Anime Nights
Collapse
X
-
Baigėsi renginys - visi absoliučiai apie jį pamiršo. Nesuprantu aš šito. Neaktyvūs lietuviai tuose renginiuose Ypač jei negalima nusigerti iki samonės netekimo ;/ Deje, aš nebuvau, nors į antrą dieną nebedaug trūko kad ir būčiau nuvykęs. -
Autorius Youkahm.. kazkaip nerodo tu nuotrauku.. --"
tai kas gi ish shito forumo weikeju buvo shitame renginyje po galais ?Paskutinis pakeitimas nuo zio; 2006-05-02, 23:02.Rašyti komentarą:
-
Jei tik tiek kiek nuotraukose, tai mazokai zmoniu buvo
Youka: ko tau ten nerodo?..Rašyti komentarą:
-
-
infosa atnaujino www ;] kas eisit nepamirskite 5lt su savimi tureti ;]Rašyti komentarą:
-
Guest repliedAutorius *Michiyo*Yamahitakad ir kaip noreciau,bet negaliuRašyti komentarą:
-
Guest repliedAutorius derbisNueinate iki gatviu sankryzos ir kaireje pamatysite elektronikos rumus. Volia, ten jums ir reikia.
Kur toliau eiti bus pazymeta paciuose rumuose.Autorius Mouse[ON]Man tai nelabai aisku yra "Elektronikos rūmų auditorija", gi ten tu auditoriju n+1, tiksliau kurioje dar nezinoma?Rašyti komentarą:
-
Guest repliedJei išeis tom dienom būt Kaune, tai būtinai eisiuRašyti komentarą:
-
Guest repliedkad ir kaip noreciau,bet negaliuRašyti komentarą:
-
Guest repliedAutorius *Michiyo*YamahitaJo jau man ten kojos nekelt,bus labai keista pana ateina i toki regini:
"Crazy Girl"Rašyti komentarą:
-
Autorius *Michiyo*YamahitaJo jau man ten kojos nekelt,bus labai keista pana ateina i toki regini:
"Crazy Girl"Rašyti komentarą:
Rašyti komentarą: