Kuroko no Basket

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • nemesis
    Super mega ultra rašytojas

    • 2010 11 08
    • 1186

    Kuroko no Basket

    <img src="http://i.imgur.com/DEAbsGl.jpg" align=left hspace=13 width=400height=291 ></img><hr/>
    Kuroko no Basket
    <hr/>
    Metai: 2008 (ongoing)
    Žanrai Sportas, mokyklinis, komedija, šonenas
    istorijos autorius: Fujimaki Tadatoshi
    Dailininkas: Fujimaki Tadatoshi
    Apimtis: 206 skyriai
    Skaitykite internete: Mangareader.net
    MAL reitingas: 8.50 (11.153)

    Teiko vidurinės mokyklos klubas - neįprastai stipri komanda, laimėjusi jau 3 krepšinio čempionatus iš eilės. Dėl savo puikių sugebėjimų, penki geriausi šio krepšinio klubo nariai buvo žinomi, kaip „Stebuklų karta“. Mažai kas žinojo ,bet komandoje žaidė dar vienas talentas, paslaptingasis šeštasis žaidėjas Tetsuya Kuroko, kurio sugebėjimu krepšinio aikštelėje pripažino ir patys „stebuklų kartos“ atstovai. Baigę vidurinę mokyklą, šie žaidėjai išsiskirstė po skirtingas mokyklas. Kuruko pasirinko Seirin, neseniai įsteigtą, naują mokyklą. Šios mokyklos krepšinio komanda neturėjo garsių titulų, bet ambicijų jai netrūko. Kai Kuroko prisijungė prie krepšinio klubo, visi liko nustebę, jis - silpnas, žemas, ir švelniai tariant „klišas“, kalbant apie jo sugebėjimą įmesti kamuolį į krepšį. Bet jis turi kažkokį paslėptą talentą, darantį jį ypatingu žaidėju. Ar to pakaks šiai „šviežiai iškeptai“ komandai prasimušti į moksleivių lygos viršūnę?


    <hr/>

    <hr/><img src="http://i.imgur.com/eklkBqG.jpg" align=right hspace=13 width=400height=238 ></img>Istorija - Kaip jau ko gero supratote, Kuroko no Basuke, perdaug nespoilinant, yra krepšinio manga apie mokinį Kuroko Tetsuya, kuris nori parodyti, atskleisti visuomenei, buvusiems savo komandos draugams savo unikalų krepšinio stilių. Skaitydami mangą suprasite, kaip veiksmo plotas puikiai pinasi su naujų veikėjų pristatymu, gausu kovos, netikėtų ploto pasikeitimų, šiek tiek strategijos. Trumpa tariant, puiki istorija, kuri vis gerėja ir gerėja.

    Piešimas - Nors pavaizduoti daug judančius veikėjus ar kamuolio skriejančio ore trajektoriją yra gana sudėtinga, mangos autorius susidoroja su tuo gana neblogai. Tiesa, kartais piešimas būna kiek nerealistiškas ir perdėtas, tačiau didžioji dalis mangos yra aiškiai nupiešta ir parengta puikiai

    Veikėjai - Veikėjų yra labai daug, kadangi kiekvienos varžybos dažniausiai būna žaidžiamos su vis kitu oponentu, tad pristatomi kaip minimum 5 nauji žaidėja, nekalbant apie atsarginius žaidėjus, trenerius, asistentus, teisėjus ir t.t. Daugelis veikėjų turi savitus, išskirtinius charakterio bruožus, savo unikalų požiūrį į krepšinį, tikslus. Puikiai atskleidžiama veikėjų praeitis, leidžianti suprasti kodėl veikėjai yra būtent tokie, kokie yra dabar, kodėl jie priėmė vienokius ar kitokius sprendimus.

    Asmeninis įvertinimas - 5/5, šiuo metu geriausia ongoing tipo sportinė manga


    <hr/>

    <hr/>
    3
    5
    0%
    2
    4
    0%
    1
    3
    0%
    0
    2
    0%
    0
    1
    0%
    0

  • Kazok
    Naujokas
    • 2014 02 22
    • 17

    #2
    Če mano pirmas komentaras animezonoje ir ji skiriu tau.(Žinau ,kad tai skamba gėjiškai)

    Comment

    Working...