Pink Floyd Tribute Show - "Off the Wall" (Pažaislio vienuolyne, Kaunas, 08.06.29)

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Dai-Katana
    Podcast or Death




    • 2004 10 04
    • 687

    Pink Floyd Tribute Show - "Off the Wall" (Pažaislio vienuolyne, Kaunas, 08.06.29)

    Dar vienas velniškai gal ir vertas dėmesio renginys, kuris vyks Pažaislio vienuolyne ir ganėtinai puikiu laiku ir puikią dieną. Šiuo metu tokias sumas mokėti nelabai ryžtuosi už bilietus, bet bus matyti ar būsiu ten ar ne. Gal pakvietimą gausiu ;]

    INFO:

    Š.m. birželio 29 D. Pažaislio vienuolyno ansamblyje prisikels PINK FLOYD dvasia. Birželio 29 d. renginių organizavimo agentūra „Infoshow“ kartu su Pažaislio kultūros ir turizmo centru pradeda organizuoti renginių ciklą, skirtą Pažaislio vienuolyno ansambliui remti. Pirmasis renginys bus susijęs su grupės „Pink Floyd“ kūryba.

    Renginyje pasirodys geriausios Europoje „Pink Floyd Tribute Show“ grupės „Off The Wall“ koncertas. Visas „Off The Wall“ repertuaras yra susietas su roko grupe „Pink Floyd“. Koncertuose ne tik profesionaliai yra atliekamas grupės „Pink Floyd“ repertuaras, bet ir labai daug dėmesio skiriama video projekciniams vaizdams, apšvietimui ir įgarsinimui.

    Dviejų valandų koncerte nuskambės tokie legendinės grupės kūriniai kaip „Another Brick in the Wall“, „Time“ , „Wish You Were Here“, „Learning to Fly“, „Money“; „Comfortably Numb“ ir kt.

    „Off The Wall“ grupę sudaro 6 profesionalūs muzikantai iš Jungtinės Karalystės, Neilas Faircloughas (bosinė gitara, vokalas), Stella Fairhead (gitara, vokalas), Kevinas Fitzpatrickas (klavišiniai, vokalas), Dave`as Cottrellis (mušamieji), Davidas "Fluff" Fortune`as (saksofonas, vokalas, mušamieji), Benas Appleby (pritariantysis vokalas).

    Pažaislio vienuolynas – Švenčiausiosios Mergelės Marijos Apsilankymo bažnyčia su kamaldulių vienuolynu. Vienuolyno ansamblis yra Kauno pakraštyje ties Kauno mariomis. Tai XVII a. Lietuvos baroko perlas, liudijantis apie aukštą to meto meninę kultūrą ir kūrybinį pajėgumą.
    Ansamblio pastatuose išlikę apie 140 įvairaus didumo freskų. Kiekviena freska, būdama savarankiškas kūrinys, yra įjungta į atskirus ciklus, paskirtus vienai ar kelioms temoms ir vystomus ne vienoje patalpoje.

    Dramatiškoje, daugiau nei tris šimtmečius trukusioje vienuolyno istorijoje, įsispaudusios įvairių dvasingumo tradicijų, karų, gaisrų bei niokojimo žymės. Šiandien vienuolynas nė iš tolo neprimena savo klestėjimo laikų. Jau seniai čia viešpatauja pelėsis, apgriuvusios tvoros ir pastatai.
    Vienuolyno ansambliui reikalingas remontas, o šis koncertas bus pirmasis ciklo renginys, skirtas Pažaislio vienuolyno ansambliui paremti.


    Šaltinis: KaVeikti.lt

    Kainos nuo 60 Lt iki 200 Lt, priklausomai kur sėdėsite ar stovėsite.

    SKYPE: ANACHRONIX.NOEIN
Working...