Ef - A Fairy Tale of the Two (manga, ongoing)

Collapse
X
 
  • Laikas
  • Rodyti
Clear All
new posts
  • Aramis

    Ef - A Fairy Tale of the Two (manga, ongoing)


    Ef - A Fairy Tale of the Two
    - EF - Dviejų pasaka -


    Autorius/dailininkas: Mikage, Yū Kagami / Juri Miyabi;
    Pasirodymo metai: 2005;
    Leidimo laikotarpis: 2005-04 - ?;
    Žanras: drama, psichologija, romantika;
    Panašios mangos: -;
    Skyrių/mangos knygų: 14/8 (ongoing);
    Ekranizacija: EF - a tale of memories, EF - a tale of melodies


    MAL


    Aprašymas: Hirono Hiro, vidurinės mokyklos moksleivis, gyvenantis vienas, tik kartais lankomas savo "sesers" Shindou Kei. Nors ji iš tiesų nėra jo sesuo, jie draugai nuo vaikystės. Pragyvenimui Hiro užsidirba piešdamas mangą mergaitėms, kitaip tariant yra mangakas.

    Vieną stebuklingą Kūčių vakarą Hiro užsuka į Bažnyčią ieškodamas sau ramybės, ir sutinka ten keistą merginą. Pasišnekėję jie išsiskiria, ir nieko nenumanydamas Hiro išeina pasitikti svarbiausią žmogų savo gyvenime, apie kurio egzistavimą net nenutuokė.







    Veikėjai:



    Kei Shindo



    Miyako Myomura




    Hiro Hirono




    Pirmaklasė gimnazijos moksleivė, priklausanti krepšinio klubui. Nemėgsta Miyako dėl to, jog nevaržomai reiškia savo jausmus Hiro.
    Graži mergina, kurią Hiro sutiko Kūčių vakarą neįtikėtinomis aplinkybėmis. Beprotiškai susidomėjusi Hiro. Vėliau pasirodo, jog jiedu - klasiokai. Priklausoma nuo savo kaprizų, tačiau labai protinga ir gabi.
    Antraklasis gimnazijos moksleivis, pragyvenimui užsidirbantis piešdamas mangas mergaitėms. Gyvena atsiskyręs nuo tėvų, dažnai praleidinėja pamokas dėl darbo.

    Mizuki Hayama




    Yuko Amamya





    Kyosuke Tsutsumi




    Geriausia Kei draugė, besimokanti su Hiro ir Kei vienoje mokykloje. Labai landi mergaitė, besirūpinanti Kei gerove.
    Paslaptinga mergina, kurią Hiro sutiko Bažnyčioje Kūčių vakarą.
    Geriausias Hiro draugas, besidomintis filmų kūrimu. Mėgsta skaniai pavalgyti, yra mergišius ir mėgsta traukti Hiro per dantį. Mėgino suvilioti praeityje Miyako.



    Autoriaus reziumė:



    Tikriausiai ne vieną, skaitantį šį aprašymą priviliojo dvi raidės, EF, ir aišku kodėl. Anime versija buvo tikrai įdomi ir jausminga. Šiuo atžvilgiu manga irgi neketina nusileisti. Laikas, kurį praleidau ją skaitydamas tikrai neprailgo.

    Istorija kaip ir nesiskiria nuo tos, kurią pasakojo pirmoji Anime dalis - tie patys veikėjai, tos pačios vietos, tie patys įvykiai. Ir vis tik, manga yra šiek tiek kitokia. Jos sukuriama nuotaika kur kas linksmesnė, be to, nesimėtoma tarp dviejų istorijų, bent kol kas pasakojama vieną jų.

    Kadangi tai kaip ir pirmieji šios mangos žingsniai (nors išleista ji gana seniai), tačiau piešimas tikrai gražus, istorija įtraukianti, net ir tuo atveju jei skaitysite peržiūrėję anime.

    Vienintelis dalykas, kuris gali atbaidyti, tai vargani keturiolika skyrelių, kurių pradėjus skaityti užteks vos porai valandų. Nors... Laukti verta, pradžia daug žadanti, tačiau tokiais tempais...

    Kažkaip nesinori mangą vertinti, tiksliau nesinori rašyti jai pažymį. Greičiau noriu patarti - sudomino aprašymas, skaitykite. Ongoingus aprašau tik tuos, kuriuos pats skaitau, norėdamas pasidalinti su Jumis. O balsavimą įdėsime, kai manga labiau subręs.



    Vaizdai iš mangos:




    Spoileris:
    Paskutinis pakeitimas nuo Svečias; 2010-02-11, 17:57.
Working...