Vaikų kūrybos festivalis 2009

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • bithuthe
    Last Frame Studio



    • 2003 11 14
    • 399

    Vaikų kūrybos festivalis 2009




    Vaikų kūrybos festivalis 2009


    » Sveiki visi, šį savaitgalį (t.y. Gegužės 22-24 dienomis ) Vilniaus Sereikiškių parke vyks "Vaikų kūrybos festivalis". Ketvirtadienį vyko savanorių susirinkimas, kuriame mums išdėstė visą festivalio programą ir pagalvojau, kad bent jau keli užsiėmimai turėtų patikti jums. Taigi mano rekomenduojami:


    Šokių baseinas - čia bus galima išmokti tokių šokių judesiukų kaip, hip-hop, popping, locking, break dance (4 ELEMENTS), Electro dance, Shuffle dance, flamenko, linijinių bei kitų šokių.
    Origamis - manau nereikia pristatinėt, kas čia daroma.

    Interaktyvus mokslo šou - fizikai - studentai rodys visokius įdomius, su fizika susijusius triukus t.y. darys azoto bombas (ir jas sprogdins), galėsite pamatyti kaip iš rauginto agurko padaroma lemputė, arba pajusti 10W (ar kažko ten) elektros srovę tekančią per susikabinusių žmonių ratelį. Taip pat visokie robotukai ir t.t.

    Menukų mugė - jos metu atsineškite savo sukurtus darbelius, kuriuos galėsite išmainyti su kitais festivalio lankytojais. Pasak organizatorių bus galima mainyti ir kitokius daiktus, tad pasirauskit kampuose, lentynose gal yra kokia sena knyga ar pliušinis meškutis, kurie nebereikalingi, bet gaila išmest. Atsineškit ir išsimainykit.

    Naujausių technologijų dirbtuvės - jau pavadinimas viską pasako. Jeigu esat kokia garažo grupė ir visad svajojote įrašyti savo dainą, taigi puiki proga tai padaryti. Be to dar bus galima "fotoshopint" bei kurti filmus ir pan.

    Dviratukų ir vežimėlių paradas - čia jeigu turite mažų broliukų ar sesyčių, tai verta sudalyvauti. Ir nepamirškite "tiuninguoti" ratuotos priemonės, nes vyks konkursas.
    Be to visus tris vakarus vyks koncertai ir pasirodymai.


    Tai tik keletas veiklų ir dirbtuvių, kurias paminėjau, jų yra daugiau ir dar įdomesnių. O pilną programą rasite ČIA. Beje, dalyvauti gali VISI, tik į kai kurias dirbtuves reikia iš anksto užsiregistuoti internetu. Registracijas rasit pačioj programoj. Nepatingėkit ateit bei sudalyvaut.


    Paskutinis pakeitimas nuo bithuthe; 2009-05-22, 20:01. Priežastis: papildymas
  • zhmogeliukas
    Super mega ultra rašytojas

    • 2007 03 21
    • 722

    #2
    Būsim tikrai nes dalyvavom fimųkų kurime(mūsų iš riešės gimanazijos filmukas bus jei ką,lolXD) bet pati tik šendien atvyksiu,nors 6dienį visas įdomumas,bet negaliu v.v o tada ir peržiura mūsų filmukų ir apgdovanojimai..et apseisiu vistiek nemanau kad laimėsim,nors išsiduosiu ir pasakysiu,kad sakė jog iš lb daug tik 7 filmukai dalyvauja,kiti nedalyvavo

    Vistiek manau bus linksma. Tiek dalyvaujantiems tiek atėjusiems pažiurėti~
    Paskutinis pakeitimas nuo zhmogeliukas; 2009-05-22, 05:21.

    Comment

    Working...