puse geimo drasiai nuejau keldama lvl tik per iprastas neisvengiamas kovas, o nuo puses sen bei ten lvl`indavaus. Va FFVIII buvo kitas reikalas, ten praleisdavau istisas dienas draw`indama magijas and stuff.

        Aisku savo post`e nieko priesisko nenorejau pasakyti, jei tau geimas nepatiko tai cia tavo reikalas.



        Working underground.

        Comment

        • Airiz
          מיד





          • 2004 01 09
          • 1656

          #5
          Spoileris:
          Autorius Ozis
          Visiskai nevykes (matyt ne tik prasciausias zaistas Final Fantasy, bet ir prasciausias is jrpg):
          * Veikejai kazkokios leles ar manekenai. Gyvumo, realumo ar mastymo pozymiu nerasta. Isimtis - Red XIII. Tusciu veikeju, tuscia motyvacija. OMG, I gonna save the world! Why? I dunno. Maybe 'cuz my hair defies gravity?
          * LABAI uztesta istorija. Bandziau kelis syk, bet ne karto netraukiau toliau antro cd vidurio. Taip ir likau nesuprates, o kur gi baigiasi pradzia?
          * Sis FF, imo, labiausiai reikalavo papildomo lvlupinimosi. Boring....
          * Vienas labiausiai pervertintu zaidimu. Ne vienas jrpg noobas pradeda nuo sio FF, ne vienas ir ne du is ju nuraso visa zanra vien del jo.
          Vienintelis zaidimo pliusas Sephirothas. Sprendziant is to kiek pats maciau ir kiek skaityti spoileriu teko, tai jis vienas geriausiu/tikriausiu/realiausiai atrodanciu FF vilainu.
          Sumoj: 1/5. Vertas pazaisti nebent norint suprasti koks FF (ir apskritai jrpg) neturi buti.


          o 5 8os dalies diskai mažai?
          Labai klysti, mažiausias pagal reitingą pasaulyje buvo pripažinta 8ta serija.
          Apie grafikos aspektus, "gyvumą" ir t.t. kalbos nėra - 90eji, jp pagamintas geimas.
          Dėl šukuosenos nusišnekėjot tamsta, aplamai keista girdėt tokias sentencijas ish anime gerbėjo(?) kur beveik visur dominuoja mazai realistiškos netradicinių spalvų išmarginti plaukai, kitaip tai jau nebūtu Anime..
          O kad kantrybės pritruko - na jūs ne šio žaidimo fanas, bet ir nuomonė neargumentuota.
          Ir dėl žingsnių - yra tokia rpg rūšis, žingsninė strategija, čia jau "ant megėjo"
          Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2008-02-07, 09:14.

          Comment

          • FainaruFantaji
            Cyber Snake

            • 2007 04 28
            • 579

            #6
            Airiz 5 diskai tik ant PC, nes penktas install disc. PSone yra 4. Taip pat ir PC 4cd zaidimui 1 install`ui.
            Pagal reitinga man rodos ivertintas FFVII labiau, bet FFVIII buvo parduota daugiau kopiju. Nors nepasigincysi, kad visokie sick fanboy`ai ir seip kai kurie rasantys reviews bei gaming`o zurnalai vadina FFVII "Best game of all time"
            Taip pat pritariu Airiz apie plaukus, nors dar atsizvelkim i J-rockerius, pripurski lako, pritepi zele ir gauni plaukus nepaklustancius gravitacijai.



            Working underground.

            Comment

            • Ozis

              #7
              Autorius Airiz
              o 5 8os dalies diskai mažai?
              Skirkime du dalykus - ilguma (trukme) ir uztestuma (veiksmo/istorijos tanki). FFVII mano suvokimu istorijos tankumas (bent iki vidurio) buvo labai skystas (teko girdeti, kad i gala smarkiai sutankejo).
              Jei jau lyginam su FFVIII, tai galiu pasakykit tik tiek, kad ten uztestumas buvo normalus. Nors tai aisku galejo buti iliuzija, pvz. drawinimas apie kuri snekejo Fainaru - tai uzima laiko, bet bent jau pradzioje tai atrodo nauja ir nenuobodu, o veliau buna kablys ir sunku mesti. FFVII berods nebuvo panasiu smulkmenu, kurios atitrauktu demesi nuo generic slashinimo.

              Autorius Airiz
              Labai klysti, mažiausias pagal reitingą pasaulyje buvo pripažinta 8ta serija.
              DBZ reitingas irgi aukstas.
              Bet siaip toks klausimas is idomumo koks reitingas? Eilinis balsavimas kazkokiam didesniam ar mazesniam forume? Juk puikiausiai zinom kuo tokie balsavimai baigiasi - laimi populiariausias. O gal kazkokio zurnalo reitingas, kuris gana smarkiai priklauso nuo apzvalgininko nuomones (yra subjektyvus)?
              Kitas aisku klausimas yra tas, kodel kazkieno paskelbtas reitingas turetu veikti mano nuomone?

              Autorius Airiz
              Apie grafikos aspektus, "gyvumą" ir t.t. kalbos nėra - 90eji, jp pagamintas geimas.
              "Gyvumas" nera realizuojamas grafiskai. "Gyvumas" yra personazo asmenybe, jei tokios nerasta - tai personazas yra toks pats gyvas kaip stalas.

              Autorius Airiz
              Dėl šukuosenos nusišnekėjot tamsta <...>
              Apie Naruto, DBZ ar Bleach stenkimes nesneket.
              Kitas dalykas aisku yra tas, kad nemaza dalis ivairiu spalvos plauku personazu, be ju turi dar ir asmenybe. Pas Debesiu jos neradau.

              Autorius Airiz
              O kad kantrybės pritruko - na jūs ne šio žaidimo fanas, bet ir nuomonė neargumentuota.
              Berods paaiskinau kodel.

              Autorius Airiz
              Ir dėl žingsnių - yra tokia rpg rūšis, žingsninė strategija, čia jau "ant megėjo"
              zingsnine strategija nera rpg rusis, bet kaip supratau si fraze buvo skirta ne man

              Su FainaruFantaji esu linkes bent is dalies sutikt. Vienam galejo pasirodyti vienaip, o kitam kitaip. Visgi zaidimo vertinimas gali ir dazniausiai yra subjektyvus, na bet kadangi tam tikri kolegos to nesuvokia, tai su jais pasismaginsim.
              Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2008-02-07, 15:04.

              Comment

              • Airiz
                מיד





                • 2004 01 09
                • 1656

                #8
                Advente ta Vienishe motina irgi daug kas keike del ivairiu priezasciu,ir pacio Claudo gyvumas irgi,neaishkus+geimas savyje turejo daug mini zaidimu,kas gal blashke demesi.
                didelio gyvumo suteikia dar tas kaip zmogus ziuro i zaidima,jei jis jam nepatinka-neirodysi atvirksciai,cia ne kazkox tai smaginimas pasigyncit
                8o FF laikais ash nesinaudojau jokiais forumais,ir inetu mazai naudojaus,o remiuos ,tiek savo,tiek kitu nuomoniu aibe ir ju vienodumu - neitin
                Paskutinis pakeitimas nuo Airiz; 2008-02-08, 13:00.

                Comment

                • FainaruFantaji
                  Cyber Snake

                  • 2007 04 28
                  • 579

                  #9
                  Spoileris:
                  Gerai. Tarkime - jus budamas mazas gyvenote vienos merginos [siuo atveju Tifos] kaiminysteje. Judu - geriausi draugai ir jusu viduje verda noras tapti vienu is isrinktuju, tai yra - Soldier. Stai is susizavejimo sia savo drauge jai prizadate ateiti jos gelbeti vos to prireiks. Po kiek laiko jums pavyksta isisprausti i kertele ShinRa`oj ir tapti low-class soldier. Pasaulis visdar grazus, tikites toli eiti, daug pasiekti... Stai jus dar ir papuolate i tarpa tokiu didziu kariu kaip Sephiroth, Angeal, Zack ir panasiai. Viskas ryskiai dar idealiau. Bet viskas zlunga. Angeal mirsta, jusu tas labai nesukrecia, bet veliau mirsta ir Zack`as. Jo seselis dengia jusu asmenybe, jus ji prisimenate kiekviename zingsnyje, negana viso to per misija vykdoma kartu su jusu idealiuoju 1st class Soldier Sephiroth paaiskeja ziauri tiesa apie pati Sephiroth. Isvestas ir rikiuotes tas kuri vakar laiket didvyriu siandien tampa didziu priesu. Jis sudegina jusu gimtaji miesteli, mirties neisvengia ir jusu motina. Viskas kas jums lieka tai jusu drauge Tifa.
                  Po kiek laiko viskas kiek atsistato, bet praeities randai visdar ryskiai matosi.. Vel isiveliate i problemas su Sephiroth, bet be visa ko sutinkate Aerith, Zack`o buvusia mergina. Stai jo seselis ir vel uzdengia jusu asmenybe. Bet jus ne Zack`as, jus turite gyventi toliau. Nesakau, kad reikalai zaidime pagerejo, bet visai netoli nuo susipazinimo Sephiroth smogia dar karta. Si kart nuzudydamas Aerith, jus nebegalite istverti siaubo lydincio jus visa gyvenima. Aisku tampate dar uzdaresnis ir panasiai. Sis post`as manau neturi kazkokios prasmes, tiesiog FFVII buvo tamsus zaidimas tikrai priimtinas ne visiems, per ta seseli dengianti visus veikejus galbut nepavyko pamatyti grozio. Bet sutinku, kad geimas galejo tikrai nepatikti. Ar seip ar taip niekaip nesutiksiu, kad veikejai buvo "negyvi" jie turejo gilias istorijas, bet uzgoztus charakterius, nes ju praeitis ne pati graziausia.
                  Kalbant apie reviews tai man tai tikrai tuscia vieta, ech prisimenu, kai pirma kart paemiau i rankas FFVIII meciau po 5 minuciu, nes pasirode siaubas, taciau poto is nuobodulio pradejau lost ir matot kuo baigesi. Anyway no offense.



                  Working underground.

                  Comment

                  • Ozis

                    #10
                    Fainaru parodyk man emo (sprendziant is to ka parasei tam tikri asmenys yra arba tampa emo), kuris virkavima iskeistu i mustynes del savo ar tuo labiau kieno nors kito esybes.
                    Kitas dalykas yra tas, kad jei asmenybe yra uzgozta, tai argi galima sakyti, kad ji yra (asmenybes buvimo, o ne tiesiog buvimo prasme)? Taip ji yra (buvimo prasme) paslepta giliai, taciau ar del to ji tampa gili? Ne velnio. Tiesa tai, kad ji yra pasislepus parodo, kad ji yra silpna.

                    Comment

                    • FainaruFantaji
                      Cyber Snake

                      • 2007 04 28
                      • 579

                      #11
                      Airiz, epcsxe veikia puikiai, diskus perkeicia irgi puikiai.
                      Ozis, neturejau omeny visu character`iu. Bet konkreciai Cloud`o asmenybe is naujo susistato zaidimo ir filmo eigoje, tai tarsi pakilimas is didziules krizes. Cloud yra toks veikejas i kuri reikia isikunyti, toks kurio visa development`a reikia pajusti. Tau ant leksteles nepaduoda charo su gilia asmenybe, tu stebi kaip jis ta asmenybe susikuria. Zinoma tai mano nuomone ir jei su manim nesutinki pilnai tave suprantu. No offense.



                      Working underground.

                      Comment

                      • Ozis

                        #12
                        Pasikartoju as is FFVII esu susipazines tik su pirmu cd ir dar pusele antro. Didziosios dalies to ka tu isvardijai as nemaciau. Kodel? Nes puse zaidimo (fiziskai) nieko realiai kaip ir neivyko (kitaip sakanat nepasibaige pradzia). Tai buvo vienas mano jau anksciau ivardintu trukumu.
                        Taip pat zaidime nemaciau, todel kad dalis atsiskleide ne zaidime, o filmuose ir zaidimo spin-offuose.
                        Del isijautimo. Nezinau kas nutiko Cloudo atveju, bet su Squallu, Zidanu ir Tidusu bedu neturejau. Paskutiniai trys visada turejo kazkokia motyvacija kazka veikt (pvz. Squallui buvo isakoma) ir palaipsniu pereinant vis prie kito aukstesnio tikslo ta motyvacija po truputi nepastebimai kisdavo ir augdavo, kol personazai isisukdavo i pasaulio gelbejima. Cloud'as be deramos motyvacijos faktiskai nuo pat zaidimo pradzios imasi gelbet pasauli (kas linksmiausia jo Sephirothas net nebaugina, o turint galvoj ju lygiu skirtumus... bebaimis emo, skamba biski priestaraujanciai).

                        Comment

                        • Souls
                          PLEASE DIE

                          • 2007 04 26
                          • 146

                          #13
                          To Ozi:
                          Nu kiek as esu skaites, tai visas pasaulis pripazysta, kad Squall ir Cloud priskiriami emo. Skiriasi tik ju laipsnis. Taigi teigti, kad tas emo, o man patinkantis charas ne, yra klaidina. Cia del ankstesniu postu, kur buvo parasyta, jog kaip leles. Tai gal nesupratau, ar ne taip supratau. Nzn kodel manei, kad leles, nes akys lyg ir mirksejo. Del vaiksciojimo: gi 97 metai, kiek zejau, vienas is tobulensiu skeletu buvo sukurtas. Nereikia noreti, jog lankstytusi per visus sanarius. Man paciam patiko FFX ir taip pat su Tidus nesipjoviau, bet man jis tiek pat zliumbe, kiek ir Squallas ar Cloudas.
                          [Insert your signature here]

                          Comment

                          • FainaruFantaji
                            Cyber Snake

                            • 2007 04 28
                            • 579

                            #14
                            Ozis sake, kad leles is charakteriu ne is animacijos puses.

                            Beje:
                            Squall`as neskaitant flashback`u kur jis buvo mazas berniukas visam geime verke vos viena karta. Be to tai buvo ne verkimas, o viena asara pabaigos filmuke.
                            Cloud`as... Pataisykit jei klystu, bet isvis nepamenu, kad jis butu verkes.
                            Tidus - verke, verke, verke vel verke ir taip istisai.

                            Man nei vienas is ju nera emo.
                            Jei emo papultu i vieno is siu charu situacija kogero persipjautu venas ar dar ka nors. Ir aplamai, kad Squall, Cloud, Tidus ar dar kas is FF yra emo tera tik paciu fanboy`u ir anti-fanboy`u svaisciojimai. Fanboyai prisijuokia is to, kad smagiai pasitycioja is savo megiamu charu, o anti-fanboy`ai juokiasi is fanboy`u nesuprantanciu bajeriu.

                            Jei kas dar tvirtins, kad Squall, Tidus ar Cloud rimtai yra emo prasau pateikti straipsni, interviu ar dar koki dalyka kur kurejai butu tai patvirtine.



                            Working underground.

                            Comment

                            • Ozis

                              #15
                              Autorius Souls
                              Nu kiek as esu skaites, tai visas pasaulis pripazysta, kad Squall ir Cloud priskiriami emo. Skiriasi tik ju laipsnis. Taigi teigti, kad tas emo, o man patinkantis charas ne, yra klaidina.
                              Taip, kaip teigti, kad jei visas pasaulis taip mano, tai reiskia taip ir yra + as ne sakiau, kad Squallas nera emo arba nera i emo panasus.
                              Tidus zliumbimas - ypatingai daug jo nepastebejau, o tas kas buvo buvo del man suprantamos priezasties.

                              Autorius Souls
                              Cia del ankstesniu postu, kur buvo parasyta, jog kaip leles. Tai gal nesupratau, ar ne taip supratau. Nzn kodel manei, kad leles, nes akys lyg ir mirksejo.
                              Snekejau ne apie akiu mirksejima, o apie asmenybe.

                              Comment

                              Working...